Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ampak res, ?e primerja? tistole Mugen zadevo s telimi tremi ki si prilepu, tle ni dost za razmi?ljat. No je pa (zaenkrat) ?e dost bolj?a investicija v zlato npr. (jebe? pleh)! :P:bravo:

uprasanje kok casa je dibr vlagat v zlato. ker ko bo zacel past vrednost zlata bo tudi hudic. zdej so dvignl ceno da iz narida poberejo prihranke in potem naenkrat bo padu. je pa res da da od konca 2008 do zdej je rastu za 100%.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Si chipal????

ja sm cipal. meritve mas pod temo predstavitve. zadevo sm resu tako ga sm dal na manual regeneracijo. so mi ga pri mocniku prek racunalnika

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Regeneracija je par litrov nafte, sam ti bodo pol verjetn ?e ole menal tist bo luxuz, razen ?e svojga prnese? sabo.

a to ga kr takoj menjajo? sj morm preverit kok je nivo olja ker sm preveru par dni nazaj pa je bilo kak centimeter nad F. do X je bilo se kr nekej.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ok problem je sledeci, med voznjo se mi je kr naenkrat prizgala lucka za DPF in zacela utripat,avto je vrglo na safe mode tko da pospesuje kot da ima ene 50 konjov..

zdej me zanima ali naj grem kr direkt na servis? kok kj stane rocna regeneracija? da bom mal pripravljen.. ce kdo ve seveda...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj pri enih avtih se ogledala samodejno zaprejo, ko ga zaklene?. Kot sem napisal, to je ve? kot 20 let stara pogruntav??ina in je pri Japoncih doma nekaj samoumnevnega (najbr? zaradi natrpanih mest).

pri novi mazdi ne. mas pa gumb

ce hoces zapret ogledala.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup m6
Napisano

Lep pozdrav.

Sem nov na forumu in imam nekaj vprasanj? Odlocil sem se za nakup m6 diesel. Vem da je bilo ?e o tem precej napisanega,vendar pravih odgovorov nisem na?el. Zanima me za kak?en motor se naj odlo?im in seveda letnik?

Letnik bi se naj gibal od 2005 navzgor in seveda brez dpf, ker sem o njem prebral same nev?e?nosti. Z avtom bom delal dalj?e relacije cca 2500km na mesec. Torej najbolj me skrbi ta dpf ker no?em imet po nakupu avta ?e dodatne stro?ke.

?e vnaprej se opravi?ujem za novo odprto temo. lp

najprej dobrodosel

kr se tice dpf naj te ne skrbi,js mam letnik 2008 narejenih 90 000 km pa nisem imel problemov edino kr je jo zabase je to da se dolgo casa vozis po mestu in delas kratke relacije...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Jaz pa mislim da malce nakladate. Noben bencinc 2,3l z 150+ Km ne rabi 8 litrov. Ja mogo?e ?e ga vozi? kot po jajcih. Medtem ko M6 dizel kuri 7-8 litrov rabi podoben bencinc z enakim stilom vo?nje 10-12 l.

A ima Mazda tudi bencince tako potratne kot dizle?

Moram re? da je zelo "odgovorno" prehiteval tistega Audija. Polna ?rta, priklju?ek z leve in desen. Res kako je MPS uber alles. Me zanima, ?e bi lahko ta mo?na M6 dizel konkurirala Qju.

ta mocen dizel z lahkoto kunkurira Q. ze js s svojimi 140KM konkuriram, ce bi pa bil 185 pa z lahkoto. ce bi pa js imel 2.5 bencinar bi mi zijer kuru vec kot 10l za MPS pa ne bi rad komentiral.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

js imam dizla edino zaradi porabe in zaradi navora. ce pa res od ajvara MPS kuri komaj 10l in od hazarda 8l potem pa menjam ga takoj. ampak s tem pogojem da mi ga posodijo za en teden.ker pac preprosto nobenemu ne vrjamem.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

Hvala Boss za tvoj komentar in vpra?anje na koncu.

Res je, ?e so mi obljubili popravit vozilo na njihove stro?ke, potem se to zavarovalnice ne ti?e. Sem se pa po tehtnem premisleku sam tako odlo?il, da omenjenemu servisu avta ne dam ve? v roke in zato sem ?el do cenilca na zavarovalnico. Sploh, ker osebju na A-Cosmosu zdaj ve? ne zaupam, da bodo ?kodo popravili tako, kot je treba. V tem ?asu sem dobil tudi odgovora g. ?olarja, predsednika uprave A-Cosmosa in g. ?vanuta, direktorja Mazde Motor Slovenija, ki sta se mi opravi?ila za nastalo situacijo. Kljub temu pa imam toliko ponosa, da avta tistim "?alabajzerjem" na servisu A-Cosmosa ne dam v "popravilo". Mogo?e se zdi ?udno, a tak pa? sem. Boniteto pri premijskem razredu bom pa zdaj vsekakor zapravil.

Upam, da sem z mojim primerom vse nas spomnil na dejstvo, da moramo biti pri predaji in prevzemu avtomobilov na servisih vsi bolj pozorni!

Lep pozdrav vsem!

kaksen je bil odgovor?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mi2 z na?o sva đtartala od doma in do raba ,sva imela 8,8 po BC, ki la?e cca 0,8 litra.

?la sva petek obcca pol 8h zjutraj od doma, lepo ?ez ?iri-rovte-logatec, pol na AC do postojne in naprej do pivke, ?ez kne?ak, do rupe, pol pa na AC do bakra in naprej do jablanca po magistrali.

Polno nalo?ena za 17 dni, poln prtlja?nik do zadnjega mm sam ga nabasal, in polni zadnji sede?i(ne dam truge na streho, pa tud ?e zame ni placa).

Po magistrali sva prehitevala kot za stavo, invalide ki ne vedo da je omejitev 90, parkrat je blo kar prehudo se je avto zadaj tako posedel, da so gume podrsale po notranjih blatnikih-kolotekih. :blush:

Nardila sva đe krog po otoku in zdej je poraba ?e 9,2. :blush:

Dejansko je to velika za 260 konjev in full nalo?eno kanto ?

dejva midva zamenjat kanti za en teden pa bomo vidl kok je poraba,bom pa vozu tako kot z mojmu ok. ker vsi nekam mal kurijo te bencinarji. mojmu svaku je njegov BMW 525d kuru 6,5 l, ko sva pa enkrat skupaj prsu iz makedonije do slo vsak s svoji avtom ampak tko da sva vozila skupaj sm js imel porabo 7,2 l on pa 8,9 l. tko da od takrat noce govort o porabi.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava dveh vozil
Napisano

Najbolj me moti da nima tega!

Sem navajen ?e od stoenke.

Glede lu?ke za vodo jaz tudi ne morem verjet da moja M6 tega nima. Oprema je TE Plus

lucko za vodo more imet. lahko pa da je kj drugega naribe oziroms nisi se spraznu do konca.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

js mam ze nekej casa porabo 6,4 l ali pa 6,5 l in to jitre voznje. z oreng pospeski itd. range bo ta tank nekje od 950 km do 1000 km. tko da je solidno.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kazen za parkiranje v tujini.
Napisano

Zanima me,ali pride "za tabo" kazen za parkiranje iz tujine (beri Sardegnie).Sem namre? "izgubil" listek,ki je bil zataknjen za brisalec in ga pa? nisem mogel pla?ati. :zvizga:

js jih imam austrijskih en kup pa nobeno nisem placal,in nc niso izterjal..tko da pomojem ne pridejo...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava dveh vozil
Napisano

evo sm prebral do konca in nism umru,ker sm navajen ker bossove poste vedno berem...mal heca Boss... skratka povsod je laguna boljsa edino zanesljivost jo je matral, pri mazdi si pa ravno to najdu.. :bravo:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bluetooth za M6
Napisano

?ivjo.

V moji M6 (letnik 2008) mam original in?talacijo bluetooth.

Nimam ne vem kak?nega telefona (Nokia E63), pa imam skoz te?ave z glasovnim upravljanjem. Pri Samsungu, ki sem ga imel prej, je normalno delalo. Ko zadevo pri?gem in ho?em koga poklicat, vse skupaj zmrzne in je treba avto ugasnit.

Sem ?e 100-krat probal, pa zmeri isto.

A kdo ve, ?e je treba stvar kaj "updejtat"? Na servisu ni? ne vejo o tem...

js sm avtoradio zamenjal in stvar spila super. zelo sm zadovoljen. bluetooth dela u bulo. mam tipkovnico na monitorju, imenik se cel kopira gor. super stvar

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zascita avta
Napisano

Pozdrav vsem.

Imam isto te?avo kot iceman, samo da je moja "prijateljica" kuna tako vztrajna, da mi je pogrizla ?e DRUGO izolacijo na havbi!!! Prej?njo smo zamenjali dober mesec nazaj... :angry::angry::angry: In to se dogaja doma pred hi?o, ko avto stoji med tednom kak?na dva dni...

Trenutno jo lovim z deratizacijskim lepilom, pa ne vem, ?e bo kaj iz tega. Zverina ni neumna. Na strupene vabe za mi?i in podgane ne reagira.

No, popoldne grem v Conrada kupit kak?no elektri?no napravico, da vidim, ?e bo kaj pomagalo <_<

To res ne more? verjet.

?e ima kdo ?e kak?no idejo (zadnji? mi je nekdo razlagal, naj po havbi nastavim nekaj ?istil za WC :D ), bi bil pa zelo hvale?en.

LP

tista stvar iz konrada ti ne bo nc pomagala. sm jo js kupu pa ue vseeno pregrizla izolacijo. pri meni ze tretjo je unicla. tko da je brez veze. js cakam da crkne potem bom izolacijo zamenjal.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Sorry ne morem o tem javno, ker je tak dogovor. Je bila pa to neke vrste kompenzacija, ker sem imel prej?nji? te?ave z rikverc senzorji, ki so se pokvarili ravno takrat, ko je bil avto pri njih na servisu pa sem imel nekaj dodatnega letanja in ?akanja, da so jih zrihtali.

Mi je pa v?e?, da na to niso pozabili in da znajo pravilno obravnavat in "rihtat" svoje stalne stranke zato en velik plus za njih in marsikdo bi se lahko u?il od njih. :bravo:

sm mislu da so ti dal kj od opreme dodatno. to me je bolj zanimalo. sm mislu da je kj novega za nase mazde.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.