Skoči na vsebino
Nakupna dilema
Napisano

Jaz bi pozkusil vsa navedena konkuren?na vozila mal peljat, pa sm skoraj prepri?an, da ti bo eno bolj simpati?no kot ostala. Z vidika dizajna bi jaz vrjetn vzel Civic-a, zame je oblikovno totalni ANTIGolf, kar je kompliment! :ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, si kar mislim - ker vsakodnevno sre?ujem razne mladce v Dostavnikih, ki me priganjajo neu?akano, prakti?no naslonjeni na mojo zadnjo tablico! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hvala za vse odgovore.

?e eno vpra?anje. Na SIGAS so mi ponudili osnovno mazanje ventilov (na podtlak), sam bi raje elektronsko mazanje, ker je po prebranem tak sistem dosti bolj?i. Kaj menite?

Se spla?a dati dodatnih 200? za elektronsko mazanje, toliko ve? namre? stane pri SIGAS-u.

Jaz ne-bi, ker ?e navadnega v osnovi "ne rabi?", se pravi, ?e da? takoimenovano osnovno mazanje, si ?e naredil ve? kot je potrebno. No sicer je pa na tebi kaj bo? naredil. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja Labi, tok pa ?e nisem Gorenjc, da bi ga uga?al med vo?njo (zastopm sicer tvojo varjanto), ampak ko avto laufa in je v prostem teku (po bregu navzdol jasno), mi pa ne ka?e nula, to sem ?elel povedat! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Glih leer baje ni najbolj var?na vo?nja, naj bi bila bolj var?na da gre? po bregu dol, brez gasa, v neki prestavi, npr. 5., takrat je dejansko poraba (blizu) NULA! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Mika, glavni servis ni vezan le na prevo?ene km-je (torej 120.000), pa? pa tudi na prete?eno dobo od zadnjega velikega servisa (ena vozila imajo 5 let, druga 6), se pravi nek penzjoner ki dela 5.000km na let, bi avto ?ele pri 24-ih letih starosti peljal na menjavo pogonskega jermena, kar je jasno - NAPAKA! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Logi?no, to se je vedelo, ampak dostrikrat imajo na na?o sre?o "tadolgo lajtngo" in ?ele z zamikom kake 14 dni reagirajo na podra?itev LPG-ja pri konkurenci, Petrolu npr. :P

Sicer pa centi gor, centi dol, kdor ho?e naj se sekira zanje, mene BK (ne govorim samo o plinu pa benzu ampak o celotni sceni)! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem ga na?eloma spra?eval za letnik 2004 (kakor ga ima Lepi Mitko) se pravi to je bila brez DPF, tako da za II. gen. ga bo treba pa? poklicat, verjamem pa da bo cena ugodna (druga?e nebi na ?rnozmajkli v teh dneh ravno pri njemu menjaval sklopke, hehe)! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Jaz sem pa u?eri Kurilca pla?al ?e po stari ceni, no takoj je bilo pri 1500 litrih nekih 30 ? dra?je, kot ?e bi ga pla?al po dana?nji nabavni ceni! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Glede na to, da IMA registrirano podjetje, pa da ti da garancijo, mislim da je. ?isto drugo je, ko nek ?u?mar ?ez dan dela na nekem uradnem servisu, po mo?nosti "pobere" material kar v firmi in potem doma ustvarja, hkrati pa nima? nobenega dokazila da ti je kaj menjal, prav tako ga nima? za kaj "dr?at" ?e kaj ne ?tima! :ne vem:

P.S. - ne nimam neke dolo?ene osebe z imenom in priimkom v mislih, ker nobenega "uradnega" mehankarja ne poznam, samo pravim da k tak?nemu ?u?marju jaz hodil bi oz. bom NE! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Boss, nimam pojma, ker nisem nek maher za Dizlake, jaz sem samo vpra?al, ko me je Lepy Mitko na?timal naj se pozanimam, on pa jasno nima DPF. Domnevam da ni kak?ne razlike pri velikem servisu, razen ko se menja motorno olje je za DPF drugo (dra?je), najbr?! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hja, ne vem, tak?nele cene mi je navedel, kdor bi rad zastonj bo verjetno moral se druga?e znajti! :zvizga: Kratkoro?no gledano je najceneje oz. zastonj da jermena sploh ne menja?, kasneje pa vemo kater scenarij je zeeelo realen. :ne vem:

V primerjavi z ve? kot dvojno ceno na uradnem servisu se mi zdi ponudba ugodna, ?e pa je temu res tako pa naj presodi vsak sam! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Simon mi je povedal - velik servis, ?e makina nima DPF je 550 ?.

?e zraven dela ?e menjavo bakrenih podlo?k in pa ?i??enje "mre?ice" karterja je skupaj 700 ?. :bravo:

Na koncu da ra?un in pa podpi?e garancijo! :jupiii:

?e kdo rabi cifro, mu jo po?ljem na Zasebno sporo?ilo. Aja kdor ?e ne ve, govora je o podjetju Avto Pelko d.o.o.

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.