Malo pretiravate ta BMWjev 3.0 dizel zdr?i teh 350HP brez problema, ne bo kr tak noben bat ven pogledal.
Bolj bi me skrbel avtomatski menjalnik.
800Nm je absolutno preve? za ta ZF-ov avtomatik, ti avtomatiki bi naj zdr?ali do max 700Nm!
Odvisno kera verzija je v tej 3ki, ena od teh dveh:
6HP26Z = max. 600Nm
6HP28Z (6HP26T?) = max. 700Nm
?e vir od ZF-a
Glede downpipa in manjko DPF, KAT, EGR, pa zaenkrat ni problema s tehni?nim, merijo samo koliko dimi. ?e ni slabo ?ipan pol itak ne dimi tak fejst da ne bi ?el ?ez tehni?nega.
Ufff, vidim da ima serijska MX5 full lufta med blatnikom in gumo, sem mislil da je serijska MX5 ni?ja, jaz bi jo dal ?e malo ni?je, da bi blo cca.1cm lufta.
Katere vzmeti pa si dal?
Moja M3 z Eibachi ima malo manj lufta med blatnikom in gumo.
Resno? Poskusi namontirat verige na pogonska kolesa, pa bo? videl, koliko je prostora. Potem bo pa padlo 10 cm snega bo pa krivo cestno podjetje, ker niso splu?ili, pa poplave v Nairobiju in pa pe??eni vihar na Marsu.
Ja resno!
Verige ne mislim nikoli montirat na avto, sem z zimskimi gumami do zdaj pri?el vsepovsod tudi po 10cm snegu.
Pa ponavadi mi ko zni?ujemo avte nimamo namena montirat verig in se vozit izven urejenih cest.
Bolj kot tresenje ob deaktivaciji valjev, bi me skrbela neenakomerna termi?na obremenitev bloka motorja in ve?ja obraba valjev ki sta nonstop aktivirana.
Vseskupaj se mi zdi dolgoro?no preve? obremenjujo?e za sam motor, in to samo zaradi kakega decilitra manj porabe.
S tako starimi nimam stika, mam pa od letnika 2003 naprej 90% V6 motorji, menjalniki pa navadnih H do Eps in do zdaj nisem opazil da bi katalo?ke delov bile kaj razli?ne.
Ve? mogo?e oznako motorja OM502?
Drga? kabine so lahko razli?ne od opreme, isto kot pri avtih.
?e ne bom pozabil bom nasledji? ko bo spet kako ?olanje povpra?al kaj ve? o tem.
Regeneracijo enostavno opazi?, ?e gleda? trenutno porabo na potovalnem ra?unalniku.
Ko se pelje? in spusti? gas, potem ?e ne dela regeneracije ti trenutno porabo ka?e 0,0L, ?e dela regeneracijo pa ti bo ob istih pogojih kazalo trenutno porabo 0,5L ali ve?.
Jo ima sodelavec ?e 2 leti, karavana, 1.4turbo, matrix led lu?i, elekricno odpiranje prtljaznika, gretje volana...skratka zelo dosti opreme za 18k? kot je dal.
Zaenkrat avto brez problemov, pod garancijo so mu menjali edino modul za infotainment ker so na servisu nekaj zajebali pri updatanju in zavorne plo??ice ker so cvilile.
Drga? pa se vozimo po AC v slu?bo in avto je res dober za ta denar, najbolj so me navdu?ile matrix led.
Aja poraba je 6,7L umirjena vo?nja po AC ponavadi 4-5ljudi v avtu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja 5x114.3 ima razmak med luknjami.
Pazi ?e na sredinsko luknjo Mazda ima 67.1 in ustrezen ET, drga? lahko drsajo ob robo blatnika.
?e bo? slu?ajno rabljene kupoval, jih je fajn preverit na centrirki da niso zvite.
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani