Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Lp..jaz sem probal CX30 ..lep avto..premajhen za nas ?tiri.cx5 je ?isto zadosti velik.kot ga imam zdaj...?akam da bo prenovljena cx5.dve leti po inf...tudi z novim X motorjem.bo treba po?akat in probat...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja ja res jeee ..Alex samo ne moremo primerjat mojo Mazdo 165k.Atmosverc benzin.z Mazdo dizel turbo.razlika je o?itna v pospe?kih in itd...probali smo razliko med benzinarko in dizlom.

Test mazd.pluse in minuse pa itak vemo dizel in benzin..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Alex...dobijo drugi teden..me pokli?e kolega na Mazdi..

PS.ta novi x motor...vle?e konstanto od 3.0br.naprej do 7.obr.se pozna mo?.kompresor ima funkcijo da vro?i zrak po?ilja v motor z veliko mo?jo.kadar rabi.lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Ej...glede benz.motorjev 165.k.

Ni problem so ok..redni servisi sam imam enakega v CX5 Benz.

Lahko vpra?a? na?ega kolega

Marko Ferlin ..Arena skupina d.o.o..on dela zavarovanja plus uva?a avte..tujina in SLO.Vse zrihtal ...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Boss...?e ti ni nujno po?akaj malo..da testira? novo X Motor.res pa je da pri Mazdi grejo svojo pot pri obliki avta in ponudbi..jaz imam zmenjeno ko pride v salon Mazda kp prva Mazda x motorjem me kolega pokli?e in gremo testirat..ti lahlo javim !..tudi mene bega ta ponudba novih modelov Avtov..ve?na dilema kajjj vzet ..????? Da bo? zadovoljen .lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Saj bomo vidli ko pride v salone in bolje ocenli...o?itno se bo treba navadit na te nove trende in oblike avtov...zdaj bodi pameten ..kaj kupit..??? Nima? kaj dosti izbirat za svoje ???.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.