Skoči na vsebino
Spet karambol
Napisano

Celje? :P

Vrhnika - ob govoriva o istem Tomcu

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet karambol
Napisano

Samo zanima me, kam peljat, da bodo lli?arska dela kokr tok v redu. K mo?niku ne grem, ?eprav bi najraj ?el, ker bi mi mogl ?e predn odbija? popravit, ker se je nekak snel. Toliko o kvalitetnem delu.

A-Cosmos celov?ka sem tudi ?e bil. Barvali so mi prednji blatnik, pa je ?isto drug odtenek :)

No, danes me je ena teta izsilila pr brniku, tko da je rezultat po?kodovana zadnja vrata, malenkost prag, blatnik , pa odbija?. Kam peljati tole zrihtat? Kaka ideja?

Predvsem mi je va?no to, da ne hodim spet 4x nazaj.

torej krije njena zavarovalnica? Pelji k An?etu, dobi? nadomestno. Ti po?ljem cifro

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Me zanima kako bi izpadlo, ?e bil namesto bele 323F kak BMW/Audi/Honda? Samo v razmislek.

popravek

Me zanima kako bi izpadlo, ?e bil namesto bele 323F kak ?rn BMW/Audi/ srebrna Honda? Samo v razmislek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

dobra reklama za mazda klub ni kaj :punk:

Ukor pred izklju?itvijo :policaj:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Srebrna Mazda 6 karavan, lastni?kih tablic LJ-CIGI

Se v naprej opravi?uje vsem mirno voze?im na levem prehitevalnem pasu, za prehitevanje z mirno vo?njo 110-120 po desnem voznem pasu slovenskih avtocest

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Po moje je snemal jap meet intro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

2.2 dizel ga ima 420Nm ta nova

stara pa 400Nm

mps ima 380Nm

Plus power box :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Men bi pa bla pa carska NM EJEBAT. Sam garant je nebi odobrili ob naro?ilu. :D

Tle ni lektoriranja :)

Ja sem mel pa ze rezervo NM DOGAJA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

6 znakov gre vedno, ponekod se 7 (ce je velik Ijev)

Videl ze

NM JEFAJN avtodom

KR ANJSKA (arvaj ki dela kranjske klobase)

Meni so pa rekli da ni problem za GO ROVINJ ampak je baba rekla raj GO CIGI

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BP ma?ina
Napisano

Suzuki Re5 je bil tudi rotary bike pa tudi ?portni avioni

wiki:

Among the manufacturers signing licensing agreements to develop Wankel engines were Alfa Romeo, American Motors, Citroen, Ford, General Motors, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche, Rolls-Royce, Suzuki, and Toyota.[1] In the United States, in 1959 under license from NSU, Curtiss-Wright pioneered improvements in the basic engine design. In Britain, in the 1960s, Rolls Royce Motor Car Division pioneered a two-stage diesel version of the Wankel engine.[6]

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sej vem da ti ni v tola?bo... sam ko pogledam slu?bene Passate kako imajo od kamen?kov po?rto barvo je Mazda ?e dobra. Pa so avti mlaj?i od moje ?estke pa ?e cca 15kkm imajo manj.

Ker z njimi divjas na mazdi pa sparas bremze, pleh in nafto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Z ostankom barve, ki mi jo je dal Anze sem ji popravil vse pikice. Pleh je res thumbs down...

Ce kdo se rabi to srebrno barvo jo mam se ampak bo dobra se kak mesec samo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Ziher ti je kej odsravfu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Imam eno vpra?anje. Sli?al sem da leasing hi?e v?asih ne dovolijo posege v avto, dokler ga ne izpla?a?, npr. temnenje ?ip, monta?a ?portnih fedrov in spu??anje avta ipd. Je to res, ima kdo kak?ne izku?nje s tem? Zanima me, ker imam avto na leasing in bi ga rad predelal na plin.

Nikoli niti enega problema samo prosis za pooblastilo za homologiranje. Na mx5 sem dal fedre, na motor nov auspuh, na exeota feltne.

Z veseljem ti dajo pooblastilo ker je s tem tudi njihov avto v skladu z zakonom.

Skratka dokler je po propisima je ok, ce bos pa imel brez homologo pa bo kaj na cesti je pa loh dvojna pi...ker bo leasing hisa dala roke stran (in prav bodo imeli). Avto je njihov do poplacila zato je potrebno soglasje in vse po zakonu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zadeva je gladko crknila..oz. pumpa za plin je crknila in nova bi stala 400?..

pa sem se raje odlo?il za demonta?o...?e bi stvar vsaj delala kot se ?ika ,potem ajde,

bi ?e dal popravit, tako pa - bajbaj gas.

Ja kera napeljava danes ima pa se pumpo ce je plin pod tlakom??? Ce misljis upljinac je pa to poceni dobiti :)

in kaj te je tolk razburilo pri plinu, da si se ga odpovedal?

namre?, nekateri tale LPG tako kujejo v oblake, kot da je to nekaj najbolj?ega kar se jim je zgodilo v zadnjih letih :ne vem:

Tako kot nekateri dizle :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Koliko prvotno? V sestavne dele? V kup starega ?eleza, ki gre v pe? za proizvodnjo novega avta?

v premog nekam na Kitajsko :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Olje se ne more segreti vec kot motor ce mene vprasas, saj izgorevanja delcev ni tam, kvecejmu razredci zaradi mesanja, ko nekaj nafte stece mimo v karter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.