Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

To smo že razčlenjevali nedolgo nazaj pa še vedno eni ne verjamejo, da je navadno problm to kar praviš in seveda zbijanje prevoženih kilometrov. Avti so danes tako dobri in lepi in je težko na prvo žogo ugotovit al jih ma 150.000 al pa realnih 300.000.

Ja, pa pol še volan na novo oblečejo, pa ročico menjalnika, pa pedale, itd… 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 47 minutami je Bini napisal:

Vsa tehnika je super dokler dela, tako to je.... :nevem:

Ti senzorji imajo predvsem namen, da so gume pravilno napumpane zaradi enakomerne obrabe  ne da te opozori na prazno gumo, ker to tako vsak opazi, če je pravi "šofer".... 😁

Ja lej, men je npr. signaliziralo 2x, za prvo levo gumo, da je prazna pa sem pol bentil na snzor in elektroniko v avtu kaj piska za brez veze, potem sem šele ugotovil, da imam gumo skoraj na tleh 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Scania, če pa prilepiš še podrobnejši seznam artiklov (šifre) in v kateri trgovini si ga nabavil, potem pa bo Mazda servisom za 6-ke GJ zmanjkalo dela. Bencinarke, da se razumemo. 😃 

Se pa že veselim slik razstavljene mašine in tvojega komentarja. :) 

Seveda, za bencinarke…. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Kako vozim?🤔 Glej,če je dolga kolona se vozim v koloni,da nebi slučajno ogrožal soudeležencevv prometu,ker se mi nikamor ne mudi,če pa tega ni sem pa sam in edini in daleč,daleč ni nikogar za menoj....:nevem:. Sem pa že večkrat omenil tukaj kakšno imam porabo in zakaj,kdor zna, zna, avto ,če je ispraven in vzdrževan tako ali tako isto pije razlika je samo v vozniku in konfiguracije ceste in seveda prometa.....😉

Mene pa zanima kakšna je to DeSUS vožnja,da toliko pišete o njej,me prav zanima kaj boste napisal .....🤔

@Bini veš da je vse mal hec 😛 Mormo mal prčkat, sej veš, da ste lastniki cx-30 mal na tapeti  :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

"za hči je premočen"?? Kaj to pomeni v bistvu. Da ji bo kupil yugeca, ko tega proda? 🤔

Morda tud kaka mazda2 pride v poštev, 1.2 motor, ali kak vw polo 1.0 motor… 💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Kako bi moral voziti?

Ne v režimu DeSUS...

Verjeno @Alex in @Bini vozita v režimu DeSUS, k imata tako porabo, druge varjante ni. Naj sama povesta 😊 Ali jima pa računalnik laže 😛 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano (urejeno)

Evo, neki popusta pa je 🙂 Pol se da dat kej 😄  Še za 500€, 1k€ probaš še spogajat in je to to. 🙂 

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 G165 Attraction Plus, letnik:2023,37530 EUR :: www.Avto.net ::

dne 24. 1. 2023 ob 6:47 je Slivka napisal:

Ne, to ni popust.

To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili... 

In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...

Itak da lupjo, sam cenik primemo v roke, pa ti je vse jasn 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 5 urami je Senad napisal:

Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.

Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.

To pa je popust 😮 Lepo :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Ufff tole je pa strupeno, ko KIA takole pometa z BMW-ji, Porschi, Mečkami itd.

Je mogu biti pol voznik Kie kr boljši od ostalih voznikov, če vzamemo da so BMW-ji, Porschi in Mečke boljši avti 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.