Kateri ventili so za ureditev sesalni ali izpu?ni? So vsi enakomerno zrabljeni?
sesalni so ok, naj ne bi bli po?kodovani. Izpu?ni pa prakti?no ne odpirajo ve? kej velik in ker ima mrzel motor ?e po defaultu manj mo?i kot ogret, tudi pride do uga?anja.
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Sicer avto sam po seb ni neka zanimivost..Se pa po novem zgleda re?e VEBASTOR in zatemljene ?ipe, odli?na so tud ?rno bela alu plasti??a in facinantne fotke
Imam na Bolhi otro?ki vozek in vsak k pokli?e me drka za splo?no stanje, od kje ga imam, koliko ga imam, blablabla.... ma huje to pri avtih. ZATO sem nekoliko spremenil oglas in uporabil besedilo od ?e prej nam znanega prodajalca Patrola:
Keyless entry je ?e preseravanje, avto brisalci isto, parkirni senzorji so super ampak niso nuja (kako je folk sploh lahko prej parkiral? )...
Skrakta, ljudje smo itak nastavljeni tako, da rabimo zelo malo ampak ko dobimo nekaj kar pove?a udobje pa ne znamo ve? brez tega. Pa naj bo to klima, polno opreme, mobiteli, ra?unalniki.. Brez vsega tega se je dalo pre?iveti, zdaj se pa skoraj ne da ve? ker smo postali odvisni od tega.
Mi gre res na smeh, ko vidim kakega smarta s senzorji, ker tam je pa to res nuja..zakaj ne bi kr ?e na bicikel senzorje al pa kamero namontiru
To pa dr?i, da preden se navadi?, ti je lahko (marskej) odve?, potem pa pade? notr, se zasvoji? in je te?ko brez.
Kar se mene ti?e, imata oba avta to?no to kar rabim, en za direktorsko fjakanje/preva?anje familije, drug pa za dejansko vo?njo
Hvala obema, Symon je ?e v ?ivo videl zakaj pri viperju ne pride nobena druga dimenzija v upo?tev..pa? davek na 9" feltne z nizkim etjem in slammanim avtom
?e bi imel mo?nost 204/45, bi takoj spet posegel po RS-R, pa je ?al preozka in previsoka, pa ?e s homologacijo bi se blo treba (spet) ukvarjat. (?e bi sploh ?lo seveda)
S-drive mi je ?e nekam znana, po tujih miata forumih jih imajo nekateri tudi za na pisto, nism pa nikol preveru ?e je mo?na v tej dimenziji, tko da mam zdj zabele?en naslednji seznam:
Letos je pa new kid in the block, ta-da (igrajo fanfare), ne se smejati...
Zanimivi teli dirkalni jang bojsi..Me zanima kak?na bo kej cena,?e bojo sploh dobavljivi pri nas. Sam majo spet same standard dimenzije
?ist tko en vpra?anje Symon..ve? za kako dobro gumo v dimenzijah 215/40/16? Zaenkrat sm na?el edino solidno T1R, alternativa ki je poceni in mam tud trenutno gor so FederalSS595, semi-slick pa nobenih v tej dimenziji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani