Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

?e smo pol na isti strani je to enako pri seatu, ko ma podoben sistem ko ?koda z tem "pokrovom" vendar tam raztrga plastiko na "pokrovu" in ne odpre pokrova... sem videl v dre?inji vasi eno novo ibizo na servisu in je imela prav tako raztrgano.. tko da mene tut mal bega zakaj se tu airbagi ne odprejo :unsure: :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Voznikov airbag se je spro?il in tudi razbil stransko steklo. Na volan pa so samo nataknili nazaj tisto sredinsko plastiko. Sovoznikov pa se ni spro?il, ker v trenutku trka pa? ni nih?e sedel tam.

razbite ma obe stranske ?ipe :blink: poglej tam selotejp :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepo to da se da ?e kako tako legendo od avta v SLO dobit. Sam bo itak prej ko slej romala u tujino tko da...

corvetto rde?o je prodal v postojno, viperja ma pa ?e pred salonom :jupiii: honda stoji pa pod plahto B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
ta avto je doma 3km od mene :bravo: pr enmu prodajalcu v teharjah ko se je po celju ?e vozil z novim srebrnim srt10 (aka viper) pa novo corvetto in nekga ferrari-ja (?tevilke se ne spovnem ve?) scuderio...

par dni nazaj se je mim mene s to hondo peljal :rispekt: ?tima je u nulo, pa un viper je tut bla raketa B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radarji po Slovenskih cestah....
Napisano

To?no tako so tudi delali tam ?ez. :D In so ?ez nekaj ?asa ugotovili,da je to malo neumno vse skupaj,kako jih nekateri z Lamboti in kavalinoti nate..jo.Vse skupaj so ?ez nekaj ?asa opustili,ker je klavrno propadlo.In zdej so na?i vrli junaki to "iznajdli",he,he...

vidi? radar pa te spredaj slika, gre? na odstavnega po?aka? pol minute do minuto pa se naprej pelje? :bravo: pa bo izra?un okol 100kmh :hohoho: jim ni? ne bo jasno :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

a slucajn poznate tist obcutek ko prides do kolega da ti pokaze svoj avto k ga mal pedena pol pa vids tm nekje v kotu neki zaprasenga pol pa mal bol pogledas je pa avtomobilski zakad.

no to sm jest dozivu k sm prsu pogledat golfa II GTI pol sm pa vidu pa tm v kotu vidu ta staro RX7(z dviznimi lucmi) :blink:

no poj sva prsla do tega da jo prodaja samo je mal prevec za moj zep 3k? in sm sel zamisljen, kje bi dobu ta dnar, domov

NORO :rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Varnost v prometu
Napisano

Kon?no ena pametna pogrunrtav??ina v povezavi z mo?nostjo napak pri vo?nji skozi semaforizirano kri?i??e.

V Kopru sem opazil dodatek na semaforjih, dodana je ?e ena signalna lu? na kateri se od?tevajo sekunde ki merijo koliko bo trajala zelena in rde?a lu?. Ko se na?ge rde?a se za?ne od?tevanje sekund trajanja rde?e (rumena se ne ?teje), nato na isti signalni lu?i prikazuje ?as gorenja zelene. Sekunde so v barvi lu?i, katre ?as se meri, lu? je enake oblike kot ostale lu?i semaforja.

To onemogo?a vo?njo skozi rumeno, torej ni mo?en noben izgovor, v stilu prepozno sem opazi, nenadoma se je na?gala, oziroma nisem mogel zavreti.

?e se ta noviteta uveljavi, se tistim, ki imajo navado ignorirati rumeno obetajo te?ki ?asi, pa tudi policajem bo onemogo?alo, da na oko ocenjujejo, ali bi voznik lahko ustavil, ali ne. :policaj::policaj:

noro :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dilema - kje tankati
Napisano

nazadnje je blo tankano pri petrolu ali molu nwm - dizel in ata tarna da ne potegne ma?ina tok kot je treba :ne vem: kje priporo?ate, omv, tu?,...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Po?lmo link unmu pacinetu :ouje::ljubezen: :mi pijemoo:

?ez alfo se mel tolk za povedat, ko se je pa v mazdi peljal pa sam wow, how amazin, wow listen to that unique sound :bravo: v alfi je pa vse po vrsti kritiziral, od volana, do odziva,... na konc pa re?e da so zelo redke :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

Pa dej povej, da te mika NITRO, kaj te je sram :hohoho:

sramezljiv

ma neeeeee Alex, Tipkov?ek bi imel en tak mali gumbek za NITRO, tako kot je na comp igricah...

A ve?... Glej, on najprej lepo po cesti 45 km/h, pol pa gumbek in evo ti 300 km/h :hohoho:

pa mim 1000cc motorjev :lol: another one bites the dust :hohoho:

...aha,in to po zadnjem kolesu,shure.

bi raj lebdel :lol: ne bo nobenga upora razen zra?nega ;)

....vidi tata bez jedne ruke....

....vidi tata dez dvije ruke....

....vidi tata bez zuba....

tako nekako a? :hohoho:

:hohoho:

Lahko tud petrolej tanka?

raj ne, k mam prev? rad mojga mopija da bi ga skuro :lol:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

po moje s shellom bi se mi tank celo nazaj polnil.. :P

zaka nimam jaz na mopedu dizla :bravo:

a je ?e kdo kaj druga probaval v 50cc moped devat kot pa benz, ker jaz vozim na plavem racing petrolovem olju pa 98ok benzu :D kaj bi nardil ?e doda? kaj druga, baje alkohol sam to ti ofne pomoje blok al pa zariba :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup RX-8
Napisano

dajmo stave, sprejemamo stave, da boss spravi pod 10, dajmo ljudje, dajmo, stave sprejemamo do trenutka ko se pri?ge rx8, potem je prepozno ?alovati,.. dajmo dajmo :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

v bistvu je slu?ilo hlajenju motorja... Je bil pa moj model Pugija 305 narejen za afriko in saharske razmere z ogromnim hladilnikom (res ogromen kot od kamiona) in ogromnim ventilatorjem, da ne re?em, da je bil tako visoko nasajen, da sem lahko zapeljal ?ez sredinsko travo na Tr?a?ki pred toba?no, kot bi bil s terencem - bo Boj? povedal kako je to zgledalo. :hohoho:

V glavnem ventilator ni imel svojega elektromotorja ampak jermen direkt iz motorja in elektromagnetno sklopko, ki je spojila v trenutkih, ko je rabil ve?je hlajenje (ali z gumbom ro?no ;):D) - torej bolj ko si motor prbijal v vrtlajaje bolj se je ventilator vrtel in spu??al zvoke kot pri avionskih propelerjih. In ni ga bilo ?loveka, ki se ne bi obrnil, ko je to zarohnelo. :lol::lol:

Poanta vsega tega? Je ni ampak, ko sem bil mulc se mi je pa dobro zdelo. :hohoho::hohoho:

noro :ouje: mor? mislit sko?jo obrati vrrrrrrrr pol pa vuuuuuuuuu :hohoho: pol se ti pa zadi u porsche, pa pogleda?... ah saj je pugi :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.