Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Ok, ne bom več. Holob je super, ker je rocker. Ima najlepšo in najpametnejšo punco, vse naredi za narod, tudi kruhu se odreče, samo, da nam je lepo. Poštelal je zdravstvo v nulo, tudi sodstvo ni švoh. Poplavljeni imajo vsi nove hiše, nutrije pa brloge. Ima najboljšo vlado do sedaj, skupaj z rdečo princeso, ki vodi najbolj pošteno stranko. Podpora vladi in holobovi stranki je fenomenalna, celo sosed, ki slabo sliši in ne vidi ne skoraj nič, jih je volil. In ni mu žal. Dobil je subvencijo za toplotno črpalko. Pa kaj, če je dobil sedaj enormnen račun za elektriko. 

Tudi na naslednjih volitvah bo volil goloba in njegovo stranko. 

A bo, Boss v redu? 😊

Ja, @Alex, mislim, da bo v redu. Zdaj to ponovi vsak dan deset krat in to vsem, ki te hočejo poslušat pa tudi tistim, ki te nočejo (tistim še bolj šteje), pa ti bo Golob osebno zrihtal kakšno subvencijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 48 minutami je skritikrt napisal:

... ... ... ... ... ... ...

... ... ... ... ......pa dajmo še DeLoreana hvaliti...ta dela na pivo z piksno vred,bananine olupke in še kaj😃👍... ... ... ...

Kolikor je meni znano, je to zmogel samo en DeLorean, pa še ta je nazadnje končal pod neko parno lokomotivo, če se ne motim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Use j to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn...

Mrbit zato, k sm kmet an s hribu doma...

A ni ta reč izštancana iz inoxa, tako kot pomivalna korita? Pa pomivalna kotira nikoli niso rejnata ne glede na to, kaj in koliko pereš v njih...

In če se že pojavlja rja in če se ve za to - zakaj pa potem ne špricnejo en brezbarvni lak čez?

Ali pa naredijo iz kerrocka...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Iz prve roke ti povem, da noben avto ni tako majhen, da ne bi mogel kdo teči zadaj...

Glede na to, za kam je taka Toyota namenjena, sta dva potnika povsem zadosti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

12 let je minilo pa še nisi pozabil.... 🤣😂

Ne, nisem. In tudi Rusom ne bom pozabil napada na Ukrajino. Ker je zaradi tega uveden embargo proti njim in UAZov v Italiji ne prodajajo več. Če bi jih, najverjetneje mi zdaj ne bi vozili FucksWagna, pa čeprav je UAZ bee een eeen ... ... Me trese samo, ko moram napisat... Torej, čeprav UAZ ne dela dizlov. Tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

To si si pa glih kar izmislil. Sama podtikanja in insinuacije.😜 Oziroma kot bi rekel Grosupeljski wannabe vladika: "to so samo vaše domneve".🤪

Citiram: "Ja, Rusi dostikrat pri oblikovanju uporabljajo sekiro."

Je bil pa odgovor na mojo omembo avta... pravzaprav že kar kombija UAZ 452.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Dvomim, ker preveč ravna ni najhitrejša... ampak, če pa bi odstranil vse plastike...hmmmmsramezljiv

Ma, nemogoči ste! 

Zastava, Uaz in podobni nikoli na noben model niso montirali plastik, pa ste ravno na tem forumu razlagali, da imajo take modele, kot "bi jih s sekiro tesali". Mazda ima plastike, vam pa spet niso všeč in bi jih najraje odstranili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrebujem prevoz
Napisano

Ker se ta tema ne uporablja več, pa da ne odpiram nove, bi imel eno vprašanje za šoferje avtobusov in podobne "kalibre".

Tu so imeli za organizirati en prevoz z avtobusom. Štart iz Čepovana, cilj je živalski vrt v Ljubljani in povratek nazaj v Čepovan. Torej:

- od Čepovana do Šempetra pri Gorici je 25,5 km

- tam se zavije na avtocesto

- od Šempetra pri Gorici do izvoza Ljubljana - Brdo je 99,1 km (avtocesta)

- od izvoza LJ-Brdo do živalskega vrta je še 2,7 km

Štart iz Čepovana ob 8ih, povratek ob 15ih.

Zdaj pa cena:

Za prevoz 61 oseb naj bi plačali 814,35€. Meni se zdi malo navita cena...

Pa še drugi prevoz. Zopet je štart iz Čepovana, cilj je pa Cerkno, kjer se potnike pusti in gre avtobus, kamor mu paše. Torej:

- od Čepovana do Cerknega je 40 km (brez avtocest, predornin, mostnin, trajektov,...)

Zdaj pa cena:

Za prevoz 39 oseb bi plačali 702€. Meni se to zdi pa zelo navita cena...

Mi lahko kdo namigne, za koliko nas hočejo nategnit?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
pred 55 minutami je Boss napisal:

Sam, ko bo narejeno bo pa tole balzam za Bled. Tko, da ja, potrpet je treba ni druge.

A pa se gradbišča ne bi dalo urediti tako, da bi promet vseeno tekel tam mimo - pa magari izmenično enosmerno? Bi bilo manj za trpet kot ko bo ves promet čez Kočno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DARSOVCI MARSOVCI
Napisano
Pred eno uro je Matick napisal:

A ves kolk bo manj turistov na bledu. Tiste ceste cez kocno polovica ljudi sploh ne najde :)

Pomoje se bo velka vecina domacinov vozila cez ribni, pa na lancovo. 

A ni župan Bleda enkrat že izjavil, da Slovenci nismo zaželeni, ker samo gužvo delamo tujim turistom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 20 minutami je jstdoma napisal:

... ... ... ...

- staro... ... ... a to je še z Noetove barke? - kar je staro je boljše - kar poglej kaj ti voziš in kaj imaš na servisu 😅🤣😂

... ... ... ...

Ja, ampak če si lastnik starega od takrat, ko je bilo novo, je ena zgodba. Da bi si pa zdaj domov pripeljal staro, kjer bi bil četrti lastnik, je pa druga zgodba... Tole, če bi že kupil, bi najprej krepko preservisiral, mogoče kar restavriral. Kot četrti lastnik kupiti skoraj polnoletno vozilo... 

Glej, jaz ne, vi pa kakor komu paše. 

In, če mene vprašaš: ne gorivo ne menjalnik nista prava...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Če vprašaš mene:

- napačno gorivo

- napačen menjalnik

- napačna oblika

- staro... ... ... a to je še z Noetove barke?

- precej kilometrov

- precej lastnikov

V glavnem: napačna cena - najbrž se je zatipkal, pa pritisnil eno ničlo preveč... Mislim, za skoraj polnoletno vozilo s preko 230.000 km in tretji lastnik 13.500€... Tole je vredno mogoče kaj več kot 0,30€ na kilogram...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Jah, to je že malo "siva cona"...

Kamnolom ni ravno ob avtocesti, ni pa ob nekih gozdnih poteh...

V "gospodarske namene" lahko vlečeš dve prikolici, ampak skupna dolžina ne sme presegati 18 metrov in skupna teža ne sme biti preko 44 ton. Pri meni je bilo to izpolnjeno. Sem "nosilec kmetijske dejavnosti" in sem vozil zase, dolžina je bila manj kot 18 metrov, teža pa tudi manj kot 40 ton.

Ne moreš pa vleči npr. čolna na prikolici, pripetega za počitniško prikolico. Vsaj ne po Evropskih zakonih, mislim pa, da je v Ameriki in Avstraliji tudi to dovoljeno...

Prva prikolica je v bistvu traktorska prikolica. In sem pridobil mnenje Agencije za varnost prometa, če lahko tovorno vozilo (kar Mazda BT-50 po homologaciji je), vleče traktorski priklopnik. So potrdili, da lahko, ampak je v tem primeru omejitev hitrosti max. 40 km/h (smiselno) in zadaj mora biti to označeno. No, jaz na zadnji prikolici nisem imel nalepke. Ups... Ja, pa "traktor" mora imeti rotacijsko luč. Ko sem šel iz kamnoloma, sem jo montiral. 

Vseeno sem bil vesel, da nisem srečal nobenih policajev. Če drugega ne, bi izgubil ogromno časa, preden bi vse prežvečili. In kljub vsemu zna biti, da bi našli kakšno reč, ki pa ne bi bila v skladu s predpisi. Če drugega ne, bi se lahko zgodilo, da bi ravno takrat kakšna žarnica pregorela. Saj jih je bilo dosti na izbiro... In policaj itak vedno nekaj najde...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.