Mnja, na koncu poklicni vozni naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom.
Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere.
Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer.
Prvo sem, drugo pa še ne in kje je tu fora🤔 S službenim naredim 100kkm letno s svojo Mazdo pa cca 8kkm. Še nazaj bi moral nekaj dobit, do sploh zavarujem avto pri njih ne pa,da me hočejo vžgat za jurja pri kasku pri teh 8kkm.....
Uff ne vem, edino kjer je drselo je bil zlizan asfalt, sam tam mi drsi z vsako gumo. Bom pa spremljal, a se zadeva res tako drastično poslabša. Če da, bom pa pač zamenjal, ni druge. Sigurno pa ne mislim kupit še 1x Bridgeston.
Mislim, da te Bridgestonke niso vse enake, meni kar vredu držijo niso pa za hvalit😉Kupil jih pa tudi nebi! 🥴
Michelin Pilot Sport 3, 18 ", DOT 3917, po 6,5 letu uporabe na Mazdi 3 (od junija 2018) in cca z njimi prevoženih 70.000 km, velika večina po avtocesti.
Je kar boga🥴Pri moji 3ki so bile enake pri cca 50kkm.in 4letih starosti le, da razpokane niso bile...
Potem malo velja, kar govorim zadnje čase. Večina tule se ne zaveda, kako se je nam v zadnjih 30 do 35 letih standard dvignil. Včasih je bilo enostavno - če si hotel več zaslužiti, si šel delati v severne kraje, ker je bila razlika ogromna - za kopanje grabnov gor si bil več plačan kot tu nek izobražen kader. Danes je pa tam marskido večji revež kot tu. Če pa pogledamo, da smo Slovenci še zmagovalci v lastniških nepremičninah, Nemci so pa veliko v najemu, potem pa je sploh razlika. Večina ljudi tu samo višino prihodka vidi, ki pa je daleč od celotne slike... Če pa primerjaš z neko Španijo, pa verjetno sploh velja tole.
Pa še marsikatero državo, kvaliteta bivanja pri nas je med 20 držav na svetu.... 👌To veliko pove, več kot BDP.... 😉
Evo v živo poročam iz Andaluzije. Prevozil sem 1300km v 1 tednu in na celi poti srečal samo 1 x Ev Teslo in se to samo v mestu v Sevilji. Elektricnih polnilnic je tudi zelo malo. Prav tako sem opazil da španci niso čist notr padli v SUV manijo in je škatel bistevno manj kot pri nas.
Vglavnem očitno so španci ocenili da EV ni za njih.
Res je ampak njih standard jebe in tudi poprečno starost avtomobilov imajo zelo visoko tako, da so precej za nami. To mislim na večino običajnih prebivalcev.... 🥴😉
pred 5 minutami je Alex napisal:
Ali pa nimajo dovolj visokega standarda, da bi bilo več električarjev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vidim ja... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani