Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Ja sej to Boss, to tudi meni po glavi hodi; oni lahko zni?ajo tro?arince, hkrati bo pa nekje zazevala ?e ve?ja luknja. Pa ?e spet bi lahko kdo potem rekel, da se poslu?ujejo populisti?nih ukrepov. Skratka po?asi nam je vsem skupaj jasno, da je malha prazna. :jupiii::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Se bom kar strinjal z Bossom, eno je odpeljat "frigidno" relacijo ob o?itno dost optimalnih pogojih, ob kakr?nih se upam zatrdit da mojo veliko gajbo spravim izpod 7 litrov ali pa na le dobrih 6, drugo je pa vsakodnevna vo?nja, kjer lahko mirno pribije? dodatna 2 litra, lahko tudi ve?! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kr uredu ja. Lahko pa po?akam ?e par mescov, ?e biznis zalaufa, si kupim prestol, ?e pa ne, pa bom ?e naprej sedel na gajbici od kmperja! :hohoho::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

est bi biu ?e vesej ?e bi biu litr bencina 0.80 ? tko k je biu leta 2008

Pol pa najbolj?e da se za?ne? z Avtoplinom veselit (beri vozit), cena je tam nekje kot si si jo za?elel! :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Eto, pred dvema dnevoma sem testiral tisto ko je bila pred nedavnim debata, koilko pije v najvi?ji prestavi po bregu navzdol (brez gasa) in pa koliko ?e po tem istem klancu da? v prosti tek (leer po doma?e). Pri?el sem do naslednjih ugotovitev;

1. - 5.prestava (ve? jih nimam, jebiga stara ki?ta), pa konkreten klanc, mislim da preko 10% nazvdol, pa sem ?el brez gasa (cca. 90kmh konstantna hitrost), no trenutna potro?nja goriva nemudoma pade na 0,0 litra.

2. - prosti tek in po tem istem klancu dol grede, poraba mi je kazala nekje med 1,7 do 1,9 litra trenutne. :jupiii:

Skratka najni?ja tranutna poraba (naj bi bila) ko z motorjem minimalno zavira? oz. koilkor pa? zavira najvi?ja razpolo?oljiva prestava pri va?em vozilu. :jupiii::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 1.5
Napisano

Ne rabi? nujno uradnega servisa, stro?ka ra?unaj kakih 50 do 70 ?, ?e pa ni kodiran bi bilo pa manj kot 10? za 1 dodatno narejen komad - ponekod mislim da celo samo okrog 7 ?! :bravo:

Nekateri klju?avni?arski majstri - eden od njih je npr. Beli? v Mercator Centru v ?i?ki, ti bojo naredili, alpa sedaj je v Leclerju nasredi centra neka klju?avni?arska delavnica, delajo baje vse ?ivo, cene pa ugodne! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dejan, integrce ti ne bo ponudil nih?e v menjavo, vsaj ne neposredno, je pa opcija, ti unemu F-ko za ta ke?, kasneje pa samo preveksla? na Integro in je bila v bistvu menjava! :danzoman::P

Men je tole avto 1a (samo enkrat sem se z njo peljal, niti je nisem vozil - raj?i ne), strup od strupa - zmaj zwerinski! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 1.5
Napisano

Ko jo malo o?edi?, OBVEZNO v predstavitev ?lanov! :ljubezen::bravo:

Mislim da ima? dotrajan motor?ek v voznikovih vratih (tako je bilo vsaj pri na?i "hi?ni" letnik 97). To smo potem nadgradili z daljinskim in pa novim motor?kom, skupnih stro?ek z delom mojstra (pa dobi? 2 nova daljin?ka) nekih 80 ali 90 ?, pa vsaj ni bilo ve? zamrznjenih klju?avnic in podobnih nev?e?nosti! :danzoman::bravo:

Klju? na letniku 98 bi rekel, da JE kodiran, sicer pa naj pove kak?en ki jo ima v lasti in je po mo?nosti ?e delal dodatne klju?e zanjo! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dejan, 5.000?, se heca? al kaj? To nima? kej razmi?ljat, halo? <_<:harhar:

P.S. - najve? ponavad tisti ponudjo ki nimajo tega denarja v denarnici ali TRR-ju, hehe! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 1.5
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5694695&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5675386&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5476211&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5694112&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5609431&show=1

Linki ne delujejo, no zdej bodo (vsaj upam)! :danzoman:

Kar se avta ti?e, kot si sam povedal rja, rja, precej rje znajo imet. Motro?ki ?rejo nekih cca. 7 litrov, do nekje max. 8 na 100 preov?enih km. Kar se mastnosti motorja ti?e, je ponavadi samo tesnilo na pokrovu motorja treba zamenjat, pa je vse ok, to je neznaten stro?ek! :danzoman: Kak?nih ve?jih hib pa sicer nimajo! :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.