To smo že razčlenjevali nedolgo nazaj pa še vedno eni ne verjamejo, da je navadno problm to kar praviš in seveda zbijanje prevoženih kilometrov. Avti so danes tako dobri in lepi in je težko na prvo žogo ugotovit al jih ma 150.000 al pa realnih 300.000.
Ja, pa pol še volan na novo oblečejo, pa ročico menjalnika, pa pedale, itd… 😁
Ti senzorji imajo predvsem namen, da so gume pravilno napumpane zaradi enakomerne obrabe ne da te opozori na prazno gumo, ker to tako vsak opazi, če je pravi "šofer".... 😁
Ja lej, men je npr. signaliziralo 2x, za prvo levo gumo, da je prazna pa sem pol bentil na snzor in elektroniko v avtu kaj piska za brez veze, potem sem šele ugotovil, da imam gumo skoraj na tleh 🙄
Scania, če pa prilepiš še podrobnejši seznam artiklov (šifre) in v kateri trgovini si ga nabavil, potem pa bo Mazda servisom za 6-ke GJ zmanjkalo dela. Bencinarke, da se razumemo. 😃
Se pa že veselim slik razstavljene mašine in tvojega komentarja.
Kako vozim?🤔 Glej,če je dolga kolona se vozim v koloni,da nebi slučajno ogrožal soudeležencevv prometu,ker se mi nikamor ne mudi,če pa tega ni sem pa sam in edini in daleč,daleč ni nikogar za menoj..... Sem pa že večkrat omenil tukaj kakšno imam porabo in zakaj,kdor zna, zna, avto ,če je ispraven in vzdrževan tako ali tako isto pije razlika je samo v vozniku in konfiguracije ceste in seveda prometa.....😉
Mene pa zanima kakšna je to DeSUS vožnja,da toliko pišete o njej,me prav zanima kaj boste napisal .....🤔
@Bini veš da je vse mal hec 😛Mormo mal prčkat, sej veš, da ste lastniki cx-30 mal na tapeti
To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili...
In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...
Itak da lupjo, sam cenik primemo v roke, pa ti je vse jasn 🙂
Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.
Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, pa pol še volan na novo oblečejo, pa ročico menjalnika, pa pedale, itd… 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani