Sam kot info..astra H 1.9 cdti 88kw, povpre?na poraba 17.8 litra ..beat that if u can .
Dizla spravit na preko 8 POVPRE?NE se da brez nekih te?av, cliota dci 82 konskega sem od Pule do Lj spravu na 8.8 povpre?ne " rahlo" dinami?ne vo?nje .
?eprav mam dizla bi raje imel bencinarja ?e ne bi bilo omejitev pri financah...od ?etrtka velja pa to ?e toliko bolj
?estitam in veliko sre?nih kilometrov
Si prepri?an da so gume sessanta? Ne vem ?e se dobijo v 16 col?
Ne nisem prepri?an, sem pa videl ta podpis Guigiaro ali kako ?e... Bom kmalu ugotovil katere res so! lp.
jah namen je ?e tak. V torek grem pogledati zadevo pa mojega wagna probati prodati isto?asno oz vsaj do konca tega meseca ker mi je lastnik 6ke reko da ?aka na nov voz ki bi naj konec meseca bi v salonu. ?e pa bi bil carless + ? v ?epu bi jo ?e danes slikal in predstavil na forumu.
No,ne se kregat. Jaz se precej vozim in sicer 100km dnevno. Sem pa se simpl naveli?al te scene okol dizlov pa nekih te?avic ki se za?no tam pri +200tkm. Rad bi imel prostorn, zanesnljiv, avto ki ga bom zvozil dokler ne bo razpadel avto ali jaz. Tukaj mislim da bi s to 6ko znal uresni?iti ta na?rt. Cena pa bomo ?e videli. Ni mi pa te?ko ali ne smislno dati kak ? ve? za res dober rabljen avto. Tako. lp.
Pomoje se da tu se kaj narediti glede cene. Pa itak se vsi bojijo visoke porabe pa to tako da lahko na to karto pomoje kaj iztr?im. Dizlov pa no?em nikoli ve? imeti pa tudi ?e imajo porabo 2 litra!
Zato k se mi ne da ve? tuhtati kaj mi bo spet pri dizlu crknilo in koliko me je skozi vsa ta leta to vse stalo pa tudi ?e mi 3 litre ve? ?ere kot dizel!
Me pa zanima kako so kaj te 2.0i ma?ine?
Verjetno velja to da ?e je lepo vo?en in servisiran ni kaj biti.
Sem se tudi pri lastniku pozanimal in ja menim da gre za ok vzdr?evan in vo?en avto.
kupujem 2. avto za kar tako pa po mestu, nakupi, pa otroke furat sem ter tja pa kaka kraj?a relacija na AC.
Mislim da bo Mazda Premacy pa me zanima kako so kaj te Mazdice ?e posebej me zanima 1.8i. Kako je kaj s servisi, jermeni, pumpe....kdaj se to menja da znam povpra?ati ?e je bilo narejeno.
Sem tudi jaz klical na servis.So rekli,da samo kontrolirajo,?e je veriga reztegnjena jo zamenjajo,?e ne pa ne.
?eprav je serijska napaka so lepo tiho ,zamenjajo ?e se raztegne.
Ta hec pa stane 2000?,?e ni pod garancijo.
Gre za serijsko napako dolo?enega ?tevila vozil v enem obdobju torej samo za eno serijo. V AT so imeli kar nekaj zamenjav v garanciji. Pa kaj je tem japoncem bilo a so uporabili premehko kovino za verigo ali kaj?
Se spla?a vse prebrat. V ?tartu pri?para? 3k ?, na 120.000km pri?pra? cca.600-800?, ne vem koliko stane servis za passata.. Edino vmes me zanima kateri ima ve?ji stro?ek, oz kateri ima ve? okvar, to se bo pa ?e videlo.
Ja,ta denar pri?para? ?e dela? velikega pri svojemu mehaniku,na VW poobla??encu pa za velikega ne pride? pod jurja pa ?e na kolenih prosi?. Moj sodelavec je dobil predra?un za starega Passata(2007) 2.0tdi na A2S Celje 1200?!
Nisem vsega prebral ker je preve? ?e pa sem spustil pa sory ampak samo tole dodam da nov 2.2 MZRCD ima verigo(VW je ne jermen) torej ni? tistega buma po ?epu pri 120tkm. lp.
2+2 smo dru?inca,pa ti BMW ji itak gredo total na jetra k so odzunaj oh in sploh noter pa si kot v kinder jajci sti?njen. Pa itak vsi iz uvoza z 500tkm pa zgonjeni do konca.
Po kebeb slovnici ja, po slo slovnici ne,pa presko?imo to ne....me pa zanima zakaj je kaki Touran ali pa Passat karavan(oba od letnika 2007 recimo) "magarac" proti eni 5ki? V ?em je pa 5ka toliko bolj?a. Mene ni prepri?ala,?al.
Hitro si se jo losal. A je bilo kaj narobe? Kaj bo? pa zdaj vozil.
Vse je ok z avtom....,kupil kr nek tip k me je na parkingu za?el spra?evati o 7ih sede?ih k ima 3 otroke,pa to pa ono....,pa je gledal,mu je bila v?e?,sva se ?la voziti,seveda navdu?en....itd,danes prodana za 9500?. Kaj naprej,no zdaj bom prvo u?ival malo brez avta avgusta pa ?e kaj,mislim da bo Touran 1.9tdi ali Passat karavan bluemotion enako 1.9tdi ?e kaj pamtnega najdem.lp.
Fantje, na mene prosim ne ra?unati ve? glede tega naro?ila ker sem danes popoldne ?ist slu?ajo in na hitro privat prodal svojo 5ko tako da adiiiios Nippon.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jutri grem po njo, na Valentinovo, hahaha Love's in the Air ...
?e je kak Mazda? v Litiji in je za pir se lahko komot zmeniva.
lp.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani