Naredil optiko. V bistvu je bila bolj kot ne kontrola. Tip je rekel, da imajo mazde eno izmed boljših podvozij. Zelo v redu in močno narejeno. Izmeril je optiko in rekel, da pri skoraj nobenem avtu ne izgleda tako dobro vse skupaj. Vse je bilo v zelenem polju. Pa sem zadnjič, ko sem bil v Kranjski Gori orenk naletel na globoko luknjo v makadamu. Sem mislil, da mi je pol prejme odtrgalo. Še rezultati.
Podvozje pri Mazdi so takrat razvijal skupi s Fordom, trend ostaja še s tistih časov, ker so že takrat mel eno izmed boljših podvozij
Pri 19" so hrupne in kar hitro se obrabljajo. Jaoo nwm kaj naj vzamem za naslesnje poleteje iz nexena sem priao do falkena. Good year, michelin, continental nebom kupoval kee so drage in niso nic kaj boljse kot srednji zgornji razred. Dunlop max se mi je zanimiv, al pa enake briedgeston kot jih imam sedaj original gor, ceprav so v dezju na morju bolj drsalke (4leta stare)
Ce bi js zdej kupoval bi še 1x uzel Maxxis VS01 :)
Mogoče bodo dali na trg leta 2023 nek nadomestek za Mazdo 6,ki pa to ne bo, saj ciljajo na visoki premium model, ki bo konkuriral bmw-ju, Mercedesu in audiju. Verjetno tudi s ceno.
O fak kje pobiraš take? Jaz mam zadnjih 18 let samo Mazdine dizle in poleg tega službeno vozim VAG-ove dizle in sam ne vidim razlike ne v porabi ne v glasnosti delovanja. Vzdrževanje je pa največkrat vprašanje v tem, da se precej avtov kupuje rabljenih - kaj se je prej delalo z njimi nihče ne ve. Če pa kupiš novega in veš kako je vožen pa skoraj ni težav.
včasih je lahk pa lih nov slabši od tistega, ki se je že ulavfal
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Podvozje pri Mazdi so takrat razvijal skupi s Fordom, trend ostaja še s tistih časov, ker so že takrat mel eno izmed boljših podvozij
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani