Hja pol vse razlo?i tvoje prenose denarja... ?e ne dolgo nazaj so ITA banke "dr?ale" denar tudi do tri dni predno so ga nakazale naprej. ?ele s SEPA sistemom so se morale prilagajati ampak jim ?e vedno ne uspeva.
V teh bankah ?e danes ne vedo kaj je to e-ra?un in so evropski komisiji posredovali informacijo, da imajo skoraj 95% pokriti izmenjavo e-ra?unov, dokler se ni izkazalo, da je za njih e-ra?un to, da po?ljejo PDF datoteko ra?una po mailu - da dol pade? o znanju in neandertalnosti v teh bankah.
No v njihov zagovor so ?e pred slabim desetletjem Nemci imeli za vi?ek za??ite e-ban?ni?tva, da so stranki natisnili 30 enkratnih gesel na papir in jim to poslali kot za??itni element. Mi smo ?e od leta 1998 delali s certifikati in digitalnimi za??itnimi elementi, da so Finci (takrat znani kot teh-people predvsem zaradi Nokie) hodili k nam in imeli take o?i
O kavbojcih pa raje sploh ne bi saj ?e danes stra?ijo s ?eki in da je ukinjanje magnetnega zapisa na karticah za njih space tehnology. Tam se pa? ni? ne premakne, ?e ni zadaj zaslu?ek.
Po regionalki od Bohinjske Bistrice proti Bleda s 45km/h (ne ni napaka), da je najprej popustil ?ivec avtobusarju in ga je prehitel, nato pa ?e polno nalo?en kamion s prikolico za prevoz hlodov. Aja sej res oba sta bila Slovence za katere je znano, da smo nepotrpe?ljivi vozniki in da ne dovolimo, da si nekateri, ki so svetlobno leto naprej po vozni?ki kulturi, v miru med vo?njo pogledajo okolico in ?e kaj na hitro s telefonom poslikajo.
Aja, ?ez cca 10 km pa ?e eden z I tablico, ki je sicer vozil rahlo nad 60km/h, ampak ta ni zmanj?al niti za tablo naselja Bled pred Pristavo tako, da je prvi ovinek zvozil kar malce na silo.
Ampak ?e vedno vpra?anje, zakaj vedno Italijan? Mogo?e zato, ker vedno pri?akujejo, da se bo pred njimi zru?il kak?en most. :ne vem:
Slo banke delajo po SEPA pravilih, o?itno se ?vabi mal igrce igrajo. Verjemi, da je bil denar na nem?ki banki nekje okoli 11 ure. Gre namre? za medban?ne preseke, ko se denar preneseiz banke na banko. Kdaj pa prejemnikova banka naka?e na ra?un svoje komitenta - morala bi takoj ampak tu je pa besedica "bi" in nemci pa? niso perle.
To?no tako vse to so stara jajca in ?e najve? vredna lastniku. Da ne bo pomote in da karkoli ?alim - tudi moja 6ka bo ?ez mesec dopolnila okroglih 10-let in tudi zanjo pravim, da so to ?e stara jajca, ki pa so vredna meni, na trgu pa kurc kej (Zmaj?).
Vse kar je starej?ega datuma in da je nekaj vredno mora biti ali redkost ali pa imeti status oldtajmerja.
ja 7 jurjev za 10 let mlaj?ega pa ?e to je preve?... sicer je to ?isto ni?ni avto, ki ima omejen krog kupcev in kar veliko ponudbo rabljenih tako, da mi je te?ko razumljivo kdo je pripravljen dati toliko denarja zanj. Verjetno je en ceno nastavu drugi pa samo kopirajo to je pa res da lastniki terencev svoja vozila obravnavajo kot suho zlato
?eprav se da bistveno bolj?e zadeve najdt za manj denarja
Ampak OK... men je to vredno jurja, mogo?e pa se res najde nekdo, ki je pripravljen pla?ati tako ceno. Je pa nekaj cena na spletu in potem dejansko sklenjen posel in po kak?ni ceni gre takrat.
A ker je predrag? Ne vem zakaj pri?akujejo 2 jurja za 20 let star avto. 5-6 let mlaj?e Mazde so cenej?e od tega pa je v Mazdi bistveno ve? avta kot v tem.
Moja mati prodaja ?ensko spodnje perilo in ne boste verjeli da dejansko hodijo na izobra?evanja, pa na 2 metra lahko ?e tako zadekani babnici pove kak?en modrc rabi.
Avto je ?e vedno papirnat sploh, ker je osnovna te?a le 820kg (900kg je ta s 4x4 )- to je na?eloma samo za v mesto. Za relacije in v primeru trka pa raje ne bi ?pekuliral, ker tri zvezdice na testu pa? ne prepri?ajo. Pa tud zvezdice ne povedo vsega ampak bolj to, da fizikalni zakoni in sile na potnike v lahkih vozilih so lahko bistveno ve?je kot v ve?jih in te?jih.
?ist slu?ajno sem ?el mimo in si pogledal tole Mazdico. Povr?en pogled ni opazil ni?esar, avto je super ohranjen, nikjer ni videti, da bi bil zaleten. Ni? ni spraskano, ne feltne ne barva. Notri ga ?al nisem pogledal razen skozi ?ipo ampak izgleda, da so kilometri realni saj so tudi gume temu primerno obrabljene in so originalne.
Je pa o?itno to ve? ali manj uvoz saj so na parkiri??u sami nem?ki avti (Predvsem VW in Audi ter BMW, pa ?e kak?en Opel se najde) vse v rangiu nekej 10 jurjev in navzgor.
?e pa koga zanima je ta prodaja na istem naslovu, kot je lociran Tri Krone.
haha... dobra zgodba in verjetno res blizu resnice. Tud sam sem ene par tankov nazaj nato?il ta famozni dizel in razen z dra?jo ceno in dolgim nosem ni ni? bolj?i od Petrolove nafte, ki jo ve?ino tankam notri. Zdaj ne vem ali je OMV-jev navadni dizel tolk slab?i, da se res opazi razlika, oziroma je Petrolova nafta na nivoju tega premium dizla iz OMV-ja?
Za primerjavo nekaj zadnjih tankanj
datum poraba ?rpalka
19.07.2018 6,07 Petrol 21.06.2018 5,94 Petrol 12.06.2018 6,12 OMV Maxxmotion Performance Super Mega Incredible Awesome Diesel 15.05.2018 6,41 Petrol 10.05.2018 6,41 Petrol 10.04.2018 6,26 Petrol
Jaz nimam nobene za??ite razen original in spodaj na podvozju ni ni? omembe vrednega. Se je pa rja pojavila na B stebri?ku vrat, katero sem na levi strani ?e popravil (2 uri dela). Na desni pa je ?e ena manj?a pikica ravno tako na stebri?ku, ki ?e ?aka mojo voljo. Rja pa se je pojavila tudi na zavihanem spodnjem delu havbe pri vetrobranu. ?e sonce slu?ajno osvetli se celo iz kabine da videt. Tudi to ?e ?aka na mojo dobro voljo.
Druga?e sem pa pozitivno presene?en, da na avtu, ki je naredil ve? kot ?etrt milijona kilometrov in je star 10 let, ter konstantno stoji zunaj saj razen kak?ne gara?ne hi?e same strehe sploh ni videl, da je tako dobro zdr?al oziroma, da tud naslednjih 10 let ne bi smel biti problem.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e dobro, da je vse zna?ke odstrnil, ker to je meni bil najbolj sme?en napis na katerem koli avtu sploh. ?e Kuga ne zmaga.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani