Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

ampak s ceno je pa optimist... jaz sem lani svojo v brezhibnem stanju s skoraj pol manj km dal za 3000 EUR. Sicer pa... naj trg pove, da ne bom kej bv naprej govoril.

Slabo si prodal....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Lepo. Samo, kako bi pa popravil kako večjo škodo, če bi v karambolu bil sam kriv? Ali pa, da ti na parkirišču kdo fajn poruži avto? Si predstavljaš, da ti kdo zraven še sprednji led žaromet razbije? Samo led žaromet stane za Mazdo  nekje 1400€.😬

Pa še kako barvanje zraven in si lahko takoj na 2000€ ali še več. 

Vedno računam s tem tako,da sem pripravljen na kaj takega in imam v vidu tisto kar sem do sedaj privarčeval. Vedno imam neko rezervo in me za te stvari ne skrbi. Problem je le divjad na katero ne moreš uplivat,zato pa imam zavarovane luči,šipe in divjad ter seveda vse sopotnike. Poleg tega pa delam zelo malo kilometrov in je zato manj možnosti za nesrečo,vem tudi,da nesreča nikoli ne počiva ampak taka je moja računica. Mogoče še en podatek,s službenim sem do sedaj naredil skoraj 3000000km in sem imel samo 1 prometno nesrečo za katero sem bil le posredno odgovorodgovoren..Vsem želim nič škode in poceni zavarovanje!😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Jaz pa imam osebno varčevanje na račun avtomobilskega zavarovanja. 35 let nimam kaska,razen enkrat,ko so mi ga podarili (1€) pri nakupu avta. Po hitrem izračunu profitiram cc500€ vsako leto in to nanese cc17.500€. Kljub temu imam zavarovane vse potnike,divjad in vsa stekla,kar nanese cc 180€ z vsemi popusti.:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 1 uro je b mx-6 napisal:

Ponovno pozdravljeni,

Ve kdo kaj o tej Mazdi 6, https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14824626&display=Mazda Mazda6 KARAVAN CD175 AUT.-4x4-F1-SLOVENSKI-USNJE-NAVI.

Kolega je bil na ogledu in pravi da je lepo ohranjena, trgovec je potrdil, da je znana celotna servisna zgodovina  tudi v elektronski knjigi, servisiran in kupljen pri njih, lastnik iz SG. Zadaj desno je bila nekaj popravljana, baje da je bila popraskana vendar nič hujšega. Olje v menjalniku še ni bilo menjano. 

Če ima kdo kakšne informacije bi lepo prosil! Hvala!

LP Boštjan

Meni je ok. Cena pa tako gre na 15k! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 minutama je J.J. napisal:

Men je noro dobr služila sava eskimo hp2. Dejansko pa vsaka zimska guma je ok dve sezoni, tretjo pa vse škripajo že mal. Je pa zanimivo, dobil sem na setu alu felten za zimo gor Dunlop wintersport 4D, 225,65,27, DOT2015. Guma je bila vozena 2 meseca, pol pa skladiščena. In je presenetljivo mehka, ne morm vrjet. Bi jo mel, ce nebi ze druge gor dobil. Tko da jih zdej prodajam.

Mal so veliko col,jih boš težko prodal!😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jaz pa kar vsakoletnemu testu z.gum verjamem in izberem najboljše za moje razmere vožnje in najcenejše( po vsej verjertnosti ne bi  kupil Kitajske )😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 37 minutami je SpEkTr napisal:

Tudi na 6 ki ne, pa jih imam emoji23.png

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Samo 6tka in 3ka je velka razlika!😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 10 urami je mazdaman napisal:

19 so tudi na 3 lepe

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Niso pa žal dovoljene!:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Meni pa po slikah bolj sedejo prve 18".

Sam sem pa za Mazdo3 namenoma nabavil 16" (gume 205 60 R16), sam privijačil, sedaj pa se pelje prijetno mehko :)

slika.thumb.png.fad29a43bebc612b3fe1730a354fbe40.png

slika.thumb.png.9b0bb892df8eb9a310e34fb5a0426110.png

slika.thumb.png.f45cb0774feeac541806a493e8e7afc2.png

Na 16tkah je verjetno kot bi Citroena vozil.:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Aless napisal:

@Jest ja to je malo smotano da ne smeš tam nič odlagat. Je pa tudi odvisno kolk šare si navajen puščat po avtu, jst mam ponavadi samo telefon(če ni v žepu).

@Bini ja to itak da bi blo za kupce cena X 10, ampak če daš za avto 35-40k€ bi pa lahko blo v ceni avta🙄

Res je!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 2 urama je gregc88 napisal:

v živo je lahko mal drugace kot na slikah.. drugace pa na tako barvo skor lepše pasejo svetlejše srebrne....

na bel avto pa pašejo temnejše kot ata na mamo...tam se pokazejo v pravi luči....

ne vem pa zakaj tlacite 19 na take male avte in švohcane...

sam imam na karavanu 17 zgolj zaradi tega ker je velik avto in res ne zgleda 16.... na 17 je pa prou lep... 

17 je dober komoromis med izgledom,udobjem in ceno gume/feltne

Samo zadnje drži kot pribito,ostalo pa odvisno od avta...:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 5 minutami je Gregster napisal:

Jah, js sem isto dal 16ke za zimo. Mogoče je avto še kak cm.višji. Letne so original. Ni šans, da bi nižal avto.

20181112_115140.jpg

20181112_125721.jpg

Krasno barvo imaš!😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
pred 3 urami je Aless napisal:

@Bini škoda da ne boš nižal, tako mi ni vredu, ker zgleda kot nek wanabe SUV, če boš dal pa še 40 gume bo pa še slabše ker bo še več razmaka med gumo in blatnikom.

Meni je idealno če je med gumo in blatnikom za prst ali 2 razmaka med gumo in blatnikom, kot na oni M6 na sliki. 

No kot je že Boss napisal so pa okusi različni, važno da je tebi všeč. 

Tudi na originalnih 18tkah je tako,da imajo toliko lufta pri blatnikih,tako je in ne bom nižal avta. Evo takšna je razlika,lahko glasujete ,podate mnenje katere bolje zgledajo, bi mi ful pomagalo.

IMG_20190108_140753.jpg

IMG_20201223_132351~2.jpg

pred 3 urami je Gregster napisal:

Men zgleda hudo. Kako, da si se odločil za 19ke? Nisi ravno kupil še enih 18k?

Ja,zdaj pa ne vem kaj bi? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

4x4 kaj kupiti?
Napisano
pred 37 minutami je J.J. napisal:

Ewo dobil cx5 ko. Po prvih 100km morm rečt da je super. Za noret ni, je pa za udobno vožnjo. Edin zdej morm najdt kake ok pa ugodne ventilčke z senzorjem za tlak, da jih dam gor.

Slika?😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano (urejeno)
pred 43 minutami je Boss napisal:

Zanimivo, kao imamo različen okus... men je ravno to všeč, da se krožnica gume prilega odprtini v blatniku in mi je tole skoraj idealno. Nižanje me spominja na turške gastrbajterje.

@Boss prav imaš,nobenega nižanja ne bo,samo gume še menjam iz 45 na 40 pa bo. Te so tako fuč!:prstgor:

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano

@Janez007Vsaka ti čast,pravi si majstor in vse pohvale za tako uslugo,take rabimo tu na forumu! Jaz te pa verjetno ne bom potreboval,ker ravno zaradi tega kot si napisal raje kupim nov avto- Mazdo in je problem rešen.....:notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.