Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

jaz bi ti dal kazen, ker onesnazujes okolje po nepotrebnem... :P

jaz grem v sluzbo (4.1km) s kolesom, ko dezuje pa LPP

poraba po mestu: 0l/100km :)

?zmeden? Saj potem pa ni ni? ?udnega, da si kar naprej la?en :hohoho:

Labi, joke. :D

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

kako se vam zdi tale varianta?

to je avtosola amzs

Spo?tovani!

Kot prvo morate opraviti zdravni?ki pregled, cena je cca 35 do 40 EUR.

Na? osnovni paket stane 248 EUR.

Cena vozni?kega izpita je 43 EUR.

V avto?olo se lahko vpi?ete takoj, ko boste imeli zdravstveno spri?evalo

Men se zdi tole zlo pocen ?zmeden? . A ni bil vozni?ki v?asih bistveno dra?ji...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ni v?gala
Napisano

Da ?e jaz povem svojo zgodbo. Pred cca. 14 dnevi se mi je za?elo dogajati, da je pri zagonu motorja zabilo vse ?tevce do konca, jih zabilo ?e kontra nazaj, potem pa se je vzpostavilo normalno stanje ?zmeden? . To se sicer ni zgodilo vsaki?, pa vseeno. Opazil sem tudi, da je avto te?je v?gal, ?e je bil ?e vro? (npr. postanek na bencinskem servisu)... :whatever:

Po nasvetu Labija in tudi serviserja na Gami, sem zamenjal akumulator in sedaj je zopet vse BP. So ga tudi zmerili in je bil "na pragu smrti".

Aja, tudi pri meni je 95 Ah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Mislim, da razmi?ljanju Bossa ni kaj dodati. ?e sedaj ima vsak mo?nost it kamorkoli, spremembe na?ega foruma ali celo ukinitve pa ne podpiram.

Pa ?e nekaj... Popusti in podobni bonbon?ki? Ma ja... Pol pa svizec zavije ?okolado!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ko prebiram tele porabe mi je kapnila ideja, da bi odprl:

"Bossova ?ola var(?)ne vo?nje" :P

V vsakem primeru bo 1. pravilo: "Nikoli, nikakor in v nobenem primeru ne pelji zraven sebe ?enske"

:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A nisi reko,da vozi? blondinko zraven?? :hohoho::hohoho:

Ja sej jo, kdo pa govori samo o eni? :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ni vidt, druga? bi vedu da sm ?e skor en tedn rjava <_<:P

?zmeden?sramezljiv:hohoho:

No sedaj ima? pa popoln dokaz, da mo?ki na ?enski vidimo tudi ?e kaj drugega kot le frizuro :hohoho:

Btw, barva je krasna :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se napisal sn zato,da vidim ?e res gleda? na cesto ali na sopotnico..... :P:hohoho:

Moje u?ke so povsod :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Si ziher,da je blond? :P

Ja danes zjutraj je ?e bla, ?e se je pa vmes kaj pobarvala bom pa popoldne videl :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Preve? ti vozi? kake beybe zraven ve?......to pa je vse dodatna te?a. :P:hohoho:

Joke,odvisno tudi od bencina. :whatever: Samo meni je nazadnje BC kazal povpre?no porabo za 0.28 manj,kot pa sn sam zra?unal. :P Prej?ni? pa za 0.3 ve?,tak da....... <_<

Ja, saj to z razliko med realno porabo in tistim kar ka?e BC poznam, ampak jaz imam sedaj problem, da BC ka?e toliko ve?jo porabo. Bom moral prekontrolirati ?e realno in potem bo jasno ali je kaj z BC ali je kak?na napaka kje na avtu... :ne vem:

Beybe pa vozim ja :bravo:

Vsak dan greva gor in dol z eno hudo blondinko :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A mi lahko prosim kdo razlo?i, zakaj imam zadnje 2 tanka porabo po BC med 7,3 in 7,5l, ponavadi je pa okoli 6,4. Vo?nja pa je po istih cestah in enaka :ne vem:

Tankam pa ves ?as na Petrolu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Jaz sem z mojo 120 dieselco naredil do sedaj 3200km (ok za?etnik pa?)...in tko...potegne zlo dobr...kon?na hitrost pa..kaj pa vem....zadnji? sem ga komaj spravil na dobrih 190 (pa se mi zdi da je blo mal s klanca)..

Forumovci, kak?ne so va?e izku?nje s kon?no hitrostjo?

Jaz sem ?el do sedaj po ?tevcu najve? 235 km/h (136ka), koliko pa je bilo to v resnici pa ne vem, ker ne vem koliko ?tevec la?e :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 3
Napisano

hja, sam bencinc tud pod razno ne da tolk u?itka, kot ga da dieselca, ?e posebej pospe?evanje in posko?nost. Ne govorim na pamet, ker sem par dni nazaj po dolgem ?asu spet vozu fotrovo Mazdo 6 1.8 in sem bil skos prepri?an, da mam zadaj pripeto prikolico :P

:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Jaz, hvala bogu, s policaji nimam pogostih sre?anj. Se pa spomnim enega dogodka izpred cca. 15 let, ko so me ustavili na Hrva?kem, kak?ne 3 km pred Novigradom. Tole spada sicer bolj v "ta sme?no" rubriko, ampak vseeno.

