Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Plastike oz. plastične obrobe so sam z enim razlogom. Da avto optično povišajo.

Ko bo avto star 10 let plus bodo obupno grde, ko bodo zbledele. So še vse.

Take plastike sem imel dodatno montirane na svoj prvi stroj; Golf II in ko sem 1x odstranil plastiko, je spodaj blatnik lepo 'cvetel' in bil mehurjast. Glede odrgnin pa vsekakor praktična zadeva. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mazdilakarji, če se strinjate ali ne, a za vozilo tega segmenta, je atmosferskih 145 konjičev odločno premalo.

Ja, se pride iz točke A do B, a to uspe tudi Suzuki Marutiju ali Katrci. :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nasvet za nakup - mazda dizel
Napisano
pred 7 urami je sportman333 napisal:

pri rabljenem dizlu z okrog 200k km se mora kupec zavedati, da so potencialni stroški za najbolj rizične sklope (sklopka, vztrajnik, turbina, injektorji) lahko višji kot pa je kupec plačal za rabljen avto....če se s tem sprijazniš jaz ne vidim težave v nakupu starega dizla, zdaj ali imaš srečo in si kupil/dobil takega da ti bo bp oddelal še naslednjih 100k km pa mislim da ti nihče ne more garantirati, pa naj bo še boljši mehanik, in tudi če so vsi servisni intervali bp....(moje osebno mnenje, če bi imel v lasti dizla in bi mi delal bp, in četudi bi imel 200+k km  ga niti ne bi prodajal :))....tako da dobiti dobro ohranjenega dizla je pomojem danes mala loterija, sploh če gledaš za avti z veliko km....(in enako seveda potem velja tudi za bencinarja:))

1x sva z mojstrom Simonom, Avto Pelko doo, se pogovarjala o nakupu rabljenega dizel vozila in mi reče da z realnih 200 do 250000km se lahko najbolj 'napneš', da bi ga on veliko raje vzel s 300 ali 350000km.

Ga čukasto gledam in mi pojasni, da je pri teh 'njegovih' km pomenjano vse kar je večjega in ogromnih zneskov pri dizlu, s tem je mislil sklopko in vztrajnik, turbino, injektorje, interkuler, itd.

Osebno dizla še nisem imel in iz prve roke ne morem ničesar napisati. :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

A niso eni pametovali kako bo šlo gorivo še samo gor.....:whatever:

In zdaj, ko ne gre, sli SLABE volje, ali kaj želiš povedati? (sem vesel, da glih vsaka črna napoved, se vendarle NE uresniči, matrwola, no, že tako je folk čedalj bolj zamorjen, kamorkoli pogledam).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Alex, kaj pa tisto ko sem že večkrat slišal da se ta X motor rabi še nekoliko "uteči" in potem poraba še nekoliko pade, medtem ko motor postane bolj poskočen? (ni mišljeno kot podjeb, res sprašujem), sicer pa ČESTITKE za dober nakup, naj ti odlično služi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 8. 7. 2022 ob 21:29 je Boss napisal:

Boš kupil... tista bordo rdeča je lepa za popizdit... reč mu 15 jurjev pa roka.

Mikavno ja, ampak v gorivu to ne bo Gecko 1.4 :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

C4 in C6 iz ZDA;

WWW.AVTO.NET

Chevrolet Corvette C4 40th anniversary, letnik:1993,17900 EUR :: www.Avto.net ::

WWW.AVTO.NET

Chevrolet Corvette C6, letnik:2009,32000 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Nič... Mi bodo do ponedeljka pripravili ponudbo (koliko bombončkov bo zdraven) in končno ceno. 😊

Sem se pa zmenil z Gelipterjem, da damo malo v začetku drugega, tedna vetra dizelašem na avtocesti in izprobamo, kako ta Cx30 v bistvu gre. 😊

Iz katerega proračuna bosta krila CPP globe? :))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 7 minutami je TBA napisal:

hahahaha, menda je tud v kilaži nmal razlike :) 

Sem pofirbcal in sta si zelo blizu, v smislu če bi imel moj poln rezervoar goriva in Cx30 praznega, bo že težji od nje. :)

No, vrnimo se na temo in pustimo ob strani 15 let stara vozila. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.