ampak s ceno je pa optimist... jaz sem lani svojo v brezhibnem stanju s skoraj pol manj km dal za 3000 EUR. Sicer pa... naj trg pove, da ne bom kej bv naprej govoril.
Lepo. Samo, kako bi pa popravil kako večjo škodo, če bi v karambolu bil sam kriv? Ali pa, da ti na parkirišču kdo fajn poruži avto? Si predstavljaš, da ti kdo zraven še sprednji led žaromet razbije? Samo led žaromet stane za Mazdo nekje 1400€.😬
Pa še kako barvanje zraven in si lahko takoj na 2000€ ali še več.
Vedno računam s tem tako,da sem pripravljen na kaj takega in imam v vidu tisto kar sem do sedaj privarčeval. Vedno imam neko rezervo in me za te stvari ne skrbi. Problem je le divjad na katero ne moreš uplivat,zato pa imam zavarovane luči,šipe in divjad ter seveda vse sopotnike. Poleg tega pa delam zelo malo kilometrov in je zato manj možnosti za nesrečo,vem tudi,da nesreča nikoli ne počiva ampak taka je moja računica. Mogoče še en podatek,s službenim sem do sedaj naredil skoraj 3000000km in sem imel samo 1 prometno nesrečo za katero sem bil le posredno odgovorodgovoren..Vsem želim nič škode in poceni zavarovanje!😆
Jaz pa imam osebno varčevanje na račun avtomobilskega zavarovanja. 35 let nimam kaska,razen enkrat,ko so mi ga podarili (1€) pri nakupu avta. Po hitrem izračunu profitiram cc500€ vsako leto in to nanese cc17.500€. Kljub temu imam zavarovane vse potnike,divjad in vsa stekla,kar nanese cc 180€ z vsemi popusti.
Kolega je bil na ogledu in pravi da je lepo ohranjena, trgovec je potrdil, da je znana celotna servisna zgodovina tudi v elektronski knjigi, servisiran in kupljen pri njih, lastnik iz SG. Zadaj desno je bila nekaj popravljana, baje da je bila popraskana vendar nič hujšega. Olje v menjalniku še ni bilo menjano.
Če ima kdo kakšne informacije bi lepo prosil! Hvala!
Men je noro dobr služila sava eskimo hp2. Dejansko pa vsaka zimska guma je ok dve sezoni, tretjo pa vse škripajo že mal. Je pa zanimivo, dobil sem na setu alu felten za zimo gor Dunlop wintersport 4D, 225,65,27, DOT2015. Guma je bila vozena 2 meseca, pol pa skladiščena. In je presenetljivo mehka, ne morm vrjet. Bi jo mel, ce nebi ze druge gor dobil. Tko da jih zdej prodajam.
@Jest ja to je malo smotano da ne smeš tam nič odlagat. Je pa tudi odvisno kolk šare si navajen puščat po avtu, jst mam ponavadi samo telefon(če ni v žepu).
@Bini ja to itak da bi blo za kupce cena X 10, ampak če daš za avto 35-40k€ bi pa lahko blo v ceni avta🙄
@Bini škoda da ne boš nižal, tako mi ni vredu, ker zgleda kot nek wanabe SUV, če boš dal pa še 40 gume bo pa še slabše ker bo še več razmaka med gumo in blatnikom.
Meni je idealno če je med gumo in blatnikom za prst ali 2 razmaka med gumo in blatnikom, kot na oni M6 na sliki.
No kot je že Boss napisal so pa okusi različni, važno da je tebi všeč.
Tudi na originalnih 18tkah je tako,da imajo toliko lufta pri blatnikih,tako je in ne bom nižal avta. Evo takšna je razlika,lahko glasujete ,podate mnenje katere bolje zgledajo, bi mi ful pomagalo.
pred 3 urami je Gregster napisal:
Men zgleda hudo. Kako, da si se odločil za 19ke? Nisi ravno kupil še enih 18k?
Ewo dobil cx5 ko. Po prvih 100km morm rečt da je super. Za noret ni, je pa za udobno vožnjo. Edin zdej morm najdt kake ok pa ugodne ventilčke z senzorjem za tlak, da jih dam gor.
Zanimivo, kao imamo različen okus... men je ravno to všeč, da se krožnica gume prilega odprtini v blatniku in mi je tole skoraj idealno. Nižanje me spominja na turške gastrbajterje.
@Boss prav imaš,nobenega nižanja ne bo,samo gume še menjam iz 45 na 40 pa bo. Te so tako fuč!
@Janez007Vsaka ti čast,pravi si majstor in vse pohvale za tako uslugo,take rabimo tu na forumu! Jaz te pa verjetno ne bom potreboval,ker ravno zaradi tega kot si napisal raje kupim nov avto- Mazdo in je problem rešen.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slabo si prodal....😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani