Skoči na vsebino
Menjava brisalcev
Napisano

Jest imam bosch gor sedaj ze tri leta pa ko sem kupil avto so bile ze gor, tako da vprasanje kdaj jih je kalman namontiral. Delujejo pa totalno ne slisno. Je pa res da so aerotwin dobri brisalci medtem k so aero eko ali neki tazga poraz :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jap. Jest imam vedno take gume kjer pise samo outside...sploh se ne spomnem kdaj sem imel nazadnje gume kjer je bila oznacena smer vrtenja. Ne, da bi iskal take gume, ampak nakljucje zgleda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

Meni gume vulkanizer nacentrira samo takrat, kadar kupim nove gume (sepravi 5-6 let). Imam dvojne feltne in jih ze celo zivljenje veselo sam menjam in mi se nikoli ni nobena utez odletela prec. Enkrat v zivljenje sem se celo zapeljal na avtooptiko, ker se mi zdi, da je pelko se na tastari sestki menjal volanski koncnik... Pa se to so pri vulkanizerju rekl da sploh nebi rabil, ker je bil avto v vago :D.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Jest sem letos vzel nove nexen winguard sport 2 za 58€/kos pa sta bude, bude. Naceloma sem imel do sedaj pozitivne izkusnje z nexen. Dimenzija pa 215/50/17

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ampak alex ce smo ze pri krivulji je 2.5 170hp  se zmeri za 2 s hitrejsa do 100 km/h od tvoje 2.0 :D. To je govora o drugi generaciji kje je potem sele tretja generacija k ima vec konjev in navora :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

V bistvu pri vsakem tankanju, največ pri vsakem drugem. Zato je zelo pomembno, da z enim tankanjem prevoziš čim več kilometrov. Zato pa so bencinarji tako zavistni do dizelašev.

Sepravi ce mi spije 3l olja na 700km (poln tank). Je to potem narobe a je ravno pravi cas za servis in novo olje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.