Skoči na vsebino
Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Sam kot info..astra H 1.9 cdti 88kw, povpre?na poraba 17.8 litra ..beat that if u can :ninja: .

Dizla spravit na preko 8 POVPRE?NE se da brez nekih te?av, cliota dci 82 konskega sem od Pule do Lj spravu na 8.8 povpre?ne " rahlo" dinami?ne vo?nje :harhar: .

?eprav mam dizla bi raje imel bencinarja ?e ne bi bilo omejitev pri financah...od ?etrtka velja pa to ?e toliko bolj :zvizga:

?estitam in veliko sre?nih kilometrov

Si prepri?an da so gume sessanta? Ne vem ?e se dobijo v 16 col?

Ne nisem prepri?an, sem pa videl ta podpis Guigiaro ali kako ?e... Bom kmalu ugotovil katere res so! lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Takole pa se je vse iz?lo in sicer verjetno do konca naslednjega tedna imam 6 ko v rokah ker sem jo danes zaaral.

Danes sem si avto ogledal in me je skoraj na rit vrglo ko sem videl kako je avto ohranjen.

Ne da pretiravam ampak je res kot novo, salonsko novo.

Edina prska na avtu so tri manj?e ?rtice kot da ga je muca oraskala na levem odbija?u-plastika, mah zanemarljivo.

Ostalo je tip top. Skoz v gara?i. ?i??en. Pa?en kot otro?ek.

MES in servisi vse v nulo.

Mislim da sem imel sre?o takrat.

Final price 7250? + 16" alu original z novimi gumami Vredestein Ultrac Sessanta.

zum,zum...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Alora kaj ?tudira? - vzemi ga.

Vseeno - od tanka do zadnjega izpu?nega rora. :D

schruda,

jah namen je ?e tak. V torek grem pogledati zadevo pa mojega wagna probati prodati isto?asno oz vsaj do konca tega meseca ker mi je lastnik 6ke reko da ?aka na nov voz ki bi naj konec meseca bi v salonu. ?e pa bi bil carless + ? v ?epu bi jo ?e danes slikal in predstavil na forumu.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

jah sej nism n? reku, da je kej z avtom narobe...

No,ne se kregat. Jaz se precej vozim in sicer 100km dnevno. Sem pa se simpl naveli?al te scene okol dizlov pa nekih te?avic ki se za?no tam pri +200tkm. Rad bi imel prostorn, zanesnljiv, avto ki ga bom zvozil dokler ne bo razpadel avto ali jaz. Tukaj mislim da bi s to 6ko znal uresni?iti ta na?rt. Cena pa bomo ?e videli. Ni mi pa te?ko ali ne smislno dati kak ? ve? za res dober rabljen avto. Tako. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

JAz sem nekaj podobnega zamanj ?akal 1 leto.

Sem moral potem kar po dizla...

Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 6ke 2.0i
Napisano

Tako,

verjetno mi uspe izpeljati nakup 6ke in siecer gre za tale avtek:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6919133&show=1

zakaj benzin?

Zato k se mi ne da ve? tuhtati kaj mi bo spet pri dizlu crknilo in koliko me je skozi vsa ta leta to vse stalo pa tudi ?e mi 3 litre ve? ?ere kot dizel!

Me pa zanima kako so kaj te 2.0i ma?ine?

Verjetno velja to da ?e je lepo vo?en in servisiran ni kaj biti.

Sem se tudi pri lastniku pozanimal in ja menim da gre za ok vzdr?evan in vo?en avto.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup Premacy
Napisano

Zdravo,

kupujem 2. avto za kar tako pa po mestu, nakupi, pa otroke furat sem ter tja pa kaka kraj?a relacija na AC.

Mislim da bo Mazda Premacy pa me zanima kako so kaj te Mazdice ?e posebej me zanima 1.8i. Kako je kaj s servisi, jermeni, pumpe....kdaj se to menja da znam povpra?ati ?e je bilo narejeno.

Hvala.

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

Sem tudi jaz klical na servis.So rekli,da samo kontrolirajo,?e je veriga reztegnjena jo zamenjajo,?e ne pa ne.

?eprav je serijska napaka so lepo tiho :unsure: ,zamenjajo ?e se raztegne.

Ta hec pa stane 2000?,?e ni pod garancijo.

