Pomoje imam pravico komentirat, kljub temu da nisem lastnik CX30, pa sem ga npr. vozil na testni vožnji in nad avtomatikom nisem imel nobenih pripomb, sem pa imel pripombe nad precej lenim X186 motorjem, amapk to je verjetno stvar okusa.
Drugače si pa res želim videti to dinamično vožnjo, ko desna roka kar švica na menjalniku od adrenalina ob športni vožnji s CX30.
Govorim na splošno o težavah , ki jih naštevajo tukaj na forumu( vse kar sem napisal so težave Mazde) ampak to te očitno ne moti. Nisem pa nikakor z ničemer mislil posebaj na tebe.
Sem mislu, da si me zamešal z Alexom, ko si omenil p r e m i u m
Dež je res napovedan, ampak sem se tudi sam pridružil čistilni akciji. Bo lažje po dežju s QD čez. Najbolj mi je blo važno, da sem motorni prostor očistil po dveh letih😀
Danes ne, sem pa cel teden že v elementu pred prvomajskim roadtripom
Saniral cvetenje zadnje havbe, zamenjal amortizerje zadnje havbe, zamenjal zimake za letne, opravil servis. Ta vikend pa še impregniranje strehe in generalno čiščenje
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lotus Elise reimagined as a sporty EV with 6-minute quick charge
Now this...me like
Povezava za deljenje
Deli na druge strani