Jaz sem to ?e dobil, ker je bila instalacija v vozilu ?e ob nakupu. Sicer pa mazda6 ne rabi tega (preverjeno na dveh mestih) oz. kot re?e na? Javarje - ne rabi?, ampak ?kodvat pa ne more!
Kje in kako pa naredijo priklop za polnjenje?? Ali lahko kak?ne fotke gor tisti kateri ?e pate plin.
Jaz imam v odbija?u (kmetavzarija totalna), sre?a v nesre?i je to da je ?ep za to?enje ?rn in ?rnozmajka seveda prav tako, pa ?e pod pregibom je, tak da je minimalno vidno. No, kolegici so vgradili LPG pri firmi Sigas in ima na identi?ni mazdi6 priklop za to?enje zraven tistega za benz (torej pod pokrov?kom), kar sem jaz mislil da se prostorsko ne izide, ampak o?itno se da, ?e se ho?e.
Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil.
?aki da mi ?ez par dni maestro sklopko menja, bojo ?e ?ist druge cifre, ki tale je zmahana do amena (ska?e v obrate zdej ?e v vseh prestavah razen prve, pa pogojno druge).
Zadnji LPG rezervoar sem imel (?el sem po 650 km - pred?asno tankat da ne bo pomote) direkt izpod 10 (torej 9.9) porabe. S tem da je bilo cca. 400km prevo?enih po AC-ju, kar nekajkrat preko 200kmh, potem ostalo pa je mestne in primestne vo?nje. Priznam pa da se sicer v?asih po AC vle?em kot bi se mi sanjal pri belem dnevu, ampak pa? ?e se mi ne mudi in pri tem nikogar ne oviram, ker se pridno umikam na voznega, pol tle ne vidim nobenih te?av.
Zdajle pa zadnjih 60 prevo?enih km mi pa ka?e obetavnih 7.7, kar mi je prav sme?na povpre?na poraba.
P.S. - da nisem slu?ajno nehote kupil ?parov?ka! :ne vem:
Ja, saj ob?asno se ?lovek vpra?a, ?e ni to namerno tako narejeno, ker to je za njih direktni "inkaso", ko ti nekaj velikega guzne po izteku garancije namre?! :ne vem:
Boss, ne vem zakaj bi raj?i imel jermen, saj kar nekaj vozil obratuje z verigo BP in to s 300, 400 ali ve? tiso? km, vedno pa obstajajo "?rne ovce", ki pa so prej izjema kot pravilo! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer pa to podra?i ceno vgradnje le za kak?nih 50?, ampak moja logika - ?e ne rabi?, pa? ne rabi? in tega garant ne bi dal vgradit!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani