Skoči na vsebino
Radar pod golovcem
Napisano

slikco sem prejela .... za celih 10 km preve?, pa ?eprav je bilo re?eno da do 10 ne bodo.... ?zmeden?

opa nova clanica z najbolj kulskim avtom B)

kaj ce se predstavis?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NUJNO ! pro&kontra !
Napisano

jaz sem tocno takega mel kot nadomestnega dokler so mi zamenjali pumpo (cca 2 tedna)

contra: trd, sploh ni udoben (poskakuje), pa ne gre nikamor (sam to z rezervo vzet ker zame pod 2.0 to ni nc :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

Bo? povedal kako se kaj obnesejo, ker jaz tud ciljam na re050. Alternativa... hmmm... GY F1? al pa Pirelli Zero Nero?

alternativa zame pirelli p zero nero...F1 ne bom dal se enkrat (vseen premehke na suhem, na mokrem pa odlicne, pa se udobne za sportno gumo).

Pirellija ne najdem za ugodno ceno (min. 29.000sit) medtem je pa Potenza cca. 24000 sit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet gume-direkt.com
Napisano

jaz bom najverjetneje kupil bridgestone potenza re050a (tiste ki so na testu za mercedes so posebej narejene za mercedes - se pravi jih naredijo da zdrzijo cim vec km, kar pomeni polom na mokrem)

vsi jih hvalijo...bom se sam sprobal..upam da ne bom razocaran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

policijske patrole
Napisano

autoput bratsvo ubistvo (ZG-BG)

negde kod sl. broda zaustavio me pandur - imao sam 174km/h- zaustavi me i kaze "kamo se ti zuri slovenija??" ja mu dam kosovsku vozacku i on meni "auuu dug put te ceka, ajde idi, ali polako" :)

inace to je bio jedini put da me je HR policija ikada zaustavila - a tamo sam presao najmanje 10000000000000000 kilometara hehe imam srecu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdaj pa jaz rabim va?o po mo? !
Napisano

od omenjenih priporocam focusa...dalec najboljsi avto tle....(ce nisi vozil priporocam da ga probas...fenomenalno se pelje...edin polozaj za volanom (meni) je cuden)

govorim za 1.6i ..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

a di je LOGO za mazdoljubce?
Napisano

Evo grobe ideje za mazdoljubce. Nekdo, ki se ukvarja z oblikovanjem naj dodela idejo (uskladi posamezne elemente.... ?e jo boste sprejeli).

uuuu lepo je to...

a tisti zzzzzz-ki pomenijo, da je mazda na zzzzimskem spanju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

?ivjo.Po dolgem ?asu sem se odlo?il da bom verjetno spet kupil mazdo 323f samo tokrat 1.5 16v,pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri teh motorjih in kak?ne hibe ima ta motor.Hvala

res je minil dolg casa...se jaz sem ratal lacen vmes :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

Labi ti se sam odre?e? hrani za 1 teden pa ma? ta miljon?ek nazaj noter.... :aaaaa:

ehh pol pa nc ne bo...sej v redu tud tko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

Priden!!!!

Ni ?udno, da si stalno la?en - hehehe :bravo::hohoho:

Sicer pa je moja 6-ka imela v dveh letih 100k km - sedaj pa bolj po?iva, ko je ?e v letih tako kot jaz! :hohoho:

a ves da sem se mal pozanimal na mazdi...mi je rekel prodajalc "dej se milijon pa pol pa tvoj avto, ti dam novo mazdo"....razmisljam ce se mi splaca (spet bi mel avto z garancijo :) )... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

Jap, jaz sem v zadnjem letu res zelo malo km nardil (18k samo) ...

?e ima ve? kot jaz je to samo pozitivno (bo ?e moja nekaj ?asa bren?ala) ... :bravo:

od novega leta do zdaj sem naredil kar velik km-jev...skor 10.000km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet ceste zacveteeeeeele ...
Napisano

pridte enkrat z mano na relaciji Nis-Prokuplje....boste utihnili glede lukenj in slabih cest v sloveniji...david cesta Il bistrica - postojna je v primerjavi s tam ze prava avtocesta ...noro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koje ulje.....
Napisano

CASTROL SLX 0W-30

LabiGT

Ali ti 6-tka kaj ?re ta olje?

LP

menjam na 20.000km...zre pa nic...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.