Skoči na vsebino
Autosock - sne?ne nogavice
Napisano

...

No, Tadej7ad, vseeno bi te prosil, ?e se v kleti spotakne? ?ez kak?ne verige, da preveri? dimenzijo...

Na embala?i je od tvojih dimenzij gor samo 205/50R17

Glede ?irine 195mm so navedene 195/80R14, 195/70R15 in 195/65R16

Za tvoje zimske gume je prava velikost 80: KLIK

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Autosock - sne?ne nogavice
Napisano

Da ne odpiram nove teme, bi kar tu nadaljeval. Torej: s petko sem dobil tudi zimske pnevmatike 205/50R17. ?ena pa je nekje na?la ustrezna jeklena plati??a in gor so pnevmatike 195/65R15.

Najprej me zanima, ?e je 195/65R15 primerna kot zimska pnevmatika za petko ali bomo morali kupiti kak?no drugo dimenzijo? (no, v vsakem primeru bomo morali kupiti nove, ker so te bolj slabe)...

Kot drugo me zanima, ?e se dobijo verige za obe dimenziji hkrati? Da ne kupujem dveh kompletov verig. ?ena bi najraje kak?ne tipa "Click.clack and go", torej tiste, ki imajo avtomatske napenjalce.

Kot tretje me zanima, ?e se komu kje valjajo kak?ne dobre verige ?e povsem zapra?ene, pa ne ve, kam bi z njimi?

In lepo prosim, ne me spra?evati, kaj mi bodo verige, ?e imam zimske pnevmatike...

Premer oz. obseg se malenkostno razlikujeta - iz tega stali??a je pnevmatika primerna.

Preveri ?e v homologaciji, ?e je dimenzija homologirana si zmagal.

Po TEJ STRANI sode?, potrebuje? verige velikosti 90.

Ene take se mi verjetno valjajo v kleti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

men je bla tale Lybra skos lepa, ?e lep?a pa Thesis... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8850429&show=1&avto=Lancia%20Thesis%203.0%20V6%2024V%20BENCIN%20PLIN%20-%20B...

?e dobi? JTD z 179km si zmagal :)

Poglej opombe: "ob?asno se v?iga lu?ka motorja" 

Nekaj takega je verjetno tudi te?ava prvo omenjene Lancie. Recimo, da je motor OK, je pa vse okoli njega...

Sem ravnokar "lo?en" od italijanskih jajc - so rane ?e sve?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ET - Mazda 6 GJ
Napisano

Zdravo,

ali ima kdo podatek, koliko zna?a ET na originalnem plati??u za Mazdo 6 GJ, ?irina plati??a 7.0"

Vse podatke najdem, samo ET ne. Po predvidevanjih je 40 ali 42, bi bil pa rad prepri?an, preden kupim plati??a za zimo.

Vnaprej hvala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.