Danes sva šla z ženo prvo testirat Peugeot 308 in 2008, 1.2 motor 130KM avtomatic. Na motor in avtomatski menjalnik nimam posebnih pripomb, se je pa 308 vozil lepše kot 2008. Drugače pa na slikah notranjost izgleda veliko boljse in estetsko kot v resnici je. Morm rect da sem bil razočaran, vse skupaj deluje nekako kičasto in ceneno.
No direkt od Peugeota sva sla testirat CX30, X motor, ročni menjalnik v top opremi. Na notranjost nimam pripomb, kvalitetno, všečno. Podvozje odlicno, volan dober. Me je pa zmotil X motor, ki je precej len, še od Peugeota 1,2 je bil bolj prepričljiv. Pričakoval sem, da bo vsaj približno na nivoju 2,5l bencinca, ampak je razlika precej velika. Moja M6 je 250kg težja in motor pospešuje bolj odločno in dinamično. Mogoče bi to še spregledal glede na to, da je vozilo po obcutku 1 razred nad Peugeotom, sam če dam 33k za avto mora motor tud potegnit.
To se pa motiš,..po mnenju nekaterih na forumu te lima na zice
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja je kar zanimiv odtenek barve
Povezava za deljenje
Deli na druge strani