Gre za serijsko napako dolo?enega ?tevila vozil v enem obdobju torej samo za eno serijo. V AT so imeli kar nekaj zamenjav v garanciji. Pa kaj je tem japoncem bilo a so uporabili premehko kovino za verigo ali kaj?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga pri mazdi 6
Napisano

?ivjo zainma me ?e ma kdo izku?nje z verigo pri mazdi 6 letnik 2009 dizl 2.2 125 namre? mi jo bojo menjal pri 60.000 a ma kdo podobne te?ave?

Serijska napaka dolo?ene serije prvih 6k 2.2 cd. Veriga se je enostavna raztegnila. Preverjena informacija. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Se spla?a vse prebrat. V ?tartu pri?para? 3k ?, na 120.000km pri?pra? cca.600-800?, ne vem koliko stane servis za passata.. Edino vmes me zanima kateri ima ve?ji stro?ek, oz kateri ima ve? okvar, to se bo pa ?e videlo.

Ja,ta denar pri?para? ?e dela? velikega pri svojemu mehaniku,na VW poobla??encu pa za velikega ne pride? pod jurja pa ?e na kolenih prosi?. Moj sodelavec je dobil predra?un za starega Passata(2007) 2.0tdi na A2S Celje 1200?!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

?e rab prostoren avto tole ni zanjga :blush:

2+2 smo dru?inca,pa ti BMW ji itak gredo total na jetra k so odzunaj oh in sploh noter pa si kot v kinder jajci sti?njen. Pa itak vsi iz uvoza z 500tkm pa zgonjeni do konca.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

uopste ni res :P

Po kebeb slovnici ja, po slo slovnici ne,pa presko?imo to ne....me pa zanima zakaj je kaki Touran ali pa Passat karavan(oba od letnika 2007 recimo) "magarac" proti eni 5ki? V ?em je pa 5ka toliko bolj?a. Mene ni prepri?ala,?al.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hitro si se jo losal. A je bilo kaj narobe? Kaj bo? pa zdaj vozil.

Vse je ok z avtom....,kupil kr nek tip k me je na parkingu za?el spra?evati o 7ih sede?ih k ima 3 otroke,pa to pa ono....,pa je gledal,mu je bila v?e?,sva se ?la voziti,seveda navdu?en....itd,danes prodana za 9500?. Kaj naprej,no zdaj bom prvo u?ival malo brez avta avgusta pa ?e kaj,mislim da bo Touran 1.9tdi ali Passat karavan bluemotion enako 1.9tdi ?e kaj pamtnega najdem.lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ve?, sam jebach nima ?asa prit to namontirat. :blush:

1. Rendy

2. Deeyan

3. jures

4. tubitele

5.kowkele

6. Strela

7. iVar

8. iVar

9. iVar

10. iVar

Fantje, na mene prosim ne ra?unati ve? glede tega naro?ila ker sem danes popoldne ?ist slu?ajo in na hitro privat prodal svojo 5ko tako da adiiiios Nippon.

Hvala za vse pa good luck pri va?ih Mazdicah.

1. Rendy

2. Deeyan

3. jures

4. tubitele

5.kowkele

6. Strela - ODPADE!

7. iVar

8. iVar

9. iVar

10. iVar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:bravo: vsaj nekaj ma moj traktor serijsko in to dolgo let ze delajo nemci in res je super zadeva

Te?ko razumeti kako ena recimo Fabia ki stane 9000? ima in ena M5 ki stane cca 21.000? nima, Pa? ?e en nesmisel pri rigidnem razmi?ljanju Japoncev.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Itaq, da bi.

Brez predelave pa?e samo na mazde 6 do letnika 2005-facelifta, na mazdo 3,5 je potrebno predelat zadevo, ker ima neko ?udno elektriko. :blush:

Pol pa dogovorjeno,pa upam da oz verjamem da naredi? tako da zadeva ?pila. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bi delovalo samo bi blo treba predelat ?katlico, kar pa tud ni velik problem, ?e vpra?a? pravega ?alabajzarja, ki je to ?e delal. :zvizga:

A bi ti to znal narediti tak prijateljsko pa pol na pir ali 2,3,4??? Ker ?e bi se potem kr pripi?em. lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.