Skoči na vsebino
Vo?nja RX8ke!
Napisano

Opa poky..zdaj si pa jebac B)

sam kako si lahko izdal najkulsko barvo?? :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

motorno olje v M6 CD
Napisano

Pozdravljeni,

moja M6 mi je popila malo preve? olja pa me zanima katero lahko dolijem v dieselski motor. v navodilih mi ni? ne pi?e...

Hvala za odgovore

poglej kaj pisen na motornem pokrovu (tisto plastiko mislim) mora bit nalepka in pise kero olje, recimo men pise SLX

drugace pa lahko dolijes castrol txt pa bo ok.

kdaj mas servis?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Splo?no opozorilo-Pozor pri nakupu!
Napisano

Generalno gledano... a je mozno, da ima avto vec, kot kaze sest-mestna stevilcnica za km-je?

:blink:

Lahko

po 999.999km se zacne od zacetka, tko da lahko pise 1 km, v resnici jih ma milijonena :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kontrolna lu?ka za grelne sve?e
Napisano

Zanima me ali je obi?ajno, da v se v poletnem ?asu kontrolna lu?ka za ogrevalne sve?ke ob kontaktu sploh ne pri?ge? Sem lastnik mazde 3 - CD110.

vsakic ko sem vozil ta model nikoli se ni prizgala

nekdo mi je rekel da je sploh ni :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Fantje a je mo?no da gume od 120 km/h naprej tresejo ker so nove?? Ali je vulkanizer narobe po?timal zadevo?

mozno da ni centriral kot je treba

mozno da majo gume same nek defekt (poglej ce je kaksna bula in podobno)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The ultimate japanese car!
Napisano

bi mogu bit tih sam ne bom :)

ta nissan je prav grd...res ful grd

mogoce je res hi-tec ampak kaj ko ma zgresen dizajn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Diesli v majhnih avtomobilih
Napisano

ja tud js sm sli?u , da avstrijci ne kupujejo dizle! in nekaj je prav gotovo na tem.niso oni glupi!

glih v avstriji je dalec najvec dizlov...mogoce se kaka francija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Samo jeba je ker mi zadaj drsajo po blatnikih :angry::angry: .

s temi feltnami sem tud sam mel te probleme na moji mazdi (oz titan)

premajhne ET...ce se bos vozil po srbskih avtocestah bos vidu da ti bojo drsale tudi po sprednjih blatnikih... :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vsi so po svoje najhudej?i. ?eprav si dal relativno nekonkuren?ne izdelke v isti ko?. :blink:

Moji glasovi:

1. Skyline (neuni?ljiv tunabilen motor plus neverjeten 4x4!!)

2. RX-7 (Neverjetna lega, turbo wankel)

3. Supra & NSX (Supra ima super motor, zadnji pogon, ?eprav ima slab?o lego kot NSX, ki je N/A VTEC powered MR avto) Skratka neodlo?eno, ?eprva realno gledano mi je v bistvu NSX skoraj huj?a. ALi pa ne, Supra je bolj?a. No, neodlo?eno... :P

4. 3000 GT (4x4 mo?an, pred svojim ?asom baje (4 wheel steering, ampak pravzaprav je lega baje preve? "?udna" za dirka?e....)

Mislim, da ta 3000GT sploh ne sodi v ta razred, ?eprav ima motor nad 2.0 (OK, Wankel je pa? izjema) Ker po tej logiki bi sem moral dati tudi Nissana 300ZX, ki ima 3.0 V6 turbo motor in zadnji pogon... In pravzaprav zelo dobro lego in skoraj konkuren?en avto tem bi lahko bil tudi MR2 turbo, ki ima vzdevek "Ferrari za mno?ice". Skratka hudih Japoncev je kar veliko...

Potem imamo pa razred 2.0 (in pod)

Nissan Sunny GTi-R Kdor ga pozna ve o ?em govorim. To je prakti?no duhovni o?e WRX in EVOlutionov. 2.0 turbo, 4x4 powered rallye & street monster. 2.0 SR20DET motor, 225 konjev pribli?no. ?tarta celo bolje kot Skyline zaradi manj?e mase.

Nissan 200SX S15 (drift ma?ina, spet isti motor, kot v Sunnyu- zakon je tale motor?ek SR20DET! Aja pa ?e lep?i je kot S14 in S13 :D)

Mitsubishi EVO & Impreza WRX STI :bravo:

Honda Integra Type R (VTEC in superiorna lega za prednji pogon)

RX-8 in MX-5 (ja, sem lokal patriot pa?)

Mazda 323F V6 & Primera GT :D Oba imata 2.0 150 konjev, Mazda ima V6 ampak Primera ima (spet) SR20DE (brez Turbine) motor, ki je zelo tunabilen.

