Vsi so po svoje najhudej?i. ?eprav si dal relativno nekonkuren?ne izdelke v isti ko?.
Moji glasovi:
1. Skyline (neuni?ljiv tunabilen motor plus neverjeten 4x4!!)
2. RX-7 (Neverjetna lega, turbo wankel)
3. Supra & NSX (Supra ima super motor, zadnji pogon, ?eprav ima slab?o lego kot NSX, ki je N/A VTEC powered MR avto) Skratka neodlo?eno, ?eprva realno gledano mi je v bistvu NSX skoraj huj?a. ALi pa ne, Supra je bolj?a. No, neodlo?eno...
4. 3000 GT (4x4 mo?an, pred svojim ?asom baje (4 wheel steering, ampak pravzaprav je lega baje preve? "?udna" za dirka?e....)
Mislim, da ta 3000GT sploh ne sodi v ta razred, ?eprav ima motor nad 2.0 (OK, Wankel je pa? izjema) Ker po tej logiki bi sem moral dati tudi Nissana 300ZX, ki ima 3.0 V6 turbo motor in zadnji pogon... In pravzaprav zelo dobro lego in skoraj konkuren?en avto tem bi lahko bil tudi MR2 turbo, ki ima vzdevek "Ferrari za mno?ice". Skratka hudih Japoncev je kar veliko...
Potem imamo pa razred 2.0 (in pod)
Nissan Sunny GTi-R Kdor ga pozna ve o ?em govorim. To je prakti?no duhovni o?e WRX in EVOlutionov. 2.0 turbo, 4x4 powered rallye & street monster. 2.0 SR20DET motor, 225 konjev pribli?no. ?tarta celo bolje kot Skyline zaradi manj?e mase.
Nissan 200SX S15 (drift ma?ina, spet isti motor, kot v Sunnyu- zakon je tale motor?ek SR20DET! Aja pa ?e lep?i je kot S14 in S13 )
Mitsubishi EVO & Impreza WRX STI
Honda Integra Type R (VTEC in superiorna lega za prednji pogon)
RX-8 in MX-5 (ja, sem lokal patriot pa?)
Mazda 323F V6 & Primera GT Oba imata 2.0 150 konjev, Mazda ima V6 ampak Primera ima (spet) SR20DE (brez Turbine) motor, ki je zelo tunabilen.
Honda Civic & CRX (Del Sol) VTi... VTEC dela svoje priznam.
MX-3 2.5 V6 Aja pa ?e dodatno natunano jasno...
U pa ?e bi se kaj na?lo....
to si zdaj povedu kot da jih vozis vsak dan...
jaz sem sam nsx zato tudi mi je najbolj vsec hehe plain simple
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Se pravi da so gume tam tam, res pa da ima F1 res lep profil, Schumi ma pa Bridgestonke
Imam pa 195/50/15 gume, sej tele letne ki jih imam gor so glede na profil ok, samo so ?e stare in ?e popokane tako da bom to stran dal, ?e jih kdo rabi za karkoli naj pove druga?e bojo letele v kontejner pri vulkanizerju. So pa semperitke.
Za Bridgestone sem sli?al da se dobro dr?i tudi v de?ju, kako je pa kaj z GY? Ima kdo kak?en link testa omenjenih letnih pnevmatik?
madmax si ziher da ti je ?e optiko delal ali misli? centriranje?
sej sem ti napisal da po dezju so F1 v elementu...tle sploh ni panike.
kupi F1 pa poglej da niso made in slovenia ampak made in germany
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
F1 majo visji index hitrosti (kar pomeni trse bocnice)
Re720 so v osnovi trse...
predlagal bi ti F1 vseen (sem jih mel, pa edina slabost je bla da so mi ble mal mehke- v smislu: obcutek plavanja). Ostalo pa super: ne dezju so ble odlicne, udobne so, zdrzale za moje pojme nenormalno veliko (30.000km), in pa jebacki dizajn profila
Obe sta super gumi, Re720 malo starejse...Komar ti najbrz ne bo priporocal RE720.
se to: obe sta smerka profil, bolj izrazito pri F1 tako, da jih moras vsakih 5000 ali 10000km zamenjati spredaj/zadaj
se nekaj:
pri lasicu dobis RE720 (82H) za 13.000 brez popusta...tko da poklic tja pa naj ti pove kok pride s popustom
07 496 69 90
A z avtom? Sicer pa k enemu ?e vedno niso pri?li na obisk, ta prvi se je pa tudi misli, da izgovoril nekako.... Iz tega lahko sklepam samo to, da ?e prehitro pripelje? je najbolje lepo naprej odpeljati in uiti.
Z avtom jea...
zacel vozit pri 13 al 12 ne spomnem se
Tut jaz poznam ene dva, ki sta u?la policajem pa sta imela manj?o konjenico kot konkurenca, ki je dirkala proti njim. Jaz pravim, jajca mor? met za kaj takega.
to sem kar precej prakticiral ko sem bil "majhen"...se pravi pod 18
v petkovem Delu (5. maja) je bil objavljen ?lanek, da je bil iz Ple?iv?eve ulice v ?i?ki, minule dni ukradena skoraj nova ?rna mazda z reg. Lj. 31-HM. Labi, tvoj ni; al so se tatovi spravl na mazde al kaj, vsak teden kak?no ukradejo in to v ?i?ki al pa v Be?igradu
moj je se ziv...fala bogu
kot bezigrajcan ti moram povedat da se rece za bezigradom, ne pa v bezigradu ...wow ne morem verjet, prisel je dan, ko jaz popravljam slovenscino!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Opa poky..zdaj si pa jebac
sam kako si lahko izdal najkulsko barvo??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani