Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano
pred 9 minutami je ignacij napisal:

Pomoje imam pravico komentirat, kljub temu da nisem lastnik CX30, pa sem ga npr. vozil na testni vožnji in nad avtomatikom nisem imel nobenih pripomb, sem pa imel pripombe nad precej lenim X186 motorjem, amapk to je verjetno stvar okusa.

Drugače si pa res želim videti to dinamično vožnjo, ko desna roka kar švica na menjalniku od adrenalina ob športni vožnji s CX30.

Zakaj bi roka švicala?

Tej avtomatiki vam mal preveč potuhe dajejo :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 6 minutami je robertk6 napisal:

Govorim na splošno o težavah , ki jih naštevajo tukaj na forumu( vse kar sem napisal so težave Mazde) ampak to te očitno ne moti. Nisem pa nikakor z ničemer mislil posebaj na tebe.

Sem mislu, da si me zamešal z Alexom, ko si omenil p r e m i u m :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je robertk6 napisal:

Hmmm zanimivo pri avtu , ki prav tako stane blizu 40k nekateri tudi več pa te ne moti: - luščenje feln ....znan problem

- zrabljenost volana po zelo malo km; tudi znano

- problemi z avto.zapiranjem ogledal 🤫

- zelo občutljiva barva , pikic miljon

pa verjetno bi se jih našlo še ogromno če bi šel malo brskat nazaj....ampak samo da je "premium pa je vse OK"

O čem zdej govorimo? Si me zamešal s kom?

Ja take stvari bi me motile ne glede na znamko, ampak nisem nikjer omenjal. Odzval sem se s svojim mnenjem na omenjeno znamko.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je robertk6 napisal:

No in kaj si videl tako slabega ko si ga pogledal od blizu???

Kvaliteta izdelave je v podnu. Vključno s pomarančasto barvo. Pač ni avto vreden 40+k.

Veliko bolj me je presenetil BYD s kitajske strani. Sam tam raje ne gledam cene :)

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je ignacij napisal:

Jaz mislim, da jih bodo prodali ogromno, sploh elektricnega MG4, ki vizualno sploh ni napačen in za to ceno pri elektricarih nima konkurence.

Dokler ga ne pogledaš od blizu.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Sam zdej, ker se je en Nemec zmotil pa napopal napačno nalepko gor pri kupih gum, ki jih ima pa tudi ne bi celega naroda označeval za nenatančnega.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 4 minutami je NevLado napisal:

je pa sedaj po 25kkm že kar znucana, tako da bom imel jih samo še za naslednjo zimo.

Ok, samo pazi se forumske policije, ki redno preverja mm profila :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 41 minutami je FuManchu napisal:

Saj kondomi so tud Made in čajna 🤣

Sam da niso od Pirellija, pa bo vse uredu :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 46 minutami je Shrek napisal:

Ne vem, no. Kitajske gume mi ne sedejo nikakor. 

Vsak zase ve... 

Aja, sem mislil, da so kaj počile ali neki :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.