Skoči na vsebino
serviserji-šalabajzerji
Napisano

Letos avgusta sem kupil Mazdo BT 50 4x4 z dvojno kabino. Da bo stroj res pravi stroj za mojo rabo, sem dokupil ?e vle?no kljuko, oblogo in nadgradno kasona, stre?ne nosilce in vle?no vitlo. Vse to so mi na Mazdo sestavili pri prodajalcu AutoRent v Kromberku. Sicer so potrebovali celih 74 dni (od za?etka avgusta do sredine oktobra), ko pa sem avto dobil, je bil za videti res pravi stroj. Samo za videti v tistem lepem son?nem dnevu. In tako sem se veselo zapeljal te?avam naproti. Nisem pri?el niti 5 km od trgovine, ko se je za?elo zadaj kaditi, pri?gala se je signalna lu? za napako na motorju (rumeni motor), Mazda pa ni imela nobene prave mo?i. Kasneje se je izkazalo, da so pri monta?i vitla napeli neko cev za dovod zraka, ki se je nato snela. Ko sem pripel prikolico, je signalizacija na prikolici delala narobe. Nadgradnja kasona je spu??ala kljub temu, da so jo ?e nekajkrat popravljali. ?ice za tretjo zavorno lu? in osvetlitev notranjosti, ki je na nadgradnji kasona, so speljali kar skozi nek navoj. Ko smo kason uporabljali, je to ?ico pre??ipnilo in "skurilo" varovalko in sem pono?i ostal brez lu?i. Danes pa sem pri temperaturi zraka -9°C, sne?enju in vetru pe?a?il 6 km dale?, da sem dobil traktorista, ki mi je re?il avto in pomagal, da sem pri?el domov. Zakaj? Ker vitlo ne deluje.

Ima kdo kak?en resen nasvet, kaj lahko naredim. Na kak?en na?in lahko dobim vsaj toliko od?kodnine, kolikor sem pla?al traktoristu za re?evanje. In kam naj jih prijavim, da jih obi??e kak?na kontrola in vsaj temeljito prestra?i, ?e jim ?e ne zaprejo vsega skupaj. V ?tirih mesecih 9 reklamacij na opremi, ki so jo montirali, je pa le preve?. Je res?

Slavko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.