Skoči na vsebino
nasvet
Napisano

premakne se ?e nekam, za driftat je sam je pa bol ?voh za vsesplo?no uporabo.npr. rad bi nekaj takega da mi ne bo ?koda ko bom zpeljal na ?oder in zakopal.zdi se mi malo preniska.mazda 3 pa ni slaba ideja

Ja mislim da je pol tud mazda 3 pre?voh :ne vem: Pa za tak denar kokr si napisal bo? te?ko dobil kak?no solidno in mo?no Mazdo 3.Ima? eno 323f GT na avto.net kokr vem je mal bol ?voh je pa padla cena za 200.000 tako da zdaj pride tam okoli 1M.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor za RX8
Napisano

Wankla vozi? pod 4000 obrati? Nekje sem zasledil, da to pravzaprav ni priporo?ljivo in da preden ga ugasne? da Mazda ZELO priporo?a, da nabije? gasa (obrate) da se prepuca al neki takega. Ve? bodo drugi povedali, ki bolj to?no vejo.

Mislim da se je to delalo pri tastarih avtomobilih.O?itno je pri Mazdi to ?e v modi :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

Jz morm pa vsaj 60 letet, da je zadeva ?e bl izrazita, drga? pa je jasno tut velik odvisn, ?e ti ?e kak?en vetr pomaga pri odna?anju vode dale? stran s ?ipe! :D

Pozabil si mi jo dat ko sem bil pri tebi :( Pa drugi? da sprobam ?e je za kj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor za RX8
Napisano

Ker vemo, da wankli niso glih rekorderji pri zbiranju kilometra?e, me zanima, ?e kdo ve kolk stane nova ma?ina. Sem sli?al, da to baje ni nek "hud stro?ek" in da je pri cca 120.000 km najbolj kr novo ma?ino nabaut. A to dr?i???

Lp

Mislim da te je negdo napel glede tega :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Se bojim da ne bodo to pokupili mehankarji in ko bo? avto pelju na servis ti bo to notr nalil in ra?unal dost ve? po litru, pa napisal kk?no drugo znamko na karton?ek <_<

Sej pomojem eni to delajo jaz zmer prnesem svoje dele pol pa naj on dela ne pa da mi on daje eno sranje not :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Verjetno je za kak?ne starej?e avte ok, samo zemir v GT-jko ga ?e zaradi preventive raje ne vlival :blink:

Samo kaj pa ve?, lahko da se pri drugih znamkah ime dosti pla?a kvaliteta je pa tudi tam tam...ne vem, a mogo?e obstajajo kak?ni linki testov seveda neodvisnih laboratorijev oz. kaj podobnega?

Ja sej tud ne mislim, jst mam Agipa za mojga sam redevilu bi se pa spla?al ?e je seveda olje za kej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Glihkar sem tole na opel forumu najdu, pa glede na to da ga mazdurina kar dobro golta, se mi zdi niti ni slaba investicija, da ga neki nabavim! <_<

skratka ?e prav vidim 7 litrov dost ok ola = 3 smuke

http://www.opelforum.si/index.php?showtopic=11672&st=0

se spla?a pogledat, pa najbr? tut kej kupt! :ne vem:

Mater to je ful pocen.Sam pomojem je tudi kvaliteta olja bol v piz*i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX8 vs MPS6
Napisano

Hi

Zanima me va?e mnenje. Imamo mo?nost ugodno prodat rx8 in kupit MPS 6. Zanima me va?e mnenje. kaj bi vi raj?i izbrali. Naj vztrajamo pr rx8 al kupmo MPS.

Sam se ?e skoraj bolj nagima k MPS, saj rx8 ne gre nikamor, in MPS ima dosti ve?ji tuning potencial. Je pa res da na testih so jo opisal kot avto za mo?ke v penziji :D:D.

Po obliki pa vsekakor rx8 preka?a MPS 6.

?e bi jaz kupoval bi ?el na MPS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

?koda da mi niste prej povedal za tale dreg, pa me tut zanima ?e se bo sploh kdaj kej dogajal? :blink:

No pa enkat moram probat s kak?nim V6, ker nisem glih sigurn da bi zgubu, ?e pa zmagam pa tut ne bo prvi?! :hohoho:

Ja mormo probat ?e ne ta let pa nasledn ko bom imel vse lepo zrihtano :bravo:

Pa da vidmo kateri si zaslu?i kratico GT :hohoho::whatever::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

Bom spil pir, ?e bo? ti pol kazen pla?u, ?e jo pokasiram! :hohoho:

Sej bi se res loh enkat zmenil, al pa magari, da na sre?anju poberem par telefonskih od nekaterih mazda?ev, ki ste mi mal bolj simpati?ni, kot ostali! :bravo:

Mislim da ?e bo? enga spiu nebo ni?.?e prid? dons na dreg ga dobi? al pa na sre?anje v Celje :bravo::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.