Greva z drago, takrat ?e s ?kodo na morje. Jaz seveda "frajer" in vozim z meglenkami sredi belega, zelo son?nega dneva, pa ?ipe odprte, pa muska na glas... Ustavi me :policaj:, pa ho?e prometno, pa vozni?ko, na koncu pa le izka?lja, da vozim z meglenkami in, da je kazen toliko in toliko. Jaz ga gledam in za?nem cvilt, ?e se lahko kako druga? zmeniva, da to res ni ni? tako groznega, me drugi bolj?e vidijo in bla, bla, bla, pa mi tip?ek re?e: "Slu?aj, jer ti zna? koliko ima sada stepeni ovdje vani?" Pa ga jaz zaboden gledam in mi ni ni? jasn. Pa tip?ek nadaljuje. "Ima 35 u sjeni!". Pa jaz njemu: "Da, i???". Pa on meni: "Zna? li ti ?ta imamo mi u policijskoj stanici?". Pa ga ?e bolj zabodeno gledam, kaj on sedaj misli. Pa on nadaljuje: "U policijskoj stanici imamo klimu i samo mi jo? jedan fali, da ga zaustavim i mogu otić u hladovinu!" Jaz pa nisem mogel biti tiho in sem mu zabrusil: "Zna?i vi policajci ovdje u Hrvatskoj radite na normu? Jao, pa gdje ste vi pali...". Pol je pa ?ist znoru, mi skor avto okol obrnu, potem pa je le povedal koliko mu moram pla?ati. Ker sva komaj pri?la na morje, seveda nisva imela ni?esar drugega kot marke, pa ga vpra?am koliko je to u DEM. Pa je ?e enkrat ven padel in rekel: "Pa na ?ta ti ja li?im, na mjenja?nicu?" Pol sem mu moral pa potni list pustit, se zapeljat v Novigrad, zamenjat DEM in se vrnit k njemu. Ampak sem bil ?leht in sem po menjalnici zavil ?e na sladoled in se prav po?asi odpeljal nazaj k :policaj:. ?vical je kot konj, pa nisem mogel biti tiho in sem mu rekel: "Jel vruće, a?", potem sem pla?al in ?el. Danes tega seveda ne bi ve? naredil, konec koncev kaj pa sem glumil frajerja z meglenkami... Ko si mulc, si pa? mulc... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nisem vedel ali naj to vtaknem pod zabavni koti?ek saj je zadeva na meji resnosti.

No nakar pa mi odgovori, da sploh ne merijo z radarjem ampak, da so me ustavili po zvoku gum in da je bilo po njihovi oceni kar precej hitro.

Po zvoku gum... :hohoho:

?e bi se men to zgodilo, bi verjetno umrl od smeha in bi rabu :policaj: kar neki ?asa, da bi jaz k seb pr?el. Sicer bi mi pol verjetno cel avto okrog obrnil, da bi kaj najdu, ampak vseeno. Pa kaj danes ne sli?i?. S takimi in podobnimi izjavami so povsem sami krivi, da se folk v?asih iz njih norca dela. Sicer pa si predstavljajte obravnavo pred sodnikom, kjer bi :policaj: podal svoj "dokaz" o prehitri vo?nji s tak?no izjavo... Dobro, saj vem, da do tega sploh ne bi pri?lo, ampak prispodoba je pa da dol pade?... :hohoho:

Bo?tjan, glede na tvoj smisel za humor si bil prekleto dober, da se nisi valjal od smeha... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

:hohoho::hohoho:

Bwahahaha Boss..... :rispekt:

Morem re?t da sem se spet do solz nasmejal ob tvojih 3 postih na temo BMW in cajo cajo ralated things...

Noro kaj vse do?ivi?... ?e printam ZVCP!!!! :bravo:

Sicer se pa strinjam s temi vozniki BMW-jev in podobnih napumpanih aftekov in to "jezno" ?miganje na AC...

Izku?nje so me navadile da se ne smem razburjat v takih primerih, ker mi je zaradi tega za?elo ?udno poskakovat vratna ?ila, pa ?e gubice sem za?el dobivat... :aaaaa:

Po novem kar ?akam da se mi kdo ZALIMA na rit.... ponavadi mu za?nem mahat, mu po?iljat ljub?ke....skratka zaigram zaljubljenega gay-a.. in bimerji so alergi?ni na to..... PREVERJENO!!! :hohoho:

Pred kratkim me je en bimer dobesedno zvlekel na ?rpalko na Lomu zaradi tega po?iljanja ljub?kov.... in o?itno imel dober namen fizi?no opravit z mano in mojimi gay-evskimi potezami...

Ampak ?e vedno ne vem zakaj je se je po za?etnem takem "navdu?enju" nad ustrahovanjem in morebitnim fizi?nim obra?unom z mano, ustra?il......

JAz sem se ustavil.... on vsa penast sko?i z avta.... pa sem sko?il ?e jaz.... Hm... pol se je pa hitro nazaj v avto usedel in speljal.... a booo...

Res je da me je bilo enih 30 kg ve? od njega.... pa je to razlog??? :aaaaa:

A sedaj vidi? kako si grozen...? :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

zdaj mam se jaz zimske gor... :( ceprav se vedno ne vem, ce sem se prav odlocil :ne vem:

Mislim, da po?asi prihaja prava zima in ?e bo podobna lanskemu februarju, potem grrrrrrrrrrrrrr!!! :angry:

Po moje si kar prav naredil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rain-X preparat
Napisano

aha hu kers...dve besedi, na hitro sem mislu da je sam ena beseda "uporabljajte hukers" :P hehe

Labi, tale me je pa nasmejala! :hohoho::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.