Jaz v bistvu razen ene slabe izku?nje niti nimam pripomb ?ez policijo. Pa? opravljajo svoje delo, tako kot ostali, le da so zaradi tega manj priljubljeni. Si predstavljate kako bi bilo brez policije?
jaz v sloveniji mam sam slabe izkusnje z njimi...
take ki me najbolj razjezijo so:
grem na fuzbal s kolesom (na igrisce ki je 300m oddaljeno od doma), me ustavta dva policaja ki sta bla komi 18 let stara...no in nism mel nobenga dokumenta (ker sem sel na fuzbal) in sta me hotla zapret na povsetovo ker sem tujc in sem grobo krsil zakon o tujcih ker nimam nobenga dokumenta (pol sta ikta preverila ce mam urejeno bivanje tle) in na koncu po 100 pregovorih sem dobil sam opomin...takih izkusenj mam na milijone...
najbolj za popizdit je to, da ce jim recem "ok, grem po dokumente domov sej mam tle hiso" jih ne zanima...in na splosno so zelo neprijazni vsi.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ne vem, ?e Japon?ki vedo za omejitev hirosti na 130km/h na avtocestah, ampak to je tudi mejna hitrost, ko postane v kabini bolj glasno zaradi vetra okrog avtomobila. Presenetilo me je tudi dejstvo, da se tudi poraba pri bolj hitri vo?nji kar dobro pove?a. V glavnem 1500km v dveh dneh brez problemov.
Prius, al je mo?no, ?ist teoreti?no vpra?anje, da bi se v bodo?e razvijala tehnologija v tej smeri z dizlom....(npr. dizel + .... ) kaj podobnega s ?e manj?o porabo, (v mestni vo?ji),?istej?im okoljem itd.?, (na tem vem, se ?e dela, samo ne s kombinacijo s ?im drugim)..
sej to je moj moto: short and to the point
odgovor na drugo vprasanje: delni odgovor si ze dala na tvoje izvorno vprasanje
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
meni pa ta stavek izredno moti: "Nastavitve bla?ilnikov je bolj usmerjena zagotavljanju udobja, saj razli?ne udarce mehko absorbirajo, avtomobil je zaradi tega manj suveren v zavojih, kjer mu dodatna te?a dizelskega stroja povzro?a nekaj manj?ih te?av."
nima pojma...glih amortizerji so kar trdo nastavljeni...vzmeti so mogoce mehkejse. To ti pove, da je lahk vsak kmet "auto-novinar"....
"avto manj suveren v zavojih"...lahko receje karkol sam lega na cesti tega avta je 1A
Se dostikrat peljem tam, pa sem ugotovil da ce grem cca 125km/h potem se skoraj ne cuti poskakovanja.
Izgleda da ma vzmetenje moje mazde neko tako lastno frekvenco, itd... (sem fizik, pa rajsi nebi razlagal do konca ). Sam problem je ko je tam omejitev 90 (na enem koncu pa celo 50), in radar je tam kar pogosta rec
Drugace pa morda poznate dve ulici v LJ tam zadaj pri Askercevi? Proti temu je se njiva avtocesta
ni vprasanje lastne frekvence ampak ce gres 125 km/h in non stop udarjas luknje amortizer nima casa da se vraca v prvotno lego...glih preden se hoce vrniti v zacetni polozaj pride naslednja lukjna
dve ulici za askercevo poznamo poznamo
Vse lepo in prav, samo tukaj nekaj avtomobilov z merilniki manjka. V LJ je ?e srebrna Honda accord ter mondeo karavan ki ima zadaj merilnik in meri nazaj, je ?e RedWind slikce limal ko ga je na plo?niku videl
...in ze takrat reku da je focus
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
simonovski:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani