Skoči na vsebino
Nakup nove Mazde 6
Napisano

Sej te no?em drkat ampak vseeno bi ti priporo?al, da s sabo vozi? kilski gasilni aparat. Oziroma to je itak priporo?ilo za vsa vozila - pri meni je gasilni aparat redno v avtih ?e vsaj zadnjih 15 let.

Enako in v pri?o Ajvarja sem ?e gasil Opla

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 6
Napisano

sam kako lahko na lagerju zagori, ?e se ne nabira energija - gre za ?isti kur?lus pol, al samo umirjajo zgodbo stran od realnosti?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 6
Napisano

Pa ja niso na kondicu tud sparal...ko ena serija NEC racunalnikov vse kondenzatorje napel in izsusil....500 motherboardov menjal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

In kako vam sluzijo letne gume? A kj limajo v tem vremenu?

ve? kje ?ivim, in vsako jutro brez problema dostavljam otroke....res pa da nogo stran od bremze in TCS OFF, pa mam manj problemov kot kaki z zimskimi, ki mislijo saj imam zimske in abs pa 'zgre?ijo kak odcep drse?i naravnost....in podobne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

a kdo ve (recimo izkusnje), ce znajo policaji komplicirati, ce namesto 215/50 17, bi dal 205/55 17?

iz izku?enj ti povem da ne.....jaz na primer furam pozimi 205/50R17 (isto ni v homologo ampak pri meni je :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Combi 2.2 CD129 TE Plus
Napisano

Mislte si kar cte o teh sitih pak to dela. Prejsnja 50k tale 40k a se prellapla mi v tinelih pa nic ne crkuje, tud ce crkne je zarnica cenejsa kot halogenka.

Naredis pa stock in nihce ne ve niti na tehnicnih....saj so mazdine luci pristimane tako za h kot x. Pod lucmi je poseben prostor za balaste

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o, kako si pa to naredu? Kolk cekinov? Please share! :)

Kako kako zamenu sem pa je 50?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures, a ti si jo kupil s ksenonom? Ker ?e moja brez je bila oktobra 12 21700? cena.

Brez a sedaj ga ima :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?imbolj ga ti??at(min 20.000rpm ?zmeden? ) na AC da pokuri saje v filtru. Pa poraba se ti bo nekoliko pove?ala.lp.

?e zdale? ni tako, ti nikoli ne bo? mogel aktivirati regeneracije po svoji volji pa tudi ?e ga ti?i? stalno 4000rpm, enostaven recept je vsaj 1x ttedensko imeti pol urno relacijo.....s povsem normalno vo?njo

Bolj kot ga bo? ti?al, bolj bo? filal saje.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne pretiravaj

ho?e? re?ti da je moja to?no taka kot jo i??e? kupljena po akcijski ceni 24.000? po enem letu izgubila ve? kot 10.000?????Malo morgen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Li?anje
Napisano

Jaz vozim samo k njemu, pa ce tudi mam garancijo, kjer mi na veliko pise da je treba tudi licarska dela delati na uradnih servisih.

Vedeti pa morate nekaj, on ni malenkosten. Ali bo naredu tako kot se za gre ali pa sploh ne bo naredu. Tega nacela se drzi in ne bo samo nekaj flikal ali krpal, s tem vcasih predracun naraste (ob samoplacnistvu) a stranka odide zadovoljna in ima za vedno mir...

Ima pa sedaj tudi kleparijo in pa zanimivost preden je sel na svoje je delal na Mazda servisu Interclass :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto
Napisano

Mamo ze ene 15 predelanih tle :)

Strosek minimalen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

aja mx5.... :ninja:

?e je verjeti tem fantom, jo je potrebno zamenjati....

https://www.mx5oc.co.uk/forum/forums/t/46815.aspx

kot da je v njej ?e ena varovalka

drugi pa je samo spucal kontakte

http://forum.miata.net/vb/showthread.php?t=252096

:ne vem:

druga? pa v grabn....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

notri je ?arnica za osvetlitev, poglej ?e ni pregorela obenem....z drugimi besedami ali osvetlitev pepelnika dela?

2. pri akomulatrju preglej vse varovalke, ponavadi je pa oznaka AUX (pokrov varovalk ti pove vse) ?e ena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Mi gremo tudi iz VCE :) ... stirje gremo ...

vueling :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Gremo v Barcelono ...

aha pol TSF, jaz VCE, pa polni ste :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Jaz grem tudi v soboto mimo... do Benetk...

samo pelje? ali kam gre?? Spra?ujem, ker se v ?etrtek vra?am na benetke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Kaj res nih?e ne gre od Ljubljane do Nove Gorice?

Kaj je za peljat? V soboto grem cez koper ce kaj pomaga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Prvi posnetek je nalozen >>

(je popolnoma neobdelan, le v Youtube sem dodal glasbeno podlago) ...

Samo slika je zelo kockasta za 1080hd, tablic se ne vidi, tudi naisov na tablah ne - ma? vse nastavljeno kot je treba?

EDIT opa?am, da se skjozi posnetek popravlja malo slika, samo ?e vedno je slab?e kakovosti...kak auto function ali moj vele internet :jezicek: ?

Tud osvetlitev se spreminja v preve? temno, neki je za nastavt verjetno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bom kar tole temo si sposodil!

Kolega i??e zadnji rolo za mazdo Premacy,se komu valja kje doma ali pozna kje bi jo dobil.

hvala

http://www.ebay.de/itm/Mazda-Premacy-CP-La...d#ht_819wt_1037

http://www.ebay.de/itm/Mazda-Premacy-2003-...b#ht_500wt_1288

Gremo v akcijo na 30?? pi?e da je cel, deluje ima pa nekaj prask seveda.

Das Gep?ckrollo stammt aus einem 03er Premacy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bemti, ta je pa lepa pa ugodna :)

TRDA + PLATNENA STREHA + WEBASTO

?zmeden??zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stranska ogledala M6 2012 (M6 II FL)
Napisano

Ni re?eno da bo bol? sam probaj z ?istilom za steklo ki ma alko not...men je pomagal :)

pa saj sem napisal da sem probal vse, tud razred?ilo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim RX8
Napisano

HAHAHAHA. Huda.

Kot si verjetno pogruntal, to ne bo family car, ker tudi MX5 zadnjih nekaj let ni bil :-) Pa smo bili trije.

Te ?ist kapiram, pri meni je tud MX5 ?el, 4je smo se tepli zanj, od tega 2 otroka.....res manjkata 2 zica, ampak to potem ne bi bil ve? MX5

Pri RX8 bosta pa malo potrpela ?e imata dolge noge. Ma? pa ve?ji (malo) kufer, tako da se da tud na vikend izlete :)

Druga?e pa samo vozi, pospe?uj, nad 6000rpm, takrat se ma?e, ?e ne dela? tega bo avto samo za graben, in zato so se menjale ma?ine.

P.S. ?e si imel prej 1.6 MX5 bo 192 RX8 ?isto dovolj. Kake presenetljive razlike do 232 ni...preverjeno, pa ne pri?akovati da bo avto vlekel kot konj nima toliko navora, je pa poslastica

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stranska ogledala M6 2012 (M6 II FL)
Napisano

jst na Miriaiki tega problema zaenkrat ?e nimam. Pa n? posebej ne pazim na ?i??enje ?peglov. A ti dela gretje? Daj po?ekiraj to.

Je pa to fail teli indikatorji, ponavad ?e skor pr vsakemu ka?e, katera vrata so. Peugeot 607,02l je kazu pritisk v posamezni gumi posebej, tko da mi je mal ?udn, kolk uporabn je to, ?e ka?e sam na splo?no.

gretje dela, ker odmegli pol se pa spet zamegli, ampak ?e v osnovi se ne bi smelo.

Bomo videli ko bom brez truge, lahko res da z obeh strani zavrtin?i zrak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.