ker ta smrekast profil je lahko zelo glasen ce pride do ne-enakomerne obrabe
Verjetno se je meni to zgodilo na Bridgestone Potenca RE720 - na koncu so imele ?e full profila - pele (ma kaj pele - kri?ale) pa so tako, da sem na koncu po?iv?kal in kupil nove - ContinentalSportContact 2 - meka za u?esa - vozne lastnosti pa ... DOBRE no!
Papa, Tomi
P.S.: So pa zdr?ale 35k km pa je profila ?e vsaj za enkrat toliko!
Ma glej itak da pridi u Ilirsko....pa te ?e na eno hudo kosilo povabim.....
Sicer pa sem poklical Simona iz avtoakustike Polj?ak pa se mi ne oglasi....
Sam zakaj ti pa nebi delalo na high power output??? Misli? da je pre?voh volta?a??
LP daVid
Hmmm, za kosilo si bom zapomnil in izkoristil ob prvi prilo?nosti...
Simona pa kar ?e kli?i...
Na High power bi delalo, pa baje ni ?isto ista kvaliteta (nisem pa ravno neki stru?ko) - vsak oja?evalec ima dolo?eno popa?enje - torej, ?e jemljem signal iz oja?evalca-Mazda in ga peljem na oja?evalev-Woofer bo popa?enj za celi emper - mogo?e pa se motim?!? :ne vem:
Sicer pa ti ne preostane druzga kot da da? aktiven woofer pa ga sam priklopi?....
Pa kam naj ga priklopim (ga imam ?e doma! ) - na High power input (signal iz zvo?nikov) no?em, ker to ni to - sound ni enak kot iz Low level inputa (cinchi)!?! :ne vem:
- zadnji obrok je tudi odkup vozila in postane? lastnik
Do odkupa je lastnik vozila leasinghi?a, ki ponavadi zahteva tudi kasko zavarovanje vozila z 1% fran?izo.
?e ti ne odobrijo kredita, poizkusi na svoji banki-skoraj vse ponujajo gotovinski kredit na trajnik (ga ne trgajo od pla?e, ampak kar iz TRR) do vi?ine 1.000.000,00 na 3 leta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Papa, Tomi
P.S.: So pa zdr?ale 35k km pa je profila ?e vsaj za enkrat toliko!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani