Skoči na vsebino
Gume
Napisano

A nisi bral cele teme =? :)

Ja Jest pravi, da je to kot borza, pa lahko da so v drugih skladiščih, kjer nimajo recimo tok ažurne cene ipd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Težko rečem, ker sem naročil prvič. Itak sem pa plačal s paypalom tako da, če se slučajno kaj zalomi , je vsaj malo lažje denar dobit nazaj recimo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sem naročil nfera su4, po 87€ na kos, pomoje da kaj dost nižje ne gre. Zdej pa da vidimo, kako se bo obnesla, sem si rekel ,ajde ker vsi tako hvalijo to gumo, ji dam pa še jaz eno možnost. Prodam jih še vedno lahko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Danes sem končno malo preizkusil tole novo CX-60. Kaj naj rečem - za tak denar je zame no - go. Me je prav zanimalo par stvari, ki so rak-rana na mazdah, in tudi pri tem modelu je to še vedno prisotno..in to za precej več denarja.

Je precej boljša alternativa recimo cx-5, ki je sedaj precej precej že zloščen in speglan komplet.

Sicer pa ja, avto je velik , čuti se veličina in seveda teža. Po slabih cestah in luknjah precej poskakuje. Zdej to bodo najbrž sčasoma kaj uredili, ali pa pa ne , kot niso uredili zlaganje ogledal, ipd..Se pa najbrž v dnevu dveh navadiš tudi na to, ampak spet, ko pogledaš cenik si misliš, zakaj bi se moral navadit, da me sedaj premetava in ruka notri?? :)

Vklopil sem regeneriranje na hard, in mi je kar vse skupaj nekak cukalo, plus preklop med enim in drugim motorjem je še precej precej za izboljšat. Kup nekega cukanja ipd, kar seveda za tak denar ni sprejemljivo. Vsaj zame :)

Zapiranje šip na vratih je slabše bolj ne-premijsko kot na moji mazdi 6 - 2017 letnik. 

Na AC se še vedno trese levo ogledalo - ko sem to videl, desnega niti gledal nisem kaj dosti :)

To je bilo v slabi urci tako na hitro.

Kar se pa tiče plusov - napredek je v zvočni izolaciji podvozja in zunanjega hrupa. Hrup motorja je še vedno prisoten - za moje pojme mogoče celo preveč - razen če se cel čas voziš kot penzič.

Ergonomija je ok, materiali tudi v redu, osrednji del s plastiko tudi zaškriplje sem in tja , ampak nič kritičnega. Zadaj nisem sedel, prostora je pa res ogromno, sploh po širini.

Infotainment se mi zdi precej dober, zvok ki je pa tudi dokaj pomemben pa tudi bi bil za prvo silo, čeprav spet nič posebnega. Pozabil sem pogledati, če je bil bose al ne.

Skratka, overall - zaenkrat še ne, mogoče nekdaj nekoč, s kakim 6 valjnim bencinarjem - če le ne bi bil preveč požrešen :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

VIdim da je pa sedaj v izbor dimenzij 225 45 19 prišla tudi Sava UHP2, ki jo do sedaj pri nas nisem zasledil. Guma naj bi bila dobra, ni pa ravno tihe sorte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
Hvala za vsem za nasvete. To z nedelujočim ekranom mi je ob današnji sodobni tehniki res padlo v oči. Ker sem veliko na telefonu med vožnjo mi ta nedelujoča funkcija predstavlja velik minus pri nakupu Mazde, sploh če jo primerjam z Audijem A4 in Škodo Octavio, ki sta pri teh stvareh res "moderna".
Varno vožnjo in lep pozdrav  
Adijo pamet . A moderno je da med vožnjo tipkas po displayu??
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Točno tako, ogromna razlika je tudi kako zagori in kako močno. Pri Ev zagori v momentu celoten poden avta, pri klasiki imaš pa še precej časa, da se rešiš ker začne goreti v motornem delu.. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.