Moj bratec je bil nastrojen in poln predsodkov proti renoldom. in ko je ?el kupovat za ?eno en star jaj?ek od avta za 4km na dan za na ?iht za res male pare, se je na za?etku iskanja na dale? ogibal clijotom. Potem pa z grozo ugotovil, da edino klijoti so bili pri njegovih pogojih iskanja ?e kolikortoliko vozni, vse ostalo je bil ve?ji kr?.
Da je clijo zmagal ni nobeno presene?enje, konec koncev je zelo lep avto. Sploh kovinsko rde?a barva clijota za?ge - ?e Alex jo ima na svojem avatarju.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Ko stopi? v hondin salon dejansko ne ve? kaj bi sploh lahko kupil. Nimajo nobenega pametnega karavana, bencinskega CRV si pa tud nebi ?elel. Accord je avto v priomerjavi s tistimi ?udi od civicov, ne vem zakaj ga ne prodajajo. Honda je naredila tudi kiks ko je ukinila proizvodnjo najbolj?ega dizel motorja. Ni ?udno da jim ?epa prodaja.
Prodajo Mazde pa primerjati s prodajo Honde in Toyote.
S toyoto se ne more primerjat, toyota prodaja samo zaradi dokaj dobro razvite hibridne tehnologije.S Hondo se pa lahko primerja samo zaradi hondine gluposti - ukinitev akorda je enako neumna ukinjanju mazdine ?estice. Edino okoli motorne palete je honda bolj glupa od Mazde.
- Ker sem glih pri ?alabajzerizmih. Pred tremi tedni, ko je zahladilo se je veselo pri?gala lu?ka za TPSM. Ja seveda ?lovek najprej zakolne in si misli, da je kej povozil. Nato pa ugotovim na pumpi, da so bile vse ?tiri gume polne nekje med 1,9 in 2.0 bara :blink:. O?itno so avto v topli gara?i polnili na 2,1 ali 2,2 in seveda, ko je zahladilo je padlo za 0,2 bara in so ?e lu?ke svetile. Pa? napolni? na 2,5 in 2,4 zadi pa mir do konca zime.
Ko si se hvalil kako izjemno poceni je tvoj avto in da po tanovem pa tak avto kot tvoj prodajajo za5 jurjev dra?je, nisi bil pozoren kaj v tvojem avtu manjka. Logi?no, za tistih 5jurjev razlike ti prodajo dodatnega 0,5bara zraka v pnevmatikah.
Res je. V zadnjih parih letih pa itk ne vedo kaj novega ?e pogruntati.
In ker ne vedo kaj novega bi pogruntal, delajo bedarije. Problem je v tem, da bi se morali ljudje, ki programirajo razne pripomo?ke v razvojnih oddelkih avtomobilskih firm, na ?iht obvezno voziti z avtom in ne s kolesi in vlaki. Ker ?e bi se kdo od teh genialcev vsaj malo vozi z avtom, nebi delali takih bedarij.
Fi?o je bil v bistvu pionirski avto, v dr?avah kjer se takrat ni cedilo med in mleko (tako Juga kot Italija), je ljudem omogo?il mobilnost. Yugo je imel to?no toliko kot si pla?al - 2500? za nov avto.
Na 196.000 sem mel predvideno . V navodilih pi?e menjava ko ti ga parkiranega nabijejo z vle?no kljuko.
Ja klukarji so prav posebna sorta. (tud na tem forumu jih je (bilo) nekaj)
Ne vem zakaj so najprej uzakonili da kljuke ne smejo biti montirane kadar ni pripeta prikolica, nato pa ta predpis ukinili. Aja verjetno je evropa zahtevala da je tako.
Renold 5 campus ampak tisti prvi narejen v franciji je imel neko? pleh da pri nalivanju teko?ine za brisalce ali ?em podobnem nisi smel naslonit kolena na pleh, ker je bila takoj udrtina.
Moja mazda je imela samo eno udrtino - mladi dami (?enske pa?) je hud sunek vetra iztrgal vrata iz rok in so s vso silo butnila v moj avto. Druga sre?anja z vrati na parkplacih v 13letih in 313Kkm niso pustila udrtin. Mogo?e je sedaj pleh manj trd (verjetno na ra?un tega, da sedaj manj rjavi) :ne vem: .
Tole brisalcev ne odtaja kar tako. Pripomore pa, da zadeva ne zmzrne. Do sedaj sem le nekajkrat rabil. Nikakor ni to, da se bo? v avto vsedel po?akal par minut in odpeljal s ?isttim steklom in brisalci.
Kar manjka za zimo na CX5 je gretje radarja. ?e v rahlem sne?enju ga zelo hitro izklopi zaradi snega na njem. Mimgrede je pol do cemtimetra snega/ledu na njem. Verjetno bi bilo bolj?e kako brisanje ali/in pranje.
Gretje prednje ?ipe pod brisalci ima tudi slu?bena toyota. V vseh teh letih uporabe nisem opazil neke hude koristi od tega. Nekaj povsem drugega je el. gretje celega vetrobrana.
Hehe, tega posnetka ne upam nalo?iti z zvokom ... pizdakal sem ?e minuto prej, ker se nasproti voze?i zaletavajo v gu?vo, da mi za levo ne moremo speljati. Njegov bes je bil pa za par nivojev vi?ji. Ob sobotah nujno policaja za usmerjanje prometa na tem kri?i??u, ?e imajo 10 varnostnikov za usmerjanje prometa na parkiri??ih si lahko Mermal privo??i ?e enega prometnika tam.
5dni nazaj sem v elektronabavi "postrgal" s polic zadnje kose "var?nih" ?arnic.
LED ?arnice niso ni? ?parovne, ker je prevelika poraba - prehitro crkujejo. Pa ?e spekter jih ?e vedno jebe. Vsaj lu? za brat je fajn da je klasi?na ali pa halogenska.
Na spustu z Menine ob son?nem zahodu danes nasproti pripeljala kolona tazaresnih terencev - kak ducat jih je bilo. Saj vem, pomembno je da se imamo fajn. Ampak meni je vseeno mal sme?no da je terencem opremljenim za sibirsko tajgo top destinacija nekaj, kamor prde vsak clijo z zlizanimi gumami.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako ?e malo ju?nije stopnjujejo pridevnik lep: ljep, ljep?i, ljep u pi.. mater
Povezava za deljenje
Deli na druge strani