Skoči na vsebino
Mazda pa pa
Napisano

glede roverja: vse k jih poznam ki majo roverje so razocarani nad zanesljivostjo avta (sklopka, cel motor pri enem frendu (1.4 16v), gred, lezaji, klima pri enem ki ima relativno nov 75, itd itd...) problem je tudi servisiranje, ker ne najdes veliko ljudi ki so specializirani za roverje.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda pa pa
Napisano

Pozabi Rover!!! edino to ti lahko povem...

od nastetih Almera je se najboljsa izbira (corsa pa ce gledas po stroskih, ugodna varianta).

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Kmalu bo treba zacet iskat nove letne gume (205/55 16). Gledam naslednje:

- Pirelli P Zero Nero

- Bridgestone Potenza RE050 A

- Conti Sport Contact2

- mogoce se Good Year Eagle F1 (ki sem jih mel prej)

za conti pa good year vem kaj pricakovat, za ostali dve pa ne....tko da, ce ma kdo kako izkusnjo ali komentar (ali kako drugo opcijo)

-Pri Goodyearu me je motilo da so mogoce premehke kadar je suho (v mokrem so odlicne, brez pripomb)

-Conti so sle res prehitro (niti 20.000km nisem naredil z njimi)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 185/60 in 185/65 - 14ke
Napisano

Zanima me, kak?na naj bi bila razlika med zgoraj na?tetima dimenzijama gume, verjetno ni kak?ne bistvene, razen da ?e ima? original 185/60 in montira? 185/65, ti potem ?tevec malo manj ka?e kot prej! <_<

Razmi?ljal sem tudi, da ?e primerja? npr. dokaj izrabljeno gumo 65 in pa novo 60, sta najbr? ?e skoraj istih dimenzij, al se motim?! B)

razlika je skoraj 2cm v obsegu, tko da ni dobr. Stevc ni edini problem, prestavna razmerja so drugacna, poraba je drugacna, itd itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cena motornega olja M6 dizel
Napisano

Zdravo,

Eno vprasanje. Zanima me, koliko kaj placujete na servisih olje (5L ce se prav spomnim) za M6 dizel?

castrol slx, ne vem cist tocno kok stane, ene 5000- 6000-7000 sit na liter... (gama)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vozil mazdo 6 TE 120 dizel
Napisano

vse vredu in prav, lepa lega, dobro pocutje, ergonomija odlicna, mogoce malce glasen motor, sicer avto odlicen. Me pa moti, ker ni ravno poskocen. Volkswagnov koncern je npr. (Skoda Octavia 1.9 TDI 115KM) je dosti bolj poskocen, medtem ko je poraba priblizno ista. Bo treba le 143 KM razlicico kupit...

hahahahaah dobra :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Koeficient trenja je bil pri samem olju min.0,11, max. 1,33

ker sem tudi sam strojnik me zanima kako je mozno da je koeficient trenja vecji od 1? :)

Saj so zanimivi podatki ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tatvine Mazd
Napisano

na jugu ne poznajo toliko znamke

juhuuuu, jaz sem pol pravi poznavalec B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z roadsterji-cabrii
Napisano

No samo make-up tudi ni fajn da ima gor, potem pa se ti nebi upala nikoli brez njega pokazat ker bi se je vstra?il naravna lepota je je va?na, make-up je samo vaba, pa ni samo od videza prvi vtis odvisen no saj tudi je ampak.... Zato pa kar lepo slikaj Mazdico lahko bi ?e bila tako na njo ponosna pa ?etudi ni oprana... :hohoho::ph34r:

e joj amater....jebes nararvno lepoto :D

(hecam se)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

mal prej sem videl da je pred intersparjem v vicu, pajek vzel enega cliota ki je nepravilno parkiral na mestu za invalide...je blo pa res hitro, ker ko sem sel noter je bilo to mesto se nezasedeno, nazaj grede (po cca 15min) pa ze apjek v akciji...no, kakorkoli pohvalno redarji :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Ej Labi,a sliko si namerno zameglil,da nebi vidli da v resnici ni tak umazan.... :P:D

ne, od groze (umazanije) nisem mel mirne roke :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Kar pa se prometa ti?e, pa mam ?e vseeno raj? lj sistem kokr ko sm vidu v beogradu, da vozjo v rde?o oz. mel sem ob?utek da ?e stvar spominja na atene, kjer ?e ustavi? na rde?i, ti ka?ejo ?e si fooknjen, festival trobil pa itak sledi na vsakem koraku! :blink:

heh amater si... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Solidarnost v prometu?
Napisano

Jaz vedno blendam ko vidim policijo....VEDNO...to je pac balkanska sola voznje....se posebej mi je vsec ker zdaj blendajo nasproti vozeci avtobusi na avtocesti in te opozarjajo na radarja (ne tukaj seveda, v sloveniji je zalost, sebicni vozniki vsi po vrsti) tko da se da izgonit policiji...

ce ze pljuvam po voznji v slo, najvec me moti da odzivnost na semaforjih je nikakrsna...kaj je s to ljubljano da nobenmu se ne mudi da gre cimhitreje skoz semafor!!??? pateticno...

zdaj sem pa lacen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Kabura
Napisano

Sprednji del mi ni vsec..sicer pa lep...mal spominja na Alfo 8C

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.