Skoči na vsebino

Ja to?no tako. Ko se aktivira sistem zavore zablokirajo in posledi?no motor ugasne (razen, ?e stisne? sklopko alpa ima? avtomatika). 

Sistem se mi velikokrat aktivira (tudi ga testiram), ko grem v gara?o. Ko se gara?na dvi?na vrata odpirajo, jaz pa pri?ibam z nosom pod vrata naprej in stop! Je treba po?akat, da se vrata komplet odprejo...

?e ne pa (moram portkat) razen tiste zgornje zadeve na prehodu za pe?ce ?e nisem do?ivel.

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

?iv!

Pred dnevi sem se z mojo mazdico (4x4) zabil v cca. 70cm visok zamet (zna?ka od mazde je bila nabita snega). Nasel in obti?al ravno tam... naprej nazaj.... preklel vse p**** :angry2:  :vskalo: materne, avto niti cm se ni premaknil. Potem sem izklopil TCS in cx se je normalo skopal skozi zamet :punk: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Danes bi rabil kamero. Grem iz Se?ane v LJ in pri Seno?e?ah se mi v rit prilima romun z nekim pasatom. Vozi v riti in me prehiti, takoj pred mano se vr?e ter na vso mo? zabrenza :angry2:. Grem na prehitevalni pas, da ga prehitim in on ravno tako pred mano in na hitro zmanj?a hitrost. Grem na drugi pas in ravno tako.... Lih sem mislil klicati 113 :policaj: , je bil pred mano odcep za Razdrto in jaz hitim ven iz AC. Pa sem si reku, kurc ga gleda in jaz lepo "mirnih" ?ivcev po stari do Postojne in potem naprej na AC.

Prokleti romuni :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzglavnik
Napisano

V?eraj sem na avtoodpadu na?el en vzglavnik iz Mazde 3 (I. gen.) (razmik ima 15 cm) ampak fi nosilnih pal?k je manj?i kot pri cx5 :closedeyes:  in se v stolu preve? premika. Pri cx5 je fi 19mm. Sicer naklon je podoben, nameraval pa sem malenkost odrezati peno in ga ponovno oble?i v usnje.

Moram probati ?e kak drugi model?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testna vo?nja - CX5 oz. avtomatik
Napisano

Tudi jaz sem probal benzinarja avtomatik, ma za to varianto pa res se nebi odlo?il.

Sej gre in za umirjene voznike je tudi ta kombinacija ok,  ampak, ?e ho?e? kaj ve? pa ni to to.  

Potem sem testiral ?e cd150 ter na koncu sem kupil cd175 z ro?nim menjalnikom.   

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Strešni kovček - truga
Napisano

Jaz ni? nisem ?e nabavu. Sicer prvi dopust v treh :dudek:  je ?el bp. V prtlja?nik sem spravu: vozi?ek, ko?aro od vozi?ka polno oblekic, veliko potovalko, dodaten stol?ek za tamalga, prenosno posteljico+jogi, banjico za kopanje,dve torbi ?evljev, dva pov?tra, nahrbtnik, + ?e neki drobnarije.... :danzoman:

Za enkrat bom z trugo ?e malo po?akal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.