Honda Civic & CRX (Del Sol) VTi... VTEC dela svoje priznam.

MX-3 2.5 V6 Aja pa ?e dodatno natunano jasno...

U pa ?e bi se kaj na?lo....

to si zdaj povedu kot da jih vozis vsak dan...

jaz sem sam nsx zato tudi mi je najbolj vsec :) hehe plain simple

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

a kdo morda ve kaj pometi EAGLE F1 GS-D3 195/50 R15 82V BSW - tale BSW na koncu ker nikjer ni? ne najdem.

zascita za felge je to...debelejsi rob

zelo pametna stvar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sicer so mi japonski sportni avti vsi grdi in vsi totalno antipaticni, ampak od teh honda nsx...lep polozaj za volanom mas noter :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Se pravi da so gume tam tam, res pa da ima F1 res lep profil, Schumi ma pa Bridgestonke :bravo:

Imam pa 195/50/15 gume, sej tele letne ki jih imam gor so glede na profil ok, samo so ?e stare in ?e popokane tako da bom to stran dal, ?e jih kdo rabi za karkoli naj pove druga?e bojo letele v kontejner pri vulkanizerju. So pa semperitke.

Za Bridgestone sem sli?al da se dobro dr?i tudi v de?ju, kako je pa kaj z GY? Ima kdo kak?en link testa omenjenih letnih pnevmatik?

madmax si ziher da ti je ?e optiko delal ali misli? centriranje?

sej sem ti napisal da po dezju so F1 v elementu...tle sploh ni panike.

kupi F1 pa poglej da niso made in slovenia ampak made in germany

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Ti mas 195/50 15 ne?

mogoce pri tej dimenziji ne bo frke

drugace pa je top guma...tko da go for it

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove gume - katere
Napisano

Ufff tezka....

F1 majo visji index hitrosti (kar pomeni trse bocnice)

Re720 so v osnovi trse...

predlagal bi ti F1 vseen (sem jih mel, pa edina slabost je bla da so mi ble mal mehke- v smislu: obcutek plavanja). Ostalo pa super: ne dezju so ble odlicne, udobne so, zdrzale za moje pojme nenormalno veliko (30.000km), in pa jebacki dizajn profila B)

Obe sta super gumi, Re720 malo starejse...Komar ti najbrz ne bo priporocal RE720.

se to: obe sta smerka profil, bolj izrazito pri F1 tako, da jih moras vsakih 5000 ali 10000km zamenjati spredaj/zadaj

se nekaj:

pri lasicu dobis RE720 (82H) za 13.000 brez popusta...tko da poklic tja pa naj ti pove kok pride s popustom

07 496 69 90

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

majo to tudi v trgovinah GMT... danes kupil anti fog 1498,80 SIT in pa rain X original za 1440.00 SIT

dej mal tega anti foga na objektiv aparata :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prijetno presene?enje
Napisano

se dobr da mi ni vsec ajvar ker pol vsakic ko bi videl tvoj nick bi bil lacen...:)

ah, kaj serem...sej sem skoz lacen tko al tko :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-5
Napisano

sej se un heca da je dal 1.9mio ceno!!!???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

A z avtom? ;) Sicer pa k enemu ?e vedno niso pri?li na obisk, ta prvi se je pa tudi misli, da izgovoril nekako.... Iz tega lahko sklepam samo to, da ?e prehitro pripelje? je najbolje lepo naprej odpeljati in uiti. :blink:

Z avtom jea...

zacel vozit pri 13 al 12 ne spomnem se

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

:hohoho: Tut jaz poznam ene dva, ki sta u?la policajem pa sta imela manj?o konjenico kot konkurenca, ki je dirkala proti njim. :hohoho: Jaz pravim, jajca mor? met za kaj takega. :blink:

to sem kar precej prakticiral ko sem bil "majhen"...se pravi pod 18 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prehitra vo?nja
Napisano

redevil kaj ce bi ti spremenil titulo iz mojstr offtopicov v ljubljenec policajev? :)

ocitno te majo ful rad

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi mazde kradejo
Napisano

v petkovem Delu (5. maja) je bil objavljen ?lanek, da je bil iz Ple?iv?eve ulice v ?i?ki, minule dni ukradena skoraj nova ?rna mazda z reg. Lj. 31-HM. Labi, tvoj ni; al so se tatovi spravl na mazde al kaj, vsak teden kak?no ukradejo in to v ?i?ki al pa v Be?igradu :(

moj je se ziv...fala bogu

kot bezigrajcan ti moram povedat da se rece za bezigradom, ne pa v bezigradu :) ...wow ne morem verjet, prisel je dan, ko jaz popravljam slovenscino! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.