... ta je ?e manj kot osnovna oprema.... nima funkcijskih tipk na volanu.... pa samo sprednje ?ipe ima elektri?ne... volan je pa zihr preoble?en,..... hm... jaz osebno je nebi kupu take....
Lep pozdrav. Sem nov na tem forumu. Zanima me, ce kdo kaj v o Mazdi 3 1.6 s tiptronic prestavami.
Hvala za odgovore
Mislim da to spljoh ne obstaja.... neka razli?ica dirkalna je imela nek sekven?ni menjalnik... da bi pa imela tiptronik (ki pa se seveda tako sploh ne kli?e pri japoncih) pa nebi vedel.... :ne vem:
Ahhh... jaz nimam sre?e s temi plavimi..... No je res da ne pla?am vsaki?.... ampak vsavijo in pihat mi dajo pa vedno... je pa zanimivo da je vedno 0,0... oziroma 2krat se mi je zgodilo da sem mel nekaj malega ker sem pir?ek spil.... ampak ni blo drame....
Je pa leto?nje leto rekordno... kazni kazni kazni!!!
Morem re?t da sem se spet do solz nasmejal ob tvojih 3 postih na temo BMW in cajo cajo ralated things...
Noro kaj vse do?ivi?... ?e printam ZVCP!!!!
Sicer se pa strinjam s temi vozniki BMW-jev in podobnih napumpanih aftekov in to "jezno" ?miganje na AC...
Izku?nje so me navadile da se ne smem razburjat v takih primerih, ker mi je zaradi tega za?elo ?udno poskakovat vratna ?ila, pa ?e gubice sem za?el dobivat...
Po novem kar ?akam da se mi kdo ZALIMA na rit.... ponavadi mu za?nem mahat, mu po?iljat ljub?ke....skratka zaigram zaljubljenega gay-a.. in bimerji so alergi?ni na to..... PREVERJENO!!!
Pred kratkim me je en bimer dobesedno zvlekel na ?rpalko na Lomu zaradi tega po?iljanja ljub?kov.... in o?itno imel dober namen fizi?no opravit z mano in mojimi gay-evskimi potezami...
Ampak ?e vedno ne vem zakaj je se je po za?etnem takem "navdu?enju" nad ustrahovanjem in morebitnim fizi?nim obra?unom z mano, ustra?il......
JAz sem se ustavil.... on vsa penast sko?i z avta.... pa sem sko?il ?e jaz.... Hm... pol se je pa hitro nazaj v avto usedel in speljal.... a booo...
Res je da me je bilo enih 30 kg ve? od njega.... pa je to razlog???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hudoooo.....
H&R je pa zakon.... se podpi?em... sam kake ma? to ene rde?e fedre... moji so ?rni....
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani