Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 6 urami je NevLado napisal:

Moj CX-3 je imel gor Toyo oziroma jih imam še gor.

Pa so v redu gume? Ponavadi nimajo nekih visokih ocen ne na testih ne od samih  uporabnikov. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je scania napisal:

Ni imela mazda na nekaterih modelih Toyo prvovgradnjo?

Mislim, da ja. Za nemški trg recimo, so gor original gume na novih vozilih Mazda- Continental. Verjetno so zahteve trgov različne.Recimo prvo Mazdo, ki sem jo skoraj novo  uvozil iz Italije je imela original gor Pirelli gume. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 6 urami je NevLado napisal:

Jaz pravim raje povprečno Savo kot karkoli drugega netestiranega ali kitajskega. :) 

Ali še bolje kako res renomirano in preverjeno znamko. 

Z gumami se ni za hecati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 26 minutami je NevLado napisal:

Ja, mora radio oddajat v tej dab tehnologiji. Veseljak dela, to je meni važno. 

No in kaj boš reku, drug svet v primerjavi z FM ane? :) 

Res je...v DAB sprejemu Modrijani nažigajo heavy metal. Čisto drugi svet. 🤟

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 33 minutami je NevLado napisal:

Tam kjer maš 3 črtice, da izbereš postajo, na vrhu izberi scan in počakaj, da ti naloada. Potem pa se ti bo pokazal seznam radijev.

Baje, da deluje. 😁Samo izbor postaj je bolj bogi. Od Italijanskih recimo ni Virgin radia, ki je edini nekaj vreden. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

V bistvu pri vsakem tankanju, največ pri vsakem drugem. Zato je zelo pomembno, da z enim tankanjem prevoziš čim več kilometrov. Zato pa so bencinarji tako zavistni do dizelašev.

Samo, a niso  benzinarji nazadnje tankali, ko je bil benzin še po 1,20 €?Se pravi, da bodo šli s kilometri krepko preko priporočenih kilometrov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 39 minutami je TiEn napisal:

Tudi sam delam na 20k k brez kakih problemov,.. delanje na 10k je pretiravanje

Vsak ima svojo teorijo. Nekje sem bral, da mazda priporoča menjavo olja pri dizlih celo pri 8Kkm.Če ga zamenjaš na 10 je po moje ravno prav. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 minutami je Bini napisal:

Vsako dobro olje zdrži 20k, in tud s službenom delam tolik20pa je motor do 400k in več bp! Izračunaj koliko škode si narediš v denarnici in okolju!:nevem:

Ne v modernih avtih, kjer je mešanica olje/benzin 50:50.

Mislim, da je 10Kkm kar v redu menjava. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 31 minutami je mazdaman napisal:

Kamere so pri novih krepko boljše.

DAB mi po Mariboru prekinja

Boljše v kakšnem smislu? Ker že naše "ta stare" so v redu za to, za kar so namenjene.Mogoče pa je na novih slika 4K pa se postavi lepša polovica pred kamero in ti gledaš, če ima kako novo gubico? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano
pred 4 urami je NevLado napisal:

Če škripa, spucaj šipo. (To je živa resnica, nekaj je gor, kar ni dobro sprano.)

Bom probal... če ne bo bolje bodo leteli dol in v prvi kontejner. Je pa zanimivo, ker na stari šestki delajo enaki  dobro. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano

Po nekajkrat ni uporabi Bosch brisalcev lahko rečem le, da so zanič. Pri brisanju včasih zaškripajonin in puščajo črte. Naslednji bodo original Mazdini, kateri so odlično služili tri leta. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano
pred 7 urami je Scr3am napisal:

Jest jo imam že eno leto pa ni nobenega problema s temperaturnim razponom pa trenutno se nimam nadstreska. Seveda lahko SD kartico vstavis v laptop in bo delala. Ob priliki nalozim in ti posljem :)

Evo sem nasel dva posnetka sicer ze malenkost stara.

Imaš pa dobro svetlobo luči. Original xenon? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

Reče tip, ki po menjavi gum naredi analizo ker mu pije 2 deci manj. Hmmmmm..... :huh:

To sem opazil, ko sem tankal polno in primerjal isto relacijo kot prej.😛

Sem pač analitik in za vsako stvar preverjam, kaj se je spremenilo in kaj je drugače.Ali je boljše ali slabše. Če je slabše leti ven.Edino,če iz estetičnih vidikov polepša stvar je sprejemljivo. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 23 minutami je 50keda napisal:

@Alex kar se tiče tovarniških podatkov, ja enostavno daš 1 liter zraven pa maš realno. Tak js že od zmeri delam, pa še nism biu razočaran :D Poanta je, da te njihove porabe so dejansko resnične, samo ne z našimi nogami in pogoji. Danes sm z svojo pripeljal do avtoceste pa sm mel še samo 7.3 ... no po AC in poti domov, mam sedaj normalnih 7.8 (kot je tudi moje dolgoročno povprečje od nakupa), pa če greš za mojo gleat tovarniške pa daš še liter zram ... smo pa tam nekje.

Jaz moram dodati kar 2 litra zdraven pa je nekje realno. 

Seveda ne gledam na okence od trenutne porabe. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cena absolutno previsoka. Jaz sem za malo starejšega z 18000 km dal z vsemi stroški uvoza okoli 22000€. 

Me pa nasmejejo vedno tej tovarniški podatki. 

Kombinirana vožnja:4,5 litrov / 100 km

Izvenmestna vožnja:4,1 litrov / 100 km

Mestna vožnja:5,2 litrov /100.Yeah,sigurno.😅

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 minutami je NevLado napisal:

Tako. Najbl fascinantno mi je, da DAB dela tudi tam, kjer FM sploh ne lovi. Če kdo npr pozna pot čez Ortnek pri Žlebiču, v tisti hosti ni nič, samo žvali. No pa DAB po novem. :D

In kaj lovi?... radio ognjišče? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 minutama je Primzzy napisal:

Lastna muzika je super, sam se moraš kar veliko ukvarjat s tem. Prideš enkrat v življenju v obdobje, ko nimaš več časa za te stvari in potem je radio kar v redu. Seveda imam glssbo na USB v avtu, ampak če si veliko v avtu, se to začne ponavljat. Radio je LIVE, veliko pa poslušam tudi podcastov.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Sej če ti je v redu, da poslušaš okus tistega, ki trenutno vrti muziko, je v redu.Žalostno je, da večina komercialnih radijev nima glasbenega urednika, ki. bi skrbel za kolikor toliko kvalitetno glasbo.Tako vrti vsak tisto, kar je njemu všeč. In to ne govorim na pamet, imam veliko prijateljev po radijih.Sicer pa imamo v avtu prostor za kar  dva ključka in si lahko naložiš toliko različne glasbe, da ne prideš kar tako hitro do konca. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Primzzy napisal:

Na Arsu tudi ni reklam, pa Študent ravno tako ne teži preveč z reklamami.
Ampak glavna stvar pri DAB je, da delajo radiji po celi Sloveniji in da je kvaliteta zvoka veliko boljša. Pa info o izvajalcih kaže.

Poslano z mojega SM-G985F z uporabo Tapatalk

Jaz poznam vse izvajalce, ki jih poslušam, po imenu in nadimku.Tako,da mi takšne informacije bore malo koristijo. V bistvu, bi mi morali radiiji še plačati, če bi poslušal njihove reklame. Ravno zadnjič sem šel mimo ene kavarne, kjer so vrteli radio center. Kaj vse slišiš. 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.