Debata se lepo razvija :-) ja, povsod so plusi in minusi ja. Bo treba razmislit, najprej moram petko pogledat da vidim kako in kaj. ?estka vem da je zakon za vozit. Je pa res da se je treba precej sklanjat, ko dajes otroke ven, not,...
A na petko je zajeban kolesa na streho dat? Zaradi vi?ine avta mislim?
zato sem kupu prtljaznik za na kljuko ampak ti si velik
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
3. dosti elektri?nih te?av in muh(vsaj v mojem primeru l2006)
4. prekomerno kajenje webasta
5. na AC je dosti ?uma(vi?ina)
6. pogosto regeneriranje dpfja kljub 90% vo?nji izven mesta
7. 2 vrsta nima sredine za odraslega ?loveka
8. ni opcije deaktivacije sovozni?kega abgja
9. glasen, trd menjalnik
No,recimo da bi se na?el kak + in -.
6ka spc pa je druga?na zgodba in glavni plusi pri 6ki za razliko od 5ke so mi to da je ?e bolj udobna in tiha(posebej na ac) pa mehansko bolj porihtanaa ?e posebej menjalnik. Zadaj komot imam babico, 6 letnika in 2 letnika. Prtlja?nik po?re vse otro?ke zadeve + vozeka. Ko pa se gre na morje pa glede na to da tovorim dosti potaplj?ke in ribi?ke opreme pa je truga obvezna(tudi pri 5ki).
?e razmi?ljam kaj bi imel spet raje 5ko ali 6ko(tam nekje v prihodnjosti) bi se prej za kako 6ko odlo?il ?e pa bi kaka solidna 5kje kje bila opcija pa bi jo tudi vzel(sedanji model).
lp.
Airbag se da dograditi izklop, sem ga dal. Ampak ja najbolj druzinski avto nima izklopa sovoznikove vrece, zmaga
Jaz bom na kratko rekel da sedaj ko smo prerasli 6ko zarad psa jo pogresam ampak vseeno to se ni enoprostorec in bi bila enaka situacija.
Jaz bi tako rekel:
Mlada druzina z mislimi po novih otrocih v prihodnje - 5ka, z vecjimi samostojneksimo pa 6ka.
Zakaj? Drsna vrata, mizice, legenzici zadaj, visji zici zadaj in predvsem starsevsko servisiranje otrok preko drsnih vrat ki nudijo veliko visji dostop. Vozicek gre cel nerazstavljen v prtljaznik. Zadnja vrata se odprejo v dveh stopnjah visoko nad glavo
Medtem ko se je v 6ko treba nenehno sklanjat za pasove, itd, tudi je veliko nizja za bicikle ko pridejo te in podobne aktivnosti.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kdo pa je rekel da ga bom prodal?Radio je stal 80E,xcarlink pa stane okrog 100E-bere samo USB in SD pa Aux vhod ma.Preve? komplicirate eni na tem forumu!
Player stane 50?.....ni xcarlink edini. Ajde jaz ti nom vec kompliciral za teh 20?.
Jest sem lansko leto montiral Mischelin sport 225/45/18. Ne tresejo, ampak pri visoki hitrosti za?ne vavtu potiho in globoko bobnet. Bile so precentrirane, pa ista stvar. Gume so me stale 220 ? po komadu. Ne vem kaj bi lahko ?e naredil v zvezi z tem bobnenjem.
Definiraj visoko hitrost pa nic ne ruka na volanu? Lahko so bile narobe skladiscene
Kot lastnik petice, lahko povem, da je to prva liga za 4 ?lansko dru?ino. V drugi vrsti je stednji sede? zasilni...za otroka do 10 let, pa ?e to ne za dolgo vo?njo, lahko se pa srednji sede? skrije pod levi sede?, pa se izpod desnega sede?a dvigne poli?ka za odlaganje...sam imam pa vse pospravljeno in samo dva "fotelja" v srednji vrsti... Tretja vrsta je pa omejena za velikost potnikov...mislim, da na 150 cm...pa ?e to te?ko sedijo...samo za kratke poti..na sladoled ali kaj podobnega, ker potem prtlja?nika ni... Ja, drsna vrata so ZAKON, in predvsem zato smo kupili ta avto... Je pa ?koda, ker sta 363 dni v letu zadnja dva sede?a zlo?ena in se brez veze pla?uje zavarovanje za potnike, ki jih ni... ?koda, da ne naredijo tak avto, da ga registrira? in zavaruje? za 4 potnike...oziroma da ima? na izbiro, koliko ?eli?, ali 4, ali 5, ali 6, ali 7....jaz bi zaa 4...
LP Ivan
So tudi 5 vratne ampak samo osnovne
Mislim da ne ker so integrirani v avto (je pa verjetno kaka varianta). Ni pa to tako kot v enoprostorcih na tirih ampak ko so poklopljeni so v bistvu podenj prtljaznika
Radio bom vgradil tam kjer je pepelnik in v?igalnik,avtoradio rabim za poslu?anje Mp3-jev in ne za brezzvezne radijske postaje!Torej je sigurno ventilacija?Ker sem v?eraj piknil z izvija?em in ni ni? pihalo!
Jao meni piknil....daj ti na ful na ta prave sobe pa bo pol piknilo ko bo pa voda od kondenza bo pa joj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani