?e spra?uje? po velikosti posodice, ki vsebuje teko?ino za mazanje ventilov, je pri moji 0,5 litra. Teko?ino (Flash Lube) pa nalije? notr in naj bi bil 1ml za liter LPG-ja, se pravi liter te ?ude?ne teko?ine ti zado??a za 1000l LPG goriva (skratka za doost cajta)!
Kapljalo v motor pa naj bi nekako tako (kot mi je majstr iz Postojne priporo?il), nekako 6 do 8 kapljic na minuto (ja kaplja tudi ko avto na mestu laufa in ne glede na to kok hitro se pelje?, to je res).
Denis ne bi rekel, kokr vem je bila prelomnica nekje znotraj letnika 97, ker npr. moja biv?a gospodi?na, je imela tak?nole identi?no belo, letnik 97/marec. Sicer pa v kon?ni fazi ali je letnik 96 ali 97, (who cares, lepo vas prosim???), sedaj smo namre? leta 2012, halo?!
Ne bo 100 ? stro?ka, ni? se bat, bomo ti ?e tule na forumu priskrbeli robo. Dobra stran tega avta je, da je delov ogromno na voljo (bo? videl, ?e jo kupi? in bo? kdaj kaj rabil).
Jures, ne bi se strinjal s teboj, ta majstr je imel ?e od nekdaj OGROMNO dela (poznam ga cca. 3 leta), tako da ni fora samo v mazdah, pa? pa se ga je enostavno (upravi?eno) prijelo dobro ime in folk ko ima enkrat njega za serviserja, dejansko nima razloga za menjavo!
?immanj teoretiziranja kaj bi in kaj ne bi, priporo?am, da gre?(te) pogledat, pa ?e se dobro pelje, se ?e malo rjo preveri (zadnji blatniki in spodnji del vozila), ?e ?e kilometri (izredno malo prevo?enih) ?timajo, samo kupoprodajno napisat in postane? lastnik! Opazil sem, da se nekdo ?e zanima za ravno tole vozilo, tako da pa? pogledat in peljat, pa ?e bo kul, se pla?a kupnino! Zgleda pa super, po slikah sode?!
Potem lahko pri Simonu ra?una? vsaj kak?nih 200 ? ceneje (se spla?a poklicat). Aja, dobil bo? potrdilo, da ti je menjal in garancijo, hkrati pa ti da zamenjane dele za domov (kot dokaz menjave)!
Denis, bo? samo filozofiral (v smislu tresla se je gora, rodila se je mi? ali pa niti to) in tok da se neki dogaja pa govori o tem, ali ?e dela? kak?ne oglede in ima? kak?ne konkretne namere za nakup (pa kar je najva?nej? - ? pr?timane da gre? lahko to moment neki kupit, ?e se pojavi primerna makina)? :ne vem:
Mislim da je cena preve? navita, vseeno je tole v osnovi Ford Mondeo, ki niso ravno ful cenjeni (vsaj ne tale generacija), pa letnik 2003, kar pomen da je star lepih 9 let, potem v dodaten razmislek morebitnemu kupcu pa so cene bencina, ki gredo v nebo in ?e bodo ?le (takle agregat najbr? ni lih neki var?en)! :ne vem:
Se strinjam za Alexom - avto kupi? enkrat na x let (eni pogostej, eni pa? redkej), OD prejema? vsak mesec, tako da treba je gledat (kako se ?e imenuje ena tema, katero sem ofnal na forumu) - kolikokratnik va?ega dohodka namenite nakupu vozila!
Pravkar znova namazal vse "dihtunge" na avtu, pa preveril teko?ine (dolil Flash lube v posodo gor do roba), vse ?tima. Matr sm jz dober gospodar ?rnozmajki!
Baje da folk vinjete ma?e z labelo da se ne primejo preve?, je ?e kdo poizkusil?
Dejansko to funkcionira (jaz tega ne prakticiram, pa? pa 2 kolega), eden je celo priporo?al neko mast, ne vem to?no kak?no, tadrugi pa Labelo, pol pa na vsake tolko mal Vinjeto premiga, da se (poleti) preve? ne zapopa.
Tukaj se pa NE strinjam, recimo da bo poraba sko?ila iz 8 litrov (benz) na slabih ali pa max. 9 litrov (ob istem re?imu vo?nje) potem na LPG, govorim iz prakse in nisem nek teoretik kako bi lahko, ?e bi, pa ?e mogo?e bi ali pa raj?i ne bi, itd.
Jaz sem pa v dilemi ali naj 5.5.2012, ko mi pote?e registracija ?rnozmajke, presedlam iz ZT na AS d.d.? :ne vem: Aja s Triglavom sem razmeroma zadovoljen!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem - nek "hakeljc" je moral bit, ker je bilo navedeno, da ponudba velja le do 3.2.2012 do neke ure, ne spomnim se to?no katere!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani