Skoči na vsebino
Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Jah kaj pa vem, nobena od teh zadev ni ravno kriti?na (kot pri vsakem avtu pa ima? lahko nesre?o in so ravno tvoje vozilo v fabrki proizvedli na petek 13.), naj ti samo povem, da imam sam prevo?enih 281.000km, pa laufa ko urca, to marsikaj pove o kvaliteti izdelave. :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena pada k zmaj, hehe. :P

Klemen, dobra avatar slikca, ne pa tisto zelenko ko si mel prej, je treba mal psodobit na vsake tok cajta! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljenga vozila do cca. 6.000?
Napisano

Zdravo!

Prjatelca, kolegica, sodelavka karkoli, v glavnem fajna oseba, kupuje rabljeno vozilo; kriterij je nekje do max. 6.000 ?, letnik cca. 2005 ali 2006 (sedaj ima 2004 in izpod 120.000km prevo?enih, se pravi na starej?o in bojl zjahano ne bo ?elela it in hkrati dopla?at). :blush:

Meni se je takoj porodila ideja, da ji svetujem Mazdo3 (i??e hatchback, 5-vratno vozilo nekje "Golfovga razreda", ki pa so cenovno ravno tam nekje 5 - 6 Jur?kov ?. :danzoman:

Gleda pa bencinski agregat 1.4 ali 1.6 tam nekje do 100HP. Ona dela malo kilometrov pa tudi ni nek dirka?, bistveno ji je, da bo vozilo delovalo po sistemu; TANKA?, OBRNE? KLJU? IN PELJE?! :D (Kar se tega ti?e mislim da bi bila benz mazda3 1.generacije zelo dobra izbira. Sem pa jasno precej pristranski, ampak ko sem ji pokazal kako izgleda mazda3 in pa potem ?e sliko Golfa 5.generacije (kao konkuren?en avto, hehe) je takoj rekla, da Golfa pa res nebi, hehe. :jupiii::punk:

Kak?na pa so va?a mnenja?

LP in se zahvaljujem v njenem imenu!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup rabljene mazde 3
Napisano

Pri mazdi3 pretekle generacije se mi zdi da "zelo manjka" bencinski motor prostornine 1.8 in kak?nih 120 do 130KM, ta bi bil precej primerna zadeva za to vozilo. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejan ma druzga
Napisano

Kar v redu, ?e ima res 20 let star avto le 176.000km, je to super. :bravo:

Kaj ?e bi dal v Predstavitev ?lanov (+ slike se razume), saj Simon je tudi predstavu Klija in pa jaz Galuno pred ?asom no pa Qwerty Korejsko presti?no limuzino. :hudicek::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Dans popoldan sem tankal LPG na Very, pa potem odfural v Celje in kasneje v Kamnik (po AC nekako 110 do 120kmh, parkrat po gasu do kakih 180 po ?tevcu, ko je bilo treba koga odlo?no prehitet, potem pa izven naselja pa nekih 90 do 100 hitrosti), pa mi sedajle ka?e BC 7.1, kar se mi zdi fantasti?no, pa magari mi la?e za kak dcl. :danzoman::jupiii::ljubezen:

Plinska ?rnozmajka je ZAKON! :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dejan ma druzga
Napisano

UAU, super motor?ek (sem se bal da ima? 318i ali celo 316i), pazi da ne gre? v maline, ?koda pa da je registracija draga ko svinja! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Simon, ampak pelje? se pa bolj?e z BG-jko, to bo vedel marsikdo ki se je vozil z obema, nazadnje je to ugotovil Canyon (expert za BAF serijo), ko nas je Peri?nik malo zapeljal z belmu voukom! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se strinjam, ?eprav sem ?e vedno FBG fan :P

Za 1600 EUR ima? krepko izbire med BJ serijo, ki je 2 generaciji novej?e vozilo, sicer grde oblike, za moj okus totalno neposre?en, ampak ma? pa klimo, erbege in podobne dobrine itd. :notworth::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Boss, pa misli? da bi bilo 185KM zadost za Premijce ustrahovat? Verjetno z va?imi power box-i si sicer hitro na kakih 220KS, potem pa je to ?e kar lepa zaloga, sam (tapravi) Premijci pa majo ?e ohoho ve?! :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.