Sej te no?em drkat ampak vseeno bi ti priporo?al, da s sabo vozi? kilski gasilni aparat. Oziroma to je itak priporo?ilo za vsa vozila - pri meni je gasilni aparat redno v avtih ?e vsaj zadnjih 15 let.
Enako in v pri?o Ajvarja sem ?e gasil Opla
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
In kako vam sluzijo letne gume? A kj limajo v tem vremenu?
ve? kje ?ivim, in vsako jutro brez problema dostavljam otroke....res pa da nogo stran od bremze in TCS OFF, pa mam manj problemov kot kaki z zimskimi, ki mislijo saj imam zimske in abs pa 'zgre?ijo kak odcep drse?i naravnost....in podobne
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mislte si kar cte o teh sitih pak to dela. Prejsnja 50k tale 40k a se prellapla mi v tinelih pa nic ne crkuje, tud ce crkne je zarnica cenejsa kot halogenka.
Naredis pa stock in nihce ne ve niti na tehnicnih....saj so mazdine luci pristimane tako za h kot x. Pod lucmi je poseben prostor za balaste
?imbolj ga ti??at(min 20.000rpm ) na AC da pokuri saje v filtru. Pa poraba se ti bo nekoliko pove?ala.lp.
?e zdale? ni tako, ti nikoli ne bo? mogel aktivirati regeneracije po svoji volji pa tudi ?e ga ti?i? stalno 4000rpm, enostaven recept je vsaj 1x ttedensko imeti pol urno relacijo.....s povsem normalno vo?njo
Bolj kot ga bo? ti?al, bolj bo? filal saje.....
Jaz vozim samo k njemu, pa ce tudi mam garancijo, kjer mi na veliko pise da je treba tudi licarska dela delati na uradnih servisih.
Vedeti pa morate nekaj, on ni malenkosten. Ali bo naredu tako kot se za gre ali pa sploh ne bo naredu. Tega nacela se drzi in ne bo samo nekaj flikal ali krpal, s tem vcasih predracun naraste (ob samoplacnistvu) a stranka odide zadovoljna in ima za vedno mir...
Ima pa sedaj tudi kleparijo in pa zanimivost preden je sel na svoje je delal na Mazda servisu Interclass
Kot si verjetno pogruntal, to ne bo family car, ker tudi MX5 zadnjih nekaj let ni bil :-) Pa smo bili trije.
Te ?ist kapiram, pri meni je tud MX5 ?el, 4je smo se tepli zanj, od tega 2 otroka.....res manjkata 2 zica, ampak to potem ne bi bil ve? MX5
Pri RX8 bosta pa malo potrpela ?e imata dolge noge. Ma? pa ve?ji (malo) kufer, tako da se da tud na vikend izlete
Druga?e pa samo vozi, pospe?uj, nad 6000rpm, takrat se ma?e, ?e ne dela? tega bo avto samo za graben, in zato so se menjale ma?ine.
P.S. ?e si imel prej 1.6 MX5 bo 192 RX8 ?isto dovolj. Kake presenetljive razlike do 232 ni...preverjeno, pa ne pri?akovati da bo avto vlekel kot konj nima toliko navora, je pa poslastica
jst na Miriaiki tega problema zaenkrat ?e nimam. Pa n? posebej ne pazim na ?i??enje ?peglov. A ti dela gretje? Daj po?ekiraj to.
Je pa to fail teli indikatorji, ponavad ?e skor pr vsakemu ka?e, katera vrata so. Peugeot 607,02l je kazu pritisk v posamezni gumi posebej, tko da mi je mal ?udn, kolk uporabn je to, ?e ka?e sam na splo?no.
gretje dela, ker odmegli pol se pa spet zamegli, ampak ?e v osnovi se ne bi smelo.
Bomo videli ko bom brez truge, lahko res da z obeh strani zavrtin?i zrak
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani