Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 minutami je Slivka napisal:

Bi koga mogoče slučajno zanimala Mazda 5 z dvolitrskim turbo dizlom?

Dvomim... če bi bil benzinar bi se kar trlo kupcev. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je 50keda napisal:

Ne vem no, Mazdo ne kopuješ kot generičen avto za od A do B. Hyundai kona mi pa ne deluje nič drugega kot običajen crossover. Ja vrjamem, da se pelje, pa vrjetn tudi hitro in ne vem kaj še. Tako, da ja, prioritete so pomembne. Če bi rad, da ti je avto všečn navzven in navznoter ter da se boš počutil v njem navdušujoče vsakokrat, ko se boš z njim peljal, je Mazda tvoj kandidat. Če si pa bolj praktičen človek ... pol bo pa vrjetno kona bolj pasala.

Kar se pa tiče motorjev, ki jih imaš v bobnu (G120, G150) to so pač zaenkrat najbolj preverjeni dvo literski atmosferski motorji Mazde.

Drgač pa, če že Hyundai, pol vsaj i30N :P

Takole gre: če kupiš avto Hunday prideš od točke A do točke B, če kupiš Mazdo, prideš do točke G. 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je mazdaman napisal:

Mazdin 150 KM motor je klasični bencinski, Hyundai ima vse Turbo motorje.

Kona je manjši avto

cx30-kona.png

Pa ta kona  je grd kot spaka. Mi  smo pa govorili, da ima mazda preveč črne plastike. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ja, to vem, da gasilci ponavadi ne bodo umazanega (in slanega) parkirali, ampak da je to gotovo redno čiščeno in garažirano. Torej kljub starosti 6 let gotovo nima rje in je lepo ohranjen.

Kako trpežni so pa ti motorji?

In koliko so dejansko res žejni? (ne koliko piše v reklami, ampak koliko res porabi)

Kolikšen strošek je odstranit vse tiste napise? Bo potem šlo s poliranjem ali ga bo potrebno prebarvat?

Sicer pa, kar v oglasu ne piše, ima tudi avtomatsko klimo in tempomat.

Kolega je kupil avto od redarske službe. In je vse nalepke sam spravil dol. Seveda ga je moral tudi celega spolirati. Edino tam, kjer je imel na strehi luči je moral to zatesniti , ko jih je odstranil. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 8 minutami je Slivka napisal:

Zanimajo me Vaša mnenja in izkušnje:

1078363.jpg
WWW.AVTO.NET

Peugeot Boxer Gasilsko vozilo, letnik:2014,25000 EUR :: www.Avto.net ::

Kupi... če nič drugega lahko vžgeš luči in imaš povsod prednost. Jaz glasujem za. 

Bdw barva je prava. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Kot je napisal Boss, 165 konjski benzinar je za počasno vožnjo po mestu (lahko tudi z odprto šipo) in vožnjo po AC po omejitvah. Če sta ponavadi v avtu še dva potnika bosta prišla prav. da malo porineta v klanec, ko mu bo zmanjkovalo sape.Je pa ta benzinar dober za po klancu navzdol, kjer je potrebno kar ornk pritiskati na zavore. 

Dilema je, ker ti je všeč ročni menjalnik(kot večini nas), "ta močen" benzinar pa nima te opcije. Kar se tiče težav z DPF filtrom  pri dizlu naj bi bilo to rešeno z FL. Izogibaj se pa prvim letnikom do 2015.Dizel all the way. 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Ne rabi prav nič vleči za sabo. Če pa pravi, da živi v hribih. 

Če bo vzel benzinarja, ta šfognega, bo vedno kriza priti na vrh hriba. Pa še, če bo imel več sopotnikov noter v avtu  in bog ne daj kaj prtljage zadaj, bodo komedije za priti domov. Zato pa mu  svetujem takega moškega dizelaša, da bo oral tudi po snegu, ko bo treba.Ne pa, da bo ostal na prvi vzpetinici pozimi. Za same relacije je pa itak vseeno, ker smo že ugotovili, da se pri obeh izteka olje v gorivo na kratkih razdaljah. Se pravi, da za kratke razdalje ni primeren ne eden ne drugi.Vseeno tudi tu zmaga dizel😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano
pred 45 minutami je motorist123 napisal:

Pozdravljeni,

v bližnji prihodnosti imam namen zamenjati avto. Za zdaj mi je najbolj všeč mazda cx 5. Gledal sem predvsem vozila starosti do treh let. Zdaj pa me zanima, če ima kdo izkušnje z bencinskim motorjem 165KM. Veliko kje sem zasledil, da nima dovolj moči oz. mu primankuje predvsem navor. Avto pa bi bil 4*4, ker živim v hribih. 

Lp

Prav si prebral. Ta motor je za ta avto malo podhranjen.Za navor moraš vzeti dizla... ali pa za manj navora močnejšega benzinarja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 uro je SpEkTr napisal:

Danes sem šel probat, kako sploh izgleda merino ovca na zicu. Morm rečt, da občutek je dober, ne morem se pa odločit ali dam samo:

- sedalni del

- takole kot je na sliki

- tako kot je na sliki brez robov, se pravi da pride samo na sedalni in hrbtni del, brez robov.20200909_114400.thumb.jpg.1e9759a0a6a3fa82cc4e8a0ebabb5a5a.jpg

Kaj ti to resno s temi ovcami na sedežih ali se hecaš? 

Potem ti ostane edino, da daš ovce še na volan in na zadnjo polico kimajočega psička. Aja, pa zavesice ne smejo manjkati. 😛😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 52 minutami je Aless napisal:

@Alex Verjetno je prejšnji lastnik vzel original Led kit za notranjost, ki ga Mazda ponuja pod dodatno opremo za skromnih 95€🙄

Screenshot_20200906_162211_com.android.chrome.jpg

Aha... res zna bit to.Je pa bogata cena, res. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je 50keda napisal:

@Alex lahlo da je ze prejsni lastnik upgradal, lahlo pa da je narocil ledice ob nakupu. Ma men je pa kul da so navadne, dost ljudi se pritozuje, da so ledice premocne in bodiai motijo voznika, ali pa zaslepijo vse.

Prejšnji lastnik je bil uradni zastopnik- mazda servis za Nemčijo. Baje, da je bila to posebna  serija z že vgrajenimi led lučkami serijsko, (razen ledvice za tablico). Meni so kul in če jih ne bi bilo, bi jih sam montiral. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Aless napisal:

Programiram pa ponavadi  v službi kakega Mercedesa, ko je treba uparit posamezen modul recimo za airbage z glavnim računalnikom. 

Za Mazdo pa sem se nazadnje igral in M3 sprogramiral BCM da se avtomatsko vklopijo luči. 

Tudi čipiral sem že samo ne Mazde😉, ker ima Denso Ecu. Čipiral pa sem Hondo Accord dizla pa ene par VWjev z Boschevim Ecujem  do EDC16. 

Sem mel zelo dobre veze z angleškim EliteRemaps zato sem dokaj ugodno dobil od njih tuning mape. 

Tak da nekaj malega izkušenj že imam. 

Super. Cenim ljudi, ki se lotijo stvari in jo tudi izpeljejo do konca. Celo življenje se učimo. Kdor hodi z odprtimi očmi okoli,seveda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Pokliči pa vprašaj :) Meni je res lep še zarad tega ker ni vse črno ja. Edin mazda stari mooooj dobesedno top of the line avto in luči za branje gor na stropu navadne rumene žarnice. :D 

Imel sem usnje v zadnjih treh avtih. Sedaj ga končno nimam več in je to najbojša stvar, ki sem jo naredil. Ko prideš v avto, ki je bil na soncu, se lahko komot vsedeš in se ne opečeš, kot na usnjenih. Tudi sam filing sedenja v njih je mnogo boljši kot na usnjenih. Dobro, pustimo res prestižne avte, v katere je vgrajeno prvovrstno, pravo usnje in ne eko usnje kot v mazdah.Tam je potem druga pesem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Aless napisal:

Naredil komplet servis na M6 vsi filtri in vsa olja. Z endoskopsko kamero pregledal sito oljne črpalke v karterju. Resetiral servisni interval in skalibriral injektorje. 😎

IMG_20200825_180453.jpg

Ni švoh. Naslednjič se lahko lotiš sam programiranja in čipiranja. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Pokliči pa vprašaj :) Meni je res lep še zarad tega ker ni vse črno ja. Edin mazda stari mooooj dobesedno top of the line avto in luči za branje gor na stropu navadne rumene žarnice. :D 

V mojem so bile že original vse led žarnice noter. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Kaj se zgodi, če z gumami, ki so prevozile že 35.000 km po makadamih, gozdnih vlakah, pozimi okovane v verige,... pelješ v toplem sončnem vremenu 1000 kg tovora + zadaj pripeto prikolico, na kateri je še 500 kg tovora okoli 125 km daleč po avtocesti s hitrostjo okoli 100 km/h?

Namig poiščite na spodnji fotografiji.

guma.JPG

Sej niti ne izgledajo slabo za te kilometre. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je amatej napisal:

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

?? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 12 minutami je J.J. napisal:

Best buy za ta denar...

hudobro.jpg
HUDOBRO.SI

Kupujete avto? Izračunajte si financiranje za vozilo Škoda, ki vas zanima, in preverite takoj...

Ponavadi so kaki bolj cheap izdelki Best buy.Nahajajo se nekje v sredini kvalitetne lestvice. Nikoli pa ne med najboljšimi. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.