Lp..jaz sem probal CX30 ..lep avto..premajhen za nas ?tiri.cx5 je ?isto zadosti velik.kot ga imam zdaj...?akam da bo prenovljena cx5.dve leti po inf...tudi z novim X motorjem.bo treba po?akat in probat...lp
Ja ja res jeee ..Alex samo ne moremo primerjat mojo Mazdo 165k.Atmosverc benzin.z Mazdo dizel turbo.razlika je o?itna v pospe?kih in itd...probali smo razliko med benzinarko in dizlom.
Test mazd.pluse in minuse pa itak vemo dizel in benzin..lp
Alex...dobijo drugi teden..me pokli?e kolega na Mazdi..
PS.ta novi x motor...vle?e konstanto od 3.0br.naprej do 7.obr.se pozna mo?.kompresor ima funkcijo da vro?i zrak po?ilja v motor z veliko mo?jo.kadar rabi.lp.
Ej..Boss se strinjam !pa tudi cela 4 ?l.dru?ina jejo skledo pe?en krompirja ..mi pa vsak svoje kosilo..ne more? da verjame?..mogo?e pa ?parajo na hrani...?? lp
Boss...?e ti ni nujno po?akaj malo..da testira? novo X Motor.res pa je da pri Mazdi grejo svojo pot pri obliki avta in ponudbi..jaz imam zmenjeno ko pride v salon Mazda kp prva Mazda x motorjem me kolega pokli?e in gremo testirat..ti lahlo javim !..tudi mene bega ta ponudba novih modelov Avtov..ve?na dilema kajjj vzet ..????? Da bo? zadovoljen .lp
Saj bomo vidli ko pride v salone in bolje ocenli...o?itno se bo treba navadit na te nove trende in oblike avtov...zdaj bodi pameten ..kaj kupit..??? Nima? kaj dosti izbirat za svoje ???.lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je cx5 bolj prostorna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani