Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

jaz sem ze strokovnjak na temo "vlece desno"....kot so ti rekli vse ceste so narejene tko da ce naredis presek ceste mas trikotnik (padajo iz leve proti desne) to zato da voda hitreje odtece.

Mazda je pa obcutljiva in zaradi tega vlece desno....

zdaj pa zanimivost: V Srbiji na avtocesti bratstvo-ubistvo Mazda mi vlece levo!! (cesta je pa narobe narejena, se pravi pada iz desne proti leve!! hehe...tist je sele motece

Drugace pa, trse ko so gume manj vlece...zimske so mehkejse in je to bolj izrazito. To so moje izkunje...

sicer pa srecno voznjo in cestitam na izbiro :bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Top Gearova lestvica
Napisano

ok, jaz imam ?kodo. zaenkrat :D

hehe iz Felicie na M6...Mazda se ti bo zdela kot raketa :vesel:

kar lep preskok :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nissan z350
Napisano

Jaz sem dal za prednje plosce 28.000 SIT (tko informativno ce koga zanima :) )

zdaj spet zaviram kot je treba :bravo:

sorry za rahli off topic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

evo najhujse stanje pri meni

@ hrdzo: ovaj auspuf ti izgleda jadno bre... :)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Total je o?ivel tale forum!
Napisano

Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo ?e mr Labson pridru?il....sam se ?e odlo?ava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preve? priden.... :hohoho::bravo::hohoho:

LP dAvid

po mojem ko ti bom prinesel pumice (kar bo cez 2 tedna -najbrz) se bos hitreje odlocil? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EGR ventil?
Napisano

Mo?en razlog zama?itve je tud vo?nja pri prenizkih obratih :huh:

..kot tudi slabo gorivo

na hrvaskem (velja pa za dizel) so imeli ogromno tezav s temi ventili glih zaradi katastrofalnega goriva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

.... pomahaj malo.... sramezljiv:vesel:

LP dvid

to kar pije 007....vodka + ??????? :D

(upam da ves, cocktailmaster)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Ufff..... :blink: To pa je stroj ej......

da ne omenjamo da je lancia vedno imela boljsega sponzorja kot subaru :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

...se zmeraj mi ni vsec :(

ce ze gledamo tak stil avta, potem mi je ta se vedno stokrat lepsa:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

tehnicno super avto, dizajnersko pa katastrofa (se posebej ta zadnji spojler..fuj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AGIP ma dobr benz!
Napisano

it's all in your heads :)

ne mores met s petrolom 8 litrov z agipom pa 7 litrov porabo...to je nemogoce

jaz tankam na agipu ker nimam slabih izkusenj (ni peska pa vode v dizlu, pa se pri -27°C ni zmrznil) tko da, dokler bo tko bom tam tankal.

@boss: res sem pustu vtis kot da delam za agip...:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EGR ventil?
Napisano

Ja

to je ventil za kontrolo izpusnih plinov. Recimo da se ti ta ventil pokvar (npr zarad slabega goriva) potem najbrz ne bos naredu test emisij.

aha pozabu sem: Exhaust Gas Recirculator.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatna oprema
Napisano

oprema k je rabim

1. servo

2.centralno zaklepanje

3.klima

vse ostalo je bullshit

PS: ce bi lahk, bi placal se za Xenonke, to je res dobra stvar....in to je to

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lita plati??a
Napisano

Zanima me kako je z litimi plati??i pozimi? A jih zimska brozga kaj uni?i?

Se morem pohvalit, da sem kupla za zimske gume nova lita plati??a!!!

In zdej me je kolega prestra?u, da to ni bla pametna odlo?itev, da jih sol lahko raz?re.

Zanima me va?e mnenje kako je s tem.

naj te ne skrbi...jaz bi tud mel feltne pozimi, problem pa nastane ko montiram verige....zarad tega sem na jeklenih pozimi. Mas pa ene feltne posebi narejene za zimske razmere (debeljsa plast laka).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

No danes sem kupil nove zimske gume. Odlocil sem se za Dunlop Wintersport 3D.

195/65 15 T, 4kom, + da sem tam pustil 8 kom starih gum, me je stalo 79.000 SIT. To pri enem vulkanizerju v Zagorju ob Savi. (www.avtoplasci.com)

Prvi vtis: neverjetno tihe gume!

bom videl kako bo ko bo sneg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razli?no obrabljeni profil gum
Napisano

Ce majo zadnje gume manj profila, to pomeni da majo tud manj orpijema. Vzami primer da moras zavirat pa se volan obracat (recimo na avtocesti, kjer so hitrosti vecje)...ker zadnje gume prej popustijo, bo zadnji del avta nemiren in lahko pride do oversteera. Druga stvar je, da dejansko so zadnja kolesa tista ki vodijo avto.

Sam osebno bi pa prej dal gume ki majo vec profila spredaj. Oversteer mi ugaja :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.