Skoči na vsebino
Moja 323 F GT 1.8 16v
Napisano

Meni ta styling ni v?e?. Razen zadnje lu?i. Kaj si to neredil? Folija ali sprej? Me zanima. Ostalo je pa ?al preve? ki?ast.

No hard feelings.

Pa tak motor bi jaz imel. Aja kak?en teden nazaj sva se sre?ala v Kosezah pri uvozu na obvoznico. Si me spustil...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jermen
Napisano

Se strinjam za tole s temi servisnimi knji?icami :angry: ...jaz ?e nikoli nisem imel avta s servisno knji?ico :ph34r: ...bom res moral kmal zamenjat zobatega :whatever: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jermen
Napisano

To je prvo kar naredi? ko kupi? avto!! ?e ga seveda misli? ?e kak cajt met?? ?zmeden??zmeden?

No ja, ?e je bil pa mal pred tem menjan :ne vem: ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekdo spet bu?e prodaja po avto.net
Napisano

ql down... :) rx-7 je pa? po letniku stara jajca... :)

KAAlman ne me tud ti je..t :angry: . RX-7 ne bo NIKOLI stara jajca <_< .

Stara jajca lahko re?e? kakemu staremu Fiat-u, Renault-u, Ladi, Zastavi,...ipd...

Ne more? pa re?t avtu z du?o in zgodovino stara jajca - niti po letniku :ph34r: . O takem avtu se je trebe pogovarjat spo?tljivo.

P.S:No sem se ?e umiril. Govorte kakor ho?te. No hard feelings sramezljiv .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

no ja sinteti?nost se glih ne re?e, to pomeni da je umetno pridobljeno in ni ?rpano kot mineralna olja.

Torstorm hvala za opombo. Ima? prav. Sem ?e popravil.

LP, Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

kolk olja bo popapcal je najve? odvisn od kvalitete olja, to dr?i preverjeno.lahko ma? ?e tko zgonen motor pa ?e daa? kvaliteten olje v ma?ino ti ga bo sigurno za 50% man papcal kot kak?nega protona.pol je ?e zlo oziroma dost va?n ?e je sinteti?en olje!

LP Toma?

Kolk bo olja popapcal je odvisno PREDVSEM od viskoze in ne kvalitete. Vi?ja kot je viskoza, bolj je olje redko -> la?je te?e mimo obro?kov in prehodov -> ve? ga pokuri!

?e nalije? v star bencinski motor gosto 20W50 olje za stare dizle bo poraba olja minimalna. Bo pa tudi mazanje motorja slab?e in ?ivljenska doba kraj?a. To so dajali v stare stoenke, yugote, ...da ni tolk ?ru olja.

Bolj kvalitetna olja (navadno z vi?jo viskozo 0W, 5W...) pa tudi bolje podmazujejo motor (manj trenja na gibljivih delih) in s tem podalj?ujejo ?ivljensko dobo le-tega (nekateri visokotora?ni (racing) motorji, pa sploh ne bi delali optimalno brez full viskoznega olja - zaradi preslabega mazanja bi kmal zaribal).

LP, Sishi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Manual za mazdo 323f
Napisano

tega na netu ni, mogo?e kje na kaki emule ali pa torrent...

Ja pa je. Jaz sem najdu za svojo 323F kompleten manual...bom mal pogledal, ko bom imel ?as ;) ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z Mazdo Xedos9
Napisano

Bravo Tomi. Dajmo malo obudit temo Dajte svoj SOUND sem gor.

Torstorm, YavarYe, HLADNI, Boss, Mike007, Mazda MX-3, Vuk, LabiGT, Brainless, Wildcat, Tonix, DANDO, Marko-MX3, Kyuss, Din, MalaMazda, Mazda6, Japanac, STAJERC, Dilar, Cruiser, MX3 EVO, Legenda, Lenuh 007, B MX-6, RX-8 in vsi ostali. Posnet pa gor dat!!!

P.S: Sorry k sem mal off topic sramezljiv .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba olja
Napisano

No jaz tud ?e 5 let (od odprtja Leclerc-a) uporabljam olje Extralaub 10W-40. Cena za 5l je 2000 SIT (400 liter). Tudi prej sem uporabljal sama poceni olja. Nikoli nisem imel avta mlaj?ega od 10 let in nikoli motor z manj kot 150 000 Km, ?e nikoli problema z motorjem (vklju?no z Yugoti) in nikoli porabo olja ve? kot 1,5l na 10 000Km.

V sedanjo Mazdo pa sem dodal QMI (za bolj?e mazanje) pri 250 000 Km, ker jo mislim vozit ?e kar nekaj let.

Vsaj upam, da bo tako ;) ...

Al pa od Torstorm-a 1.8 16V not datttttttttttttttt ?zmeden? ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.