Makaki, mam tstaro MX5, kot je v predstavitvi ?lanov, sam zdej je bla u popravilu in je ful cajta na mestu laufala, pa ti??alo se jo je pol (kao testiranje) itd. tko da poraba temu primerna sledi!
@Si?i, mi je pa Blindek povedu, d sm zgubu stavo glede RX8ke!
Sam tole res ni fajn, ko bodo spet radarji tm, kjer se da ljudi najla?i "ogulit oz. olupit po sistemu banane", ne pa tm kjer dejansko poka in to grdo ter usodno!
Ja Marija sej mo?no da so oz. bo itak vedno ve?ina ?katl praznih, kokr jz tole ?tekam, ampak jih bodo pa na?i vrli okrog selil in pol itak nikol namo vedl na kva naletimo in kok bodo pocolal municije!
Rahlo OT: Teli na?i bumbarji bi loh ceste kej bl gradil in vzdr?eval, ne pa sam radarjev mno?il, npr. kak?n tujc ko se prpele iz Hrva?ke k nam, bi vrjetn po cestah sklepu d so oni EU in mi ... :ne vem:
Druga? sm se pa u pondelk (2 dni nazaj) pelu od Bleda prot Kranju in lih tm mal pred omenjenim viaduktom, sm vidu da radar ?e ne operira, k baje tkt notr rde?a lu?ka svet, ?e uraduje!
Alisa preparat ANTIFOG majo u Lklerju na avto oddelku, tko da ti ga priporo?am, najprej ?ipo o?isti?, pol na?prica? preparat gor in nakonc obri?e? do ?istga!
Boss, to si naredu po sistemu dobrega gospodarja, pametna poteza!
Preparat je res prva liga, pa ful doug dr?i, fenomenalna re?, kdor ni nkol probu, se mu sanja ne o ?em je govora, pol pa jz dodam ?e od znotri antifog sprej, pa loh u avtu pol po?ne? karkol ho?e?, pa se ne zamegli!
Tale preparat zdle u zadnih dneh veselo uporablam, tko da brisalci veselo po?ivajo (razn k voz stoji na mestu u prometu je dobr d laufajo), kasnej pa zra?ni upor nardi svoje!
A se tega preparata res ne dobi ve? u SLO, ker kmal mi bodo zaloge po?le, a pol pa bo treba u Esterajh al kaj?
D ti po pravic povem, me je Si?i neki izzivu, ?e se upam pomert prot njemu, pa najprej je blo govora z GTjko, pol pa ?e z Mikserjem, no tko da sm prvolu, k sm zihr da bo u obeh primerih zgubu!
Zame bi biv zgleda tprav 2.5 za vozt!
Tale stava pa komi ?akam da se realizira, lih dons mi Gustl jermena mena, pol pa bo po?as nared za akcijo, GTjko bi pa mogu mazdohist posodt za en orng ?tart, da se oplakne 1.8 V6!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja ampak te vozi so podobn kt CRX, cene adio pamet!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani