Men je va?no, da mi je estetsko soliden (Laguna II al pa 607 to vsekakor sta), da se lepo pelje, da ni pretrd (glede na na?e zagamane upizdi ceste), da ne tro?i preve? in da je ugoden glede na razmerje kok dobim avta za kok gnara!
Zdej pa mi povejte, npr. v rangu Lagune II (re?mo letnik 2001, pa wagon izvedba), je (?e po prvem kriteriju) konkuren?n kater Japonc? 626 karavan (grda k zmaj), accord karavan (niti slu?ajno), avensis taprvi (lepo vas prosim???), pol je ?e kak?en nissan, ki mi primera tiste generacije tut mal ne "potegne", ostane pa ?e kaj?
?e dober, da nism js napisu v oglasu "kot nov", bi se ziher znajdu med tvojimi kandidati
... in smo ljudje, ki ga nikoli nismo vozili in ga tudi ne bomo!
Js pa pravm enkrat Japonc vedno japonc, zdej ko sm kupoval avto res nism gledu drugo kot po Japoncih, ker res Daihatsu mi je skos fajn slu?u, pa ?e zdej lavfa, ko urca.
Zelooo poceni, zgleda da se jo ho?e hitro znebiti glede na to da jo je zadel v nagradni igri. Je verjetno ?e malo opreme pozabil na?teti, vsaj po zunanjosti zgleda da je sport oprema.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js sm tut dobu
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani