Pri 7250 obratih se mi ?tevec ustavi pri 250 km/h (blokada). To sem poskusil samo enkrat, da se pa vozit 230 lepo, ?tevec mi kr prav ka?e, vsaj pri 120 km/h-to sva ugotovila oba- on policaj in jaz "denarnica"!!!
Noben stevec ne kaze prav, Mazdin pa sploh...btw Mazda 6 ma samo do 240km/h
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sicer pogresam utripajoco zeleno (ker prej si dal gas), ampak ne razumem zakaj taka frka glede tega???? Kot da zdaj ne bomo znali vozit al kaj?
Me zanima pa nekaj: a je tle dovoljeno zavit desno ce mi gori rdeca? (ko sem jaz delal izpit je blo to dovoljeno, ok nisem ga v Sloveniji naredil) pa tega skoz prakticiram- seveda ce ni nobenga na strani kjer majo zeleno...upam da me razumete
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Vuk v Avstriji tankam Diesel V-Power (Shell)...res dober dizel, tok da se cut v delovanju motorja (bolj miren se mi zdi)...zadnjic je stal pa 1.1 pa nekaj eur (cca 10 centov vec kot obicajni dizel je)...ti mas bliz Avstrijo blagor tebi...sam vseen se ne splaca it do tja vsakic ko je treba tankat
Pred mesecem sem kupil novo Mazdo 6 CE 120 (TE). Danes se mi je zgodilo, da mi je odpovedal motor kar na kriziscu. Povprecna poraba po prevozenih 1800 km znasa 6,1/100 km (po potovalnem racunalniku). Vedel sem da ni vecja napaka, oziroma da je nastala napaka zaradi moje nepazljivosti. Prevozil sem namrec skoraj 900 km (po stevcu) od prejsnjega polnjenja rezervarja. V rezervarju je ostalo se cca. 5 l dizla. Rezervar premore po podatkih 64 litrov. Dejanska poraba znasa torej 6,6 litrov. Kako nastaviti potovalni racunalnik, da bo kazal porabo bolj tocno. Prosim ce mi odgovorite tudi na
Zdaj si me pa nasmejal hehe komedijant (zvezdice pa to )
no, sem sel gledat v navodilih in v mojih (zgleda da res mam nek special edition jaz) pise da je ta siv kljuc za odpirat vrata....tko da ce tebi tud pise to v navodilih potem pejt na servis in ti bojo dal se tretji kljuc
Jaz mrzlega ne vozim nad 2000 rpm...dokler avto doseze normalno temperaturo (in s tem ne mislim da pride kazalc vode na sredini ampak ko cuitm da zacne menjalnik gladko tec) ne rabim turbota. Hvala bogu da to traja priblizno do 10km...pa tud nikol ne prizgem ga in takoj se odpeljem, vedno cakam na mestu vsaj minuto. Tole kar sem opisal zdaj zgleda kot da vozim raketo, kjer trajajo priprave za "launch mission" en dan
Aja se to, najbrz mas Bridgestone B390 gume; ce ja potem: zamenjaj TAKOJ!!! B390 je sramota za ime Bridgestone
Jaz bom to leto nabavil Good Year Ultra Grip 7. Predlagam ti pa naslednje: dej zimske 195/65 15 T pa se 15 jeklena platisca, ker na koncu pride precej ceneje (pa se boljs za sneg je ce je ozja guma).
Primer: 15" platisce je okoli 12.000 sit, Good Year UG7 195/65 15T pa okoli 16.000 sit...tko da se ti splaca to.
Zanimivo, jaz mam pa CE opremo in ce blokiram sovoznikovo sipo, jaz vseen se vedno jo lahko odprem/zaprem, medtem ko pa sopotnik ne more...(tko kot je tudi logicno, cudno mas ti to boss )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
odvisno kaj ti je bolj pomembno.
Recimo da ti je bolj pomembno da mas boljsi grip in kot si rekel aquaplaning..potem das boljse gume spredaj.
Ampak po drugi strani bo zadek nemiren pri zaviranjih (razni oversteeringi in za manj vesce kaksna nesreca tud , pa tud vodljivost bo cudna).
Moje gume so nekako isto obrabljene ker pazim da jih zamenjam(spredaj -zadaj) vsakih 10000km ali manj...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani