jaz bom najverjetneje kupil bridgestone potenza re050a (tiste ki so na testu za mercedes so posebej narejene za mercedes - se pravi jih naredijo da zdrzijo cim vec km, kar pomeni polom na mokrem)
vsi jih hvalijo...bom se sam sprobal..upam da ne bom razocaran
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
negde kod sl. broda zaustavio me pandur - imao sam 174km/h- zaustavi me i kaze "kamo se ti zuri slovenija??" ja mu dam kosovsku vozacku i on meni "auuu dug put te ceka, ajde idi, ali polako"
inace to je bio jedini put da me je HR policija ikada zaustavila - a tamo sam presao najmanje 10000000000000000 kilometara hehe imam srecu
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
od omenjenih priporocam focusa...dalec najboljsi avto tle....(ce nisi vozil priporocam da ga probas...fenomenalno se pelje...edin polozaj za volanom (meni) je cuden)
govorim za 1.6i ..
?ivjo.Po dolgem ?asu sem se odlo?il da bom verjetno spet kupil mazdo 323f samo tokrat 1.5 16v,pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri teh motorjih in kak?ne hibe ima ta motor.Hvala
res je minil dolg casa...se jaz sem ratal lacen vmes
Sicer pa je moja 6-ka imela v dveh letih 100k km - sedaj pa bolj po?iva, ko je ?e v letih tako kot jaz!
a ves da sem se mal pozanimal na mazdi...mi je rekel prodajalc "dej se milijon pa pol pa tvoj avto, ti dam novo mazdo"....razmisljam ce se mi splaca (spet bi mel avto z garancijo )... :ne vem:
pridte enkrat z mano na relaciji Nis-Prokuplje....boste utihnili glede lukenj in slabih cest v sloveniji...david cesta Il bistrica - postojna je v primerjavi s tam ze prava avtocesta ...noro
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ceprav mam zimski komplet in letni komplet, vseen menjavo prepustim vulkanizerju. Razlog: centriranje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani