Deeyan dve dobri ponudbi. Uklopkotova Mazda 3 je stroj (spomni se unega drag race-a), kul zvok ima pa ravno prav poka iz avspuha (preverjeno ), MX-5 je pa edino ?koda k je ta?voh pa brez ?pere. Je pa poservisirana u nulo.
Sam izberi.
ho?e? re?t da moja pa nima servisev shame on you
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Torej morda rahlo neumno vpra?anje, a na profilu je videti da na? legendarni Ivar ni ve? modelator. A kdo kaj ve zakaj, (je morda kaj u?pi?il) al so to ?e "pitanja politi?ke nastave" biv?e juge? :ne vem:
???
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ko sem kupu sedanjo Mazdo so ble gor Goodride (mislm da oznaka SA05) ki so tud kitajske. So tud imele oznako M+S. Za polet in v suhem so ble res kar dobre (ble so ?iroke 225). V mokrem pa za nikamor, da v snegu ne govorim (ko je zapadlo cca 0,5 cm snega sm komi domov pr?u!)
Tle pa ?e slika profila (?e so to M+S gume?!? :ne vem: )
haha itak da so m+s ampak za kitajsko kjer verjetno pade 2mm snega
?e bo? enkrat peljal (oz. bolje re?eno - poslu?al med vo?njo) V6 (verjetno si jo ?e vozil sicer) in potem 1.5 16v, si lahko mislim katero bo? na koncu kupil!
Pa saj sem napisal da je bistvena razlika v motorju, in ne nisem se vozil v6 mopeda
ja pa ?paroven ,vsaj jaz sem imel porabo med 7.5 do 8.3 in ne navijat da je pa 2.0 tok drga?na sploh na podvozju(kar se pa same mo?i ti?e pa ni primerjave) Jaz sem bil zadovoljen z njo,naredil sem 130kkm in ni bilo ve?jih problemov razen pa? dotrajani deli (amortizerji ,stabilizatorji ,kon?niki) in pa rjavina na vratih kot so povedali in za vsakdanjo uporabo je super.Je pa lega vozila dobra,ampak jo z ni?jimi fedri(original je kot traktor visoka) precej izbol?a? in pa kak?nimi 15'' gumami Kar se ti?e posko?nosti (ni nevem kaj)si upam trdit da je kar primerljiva s hondo razen ?e ti je tista 2m razlike klju?nega pomena po ac se pa tud komot bo? peljal 150km/h
Najbolje da sproba? od ka?nega foruma?a pa se odlo?i?.
Stro?ka mamo ene 3k? vse skup pa ?e nas je 30 komadov je to 100? na enga pa smo skoz v dveh sezonah samo s stro?ki, ki bi jih pustili vulkanizerjem :ne vem:
sam imam vse na feltnah tako da nimam p?roblemov s tem! Kdo bi dal prostor za to ropotijo?
pozdravljeni. pred kratkim sem nabavil mazda3 sport I TE 1.6 bencinar. pri pregledu olja sem ugotovil da je nivo olja rahlo pod min. zanima me katero olje naj nabavim.iz servisnega listka ne morem razbrati.
?e si jo pred kratkim kupil,ti svetujem ti da ne doliva? ampak naredi redni servis in bo? imel mir,pa ?e la?je bo? kontroliral ?e ga je potrebno doliti Razen da je bil narejen servis pred tabo,samo potem nebi rabil dolivat
Pa? ima T malo manj oja?ane boke ?e se ne motim?? A hitrostni razred se vedno lahko ni?a?? Ve? vem da lahko ima?...za ni?jega pa nisem vedel...?eprav, sej meni tako ali tako pride v po?tev samo vi?ji :)
za zimske gume lahko gre? do 2 hitrostnega razreda razreda navzdol. S ceno pa tudi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
danes mi je punca kupila vinjeto in to na mercator pike Kaj vse ?enska naredi ?e ji da? v zameno oljno masa?o celega telesa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani