?e smo pol na isti strani je to enako pri seatu, ko ma podoben sistem ko ?koda z tem "pokrovom" vendar tam raztrga plastiko na "pokrovu" in ne odpre pokrova... sem videl v dre?inji vasi eno novo ibizo na servisu in je imela prav tako raztrgano.. tko da mene tut mal bega zakaj se tu airbagi ne odprejo :ne vem:
Voznikov airbag se je spro?il in tudi razbil stransko steklo. Na volan pa so samo nataknili nazaj tisto sredinsko plastiko. Sovoznikov pa se ni spro?il, ker v trenutku trka pa? ni nih?e sedel tam.
ta avto je doma 3km od mene pr enmu prodajalcu v teharjah ko se je po celju ?e vozil z novim srebrnim srt10 (aka viper) pa novo corvetto in nekga ferrari-ja (?tevilke se ne spovnem ve?) scuderio...
par dni nazaj se je mim mene s to hondo peljal ?tima je u nulo, pa un viper je tut bla raketa
To?no tako so tudi delali tam ?ez. In so ?ez nekaj ?asa ugotovili,da je to malo neumno vse skupaj,kako jih nekateri z Lamboti in kavalinoti nate..jo.Vse skupaj so ?ez nekaj ?asa opustili,ker je klavrno propadlo.In zdej so na?i vrli junaki to "iznajdli",he,he...
vidi? radar pa te spredaj slika, gre? na odstavnega po?aka? pol minute do minuto pa se naprej pelje? pa bo izra?un okol 100kmh jim ni? ne bo jasno
a slucajn poznate tist obcutek ko prides do kolega da ti pokaze svoj avto k ga mal pedena pol pa vids tm nekje v kotu neki zaprasenga pol pa mal bol pogledas je pa avtomobilski zakad.
no to sm jest dozivu k sm prsu pogledat golfa II GTI pol sm pa vidu pa tm v kotu vidu ta staro RX7(z dviznimi lucmi)
no poj sva prsla do tega da jo prodaja samo je mal prevec za moj zep 3k? in sm sel zamisljen, kje bi dobu ta dnar, domov
Kon?no ena pametna pogrunrtav??ina v povezavi z mo?nostjo napak pri vo?nji skozi semaforizirano kri?i??e.
V Kopru sem opazil dodatek na semaforjih, dodana je ?e ena signalna lu? na kateri se od?tevajo sekunde ki merijo koliko bo trajala zelena in rde?a lu?. Ko se na?ge rde?a se za?ne od?tevanje sekund trajanja rde?e (rumena se ne ?teje), nato na isti signalni lu?i prikazuje ?as gorenja zelene. Sekunde so v barvi lu?i, katre ?as se meri, lu? je enake oblike kot ostale lu?i semaforja.
To onemogo?a vo?njo skozi rumeno, torej ni mo?en noben izgovor, v stilu prepozno sem opazi, nenadoma se je na?gala, oziroma nisem mogel zavreti.
?e se ta noviteta uveljavi, se tistim, ki imajo navado ignorirati rumeno obetajo te?ki ?asi, pa tudi policajem bo onemogo?alo, da na oko ocenjujejo, ali bi voznik lahko ustavil, ali ne.
?ez alfo se mel tolk za povedat, ko se je pa v mazdi peljal pa sam wow, how amazin, wow listen to that unique sound v alfi je pa vse po vrsti kritiziral, od volana, do odziva,... na konc pa re?e da so zelo redke
danes gledal fifth gear in glej ga zlomka, tekmovali sta na ?as prvo mazda rx-8 1.3 230hp in nato alfa romeo GT V6 3.2 mazda jo je nabrisala za 1.5 sekunde na vsak krog
po moje s shellom bi se mi tank celo nazaj polnil..
zaka nimam jaz na mopedu dizla
a je ?e kdo kaj druga probaval v 50cc moped devat kot pa benz, ker jaz vozim na plavem racing petrolovem olju pa 98ok benzu kaj bi nardil ?e doda? kaj druga, baje alkohol sam to ti ofne pomoje blok al pa zariba
dajmo stave, sprejemamo stave, da boss spravi pod 10, dajmo ljudje, dajmo, stave sprejemamo do trenutka ko se pri?ge rx8, potem je prepozno ?alovati,.. dajmo dajmo
v bistvu je slu?ilo hlajenju motorja... Je bil pa moj model Pugija 305 narejen za afriko in saharske razmere z ogromnim hladilnikom (res ogromen kot od kamiona) in ogromnim ventilatorjem, da ne re?em, da je bil tako visoko nasajen, da sem lahko zapeljal ?ez sredinsko travo na Tr?a?ki pred toba?no, kot bi bil s terencem - bo Boj? povedal kako je to zgledalo.
V glavnem ventilator ni imel svojega elektromotorja ampak jermen direkt iz motorja in elektromagnetno sklopko, ki je spojila v trenutkih, ko je rabil ve?je hlajenje (ali z gumbom ro?no ) - torej bolj ko si motor prbijal v vrtlajaje bolj se je ventilator vrtel in spu??al zvoke kot pri avionskih propelerjih. In ni ga bilo ?loveka, ki se ne bi obrnil, ko je to zarohnelo.
Poanta vsega tega? Je ni ampak, ko sem bil mulc se mi je pa dobro zdelo.
noro mor? mislit sko?jo obrati vrrrrrrrr pol pa vuuuuuuuuu pol se ti pa zadi u porsche, pa pogleda?... ah saj je pugi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e smo pol na isti strani je to enako pri seatu, ko ma podoben sistem ko ?koda z tem "pokrovom" vendar tam raztrga plastiko na "pokrovu" in ne odpre pokrova... sem videl v dre?inji vasi eno novo ibizo na servisu in je imela prav tako raztrgano.. tko da mene tut mal bega zakaj se tu airbagi ne odprejo :ne vem:
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani