Skoči na vsebino
Razli?no obrabljeni profil gum
Napisano

odvisno kaj ti je bolj pomembno.

Recimo da ti je bolj pomembno da mas boljsi grip in kot si rekel aquaplaning..potem das boljse gume spredaj.

Ampak po drugi strani bo zadek nemiren pri zaviranjih (razni oversteeringi in za manj vesce kaksna nesreca tud , pa tud vodljivost bo cudna).

Moje gume so nekako isto obrabljene ker pazim da jih zamenjam(spredaj -zadaj) vsakih 10000km ali manj...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano

ma dej ti raje bolj pocas voz pa bo v redu....ne pa rocne po rondojih in tko naprej :)

(pa ni treba da te ujam vsak radar) :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

Pri 7250 obratih se mi ?tevec ustavi pri 250 km/h (blokada). To sem poskusil samo enkrat, da se pa vozit 230 lepo, ?tevec mi kr prav ka?e, vsaj pri 120 km/h-to sva ugotovila oba- on policaj in jaz "denarnica"!!! :whatever:

Noben stevec ne kaze prav, Mazdin pa sploh...btw Mazda 6 ma samo do 240km/h :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Priprave na zimo in OBUTEV?
Napisano

He he,jaz mam tudi zimske gume na drugih-navadnih plati??ih,tak da ne rabim se gu?vat pri vulkanizerjih okrog 15.novembra!! :bravo:

P.S. Labi,a ti ma? vedno fotoaparat zraven ali kaj?? :D Ker vedno vse tak lepo slikovno argumentira?!! :P

Poky, ker je moja slovenscina obup od obupa, boljs ce slikam, potem je treba manj pisat (saj ves: slika pove vec kot tisoc besed, al tko nekak :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Priprave na zimo in OBUTEV?
Napisano

Priam a si ti ok? :) A te je znervirala kaksna bejba mogoce?? :D Neki zgledas znerviran od strani punc??

sicer pa:

Od 15.mar do 15nov:

Objavljena slika

In, od 15.nov do 15 mar:

Objavljena slika

Glede gum pa: Good Year UltraGrip7 ali Dunlop Wintersport 3D...se mam cas

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Utripajo?a zelena na semaforju
Napisano

Sicer pogresam utripajoco zeleno (ker prej si dal gas), ampak ne razumem zakaj taka frka glede tega???? Kot da zdaj ne bomo znali vozit al kaj?

Me zanima pa nekaj: a je tle dovoljeno zavit desno ce mi gori rdeca? (ko sem jaz delal izpit je blo to dovoljeno, ok nisem ga v Sloveniji naredil) pa tega skoz prakticiram- seveda ce ni nobenga na strani kjer majo zeleno...upam da me razumete

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barve Mazd?
Napisano

jaz sem eno tako rumeno vidu v Pristini (sem mislu da je prebarvana, nism vedu da je original barva)

tle je topic: Rumena MX3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Vuk v Avstriji tankam Diesel V-Power (Shell)...res dober dizel, tok da se cut v delovanju motorja (bolj miren se mi zdi)...zadnjic je stal pa 1.1 pa nekaj eur (cca 10 centov vec kot obicajni dizel je)...ti mas bliz Avstrijo blagor tebi...sam vseen se ne splaca it do tja vsakic ko je treba tankat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Moja je pa splezala na nekaj manj kot 210...... :bravo: Sam to je ?e skorej na rde?em polju v 5 brzini bla.... Le kje je 6.?*???

LP daVid

Probi dat v R (raketa) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Pred mesecem sem kupil novo Mazdo 6 CE 120 (TE). Danes se mi je zgodilo, da mi je odpovedal motor kar na kriziscu. Povprecna poraba po prevozenih 1800 km znasa 6,1/100 km (po potovalnem racunalniku). Vedel sem da ni vecja napaka, oziroma da je nastala napaka zaradi moje nepazljivosti. Prevozil sem namrec skoraj 900 km (po stevcu) od prejsnjega polnjenja rezervarja. V rezervarju je ostalo se cca. 5 l dizla. Rezervar premore po podatkih 64 litrov. Dejanska poraba znasa torej 6,6 litrov. Kako nastaviti potovalni racunalnik, da bo kazal porabo bolj tocno. Prosim ce mi odgovorite tudi na

e-posto: viktor.tancer@volja.net:rolleyes:

Zivjo Viktor

Dobrodosel na forumu

Ce bi pogledal prvo stran tega posta bi najdu navodila kako nastimat potovalni racunalnik da ti kaze prav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ojla, avto ima tri pedale - ?isto desni je plin - pohodi? do konca in ?aka? - pa bo? vedel....hehe :policaj:

hehe jaz sem to naredil potem pa hitrost je bla se vedno 0 km/h...obrati pa 5000rpm!!! A delam kaj narobe :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatni klju?
Napisano

Zdaj si me pa nasmejal hehe komedijant (zvezdice pa to :) )

no, sem sel gledat v navodilih in v mojih (zgleda da res mam nek special edition jaz) pise da je ta siv kljuc za odpirat vrata....tko da ce tebi tud pise to v navodilih potem pejt na servis in ti bojo dal se tretji kljuc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatni klju?
Napisano

Kako to da nimas 3 kljucev? Jaz sem dobu 3...dva normalna pa se en siv?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim nasvet
Napisano

dizel od petrola pa omv-ja sta ista...

zakaj ti je agip antipaticen? sej je lepa rumena barva ne? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626
Napisano

Tale na oglasu zgleda res v redu, edino me moti da pri 80.000km je ze drugi lastnik....nekaj mal kilometrov (ce so realni) pa ze dva lastnika!?

Ta motor je pa zelo v redu (blok je isti kot pri M6)...vuk ma priblizno enak motor ti bo mal vec povedal glede tega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim nasvet
Napisano

Jaz mrzlega ne vozim nad 2000 rpm...dokler avto doseze normalno temperaturo (in s tem ne mislim da pride kazalc vode na sredini ampak ko cuitm da zacne menjalnik gladko tec) ne rabim turbota. Hvala bogu da to traja priblizno do 10km...pa tud nikol ne prizgem ga in takoj se odpeljem, vedno cakam na mestu vsaj minuto. Tole kar sem opisal zdaj zgleda kot da vozim raketo, kjer trajajo priprave za "launch mission" en dan :)

Aja se to, najbrz mas Bridgestone B390 gume; ce ja potem: zamenjaj TAKOJ!!! B390 je sramota za ime Bridgestone

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zima je pred vrati - pomoc pri izbiri
Napisano

Jaz bom to leto nabavil Good Year Ultra Grip 7. Predlagam ti pa naslednje: dej zimske 195/65 15 T pa se 15 jeklena platisca, ker na koncu pride precej ceneje (pa se boljs za sneg je ce je ozja guma).

Primer: 15" platisce je okoli 12.000 sit, Good Year UG7 195/65 15T pa okoli 16.000 sit...tko da se ti splaca to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi
Napisano

Mazda 6 CD120

+ Podvozje (lahko je udobno; 2000km v kosu brez posledic, lahko je sportno, in kadarkoli lahko zelo kontrolirano drsis po ovinkih "oversteer")

+Motor

+Prostornost

-Kvaliteta

-Trd naslon za levo roko (tam pride moj komolc in ze po 300km zacne bolet)

-Dizajn zadnjih luci

bom pirmerjal z avtom ki je bil mazdi najbolj podoben

BMW 520i

+vozne lastnosti (zadnji pogon, vzdolzno postavljen motor, natancen volan, dobre zavore, dobra lega, veliko power slide-ov :)

+zvok motorja (R6, in veselje do vrtenja, 110kW kar v redu potegnil)

+sunroof :)

-poraba (cisti poraz, pod 11 litrov ni slo nikoli)

-prostornost

-motec pis vetra pri brisalcih nad 170 km/h

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imal sem sudar....
Napisano

Hrdzo zao mi je....nadam se da je bilo prvi puta a i zadnji

Glavno da je cura u redu....auto ionako se popravi

A za vozacku, to je tek sranje....kako to da se nisi mogao dogovoriti sa volverasom?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.