Na 09 letniku diesel, narejen servis pri 270000 km. Poleg obnovljenih sprednjih spodnjih rok, še zadnje ploščice in servis ter optika. Vse skupaj za 400€. Zdaj pa gasa naprej.
Sumim poceni Kitajske gume. Se lahko marsikdo buni, ampak manjka avtocestna policija. Se na cesti dogajajo stvari, ki niso legalne...in to sredi belega dne. Pa nihče tega ne nadzira.
Tu se pa res ne vidi tega ... Ali pa sem jaz ze toliko poneumljen, da tega ne opazim... ... A ti v dezju pred vsakim ovinkom prizges brisalce? pa pred vsakim ovinkom zmanjsas hitrost na ene 10 km/h, ker vedno lahko okoli ovinka pridrvi nekdo ali nekaj po tvojem pasu? ... Vsega se ne da predvidevati...
Res je, da napredek ne gre vedno v pravi smeri... ampak otepati se vsega, kar je bolj sodobno se mi tudi zdi brezveze ... Vecino stvari ni potrebo uporabljati... oz. je se vedno mozno vse izklopiti in upravljati rocno ... (ja vem... vsega se ne da... zato sem napisal, da vecino ) ...
Ja, avtomatske brisalce imam na 13 letniku izklopljene, na 08 letniku treba pa non stop drkat po ročki gor in dol. 04 letnik je imela super nastavitev intervalov. In ja, ob dežju zmanjšam hitrost pred vsakim ovinkom in me ne preseneti, če me kdo poškropi oziroma zalije po prvi šipi.
V čem je bit vožnje pol, če računalnik vozi avto? Men je užitek, da vozim avto, ne da se vozim z avtom. Vsak ve zase. Brez teh pomagal se vidi kvaliteta voznika. Teslo lahko vsako teslo vozi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Olje in oljni filter ni menjan...
Filter goriva tudi ne...
Ležaji na auspuhu so fuč... 🤣😂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani