Da ne odpiram nove teme, bi kar tu nadaljeval. Torej: s petko sem dobil tudi zimske pnevmatike 205/50R17. ?ena pa je nekje na?la ustrezna jeklena plati??a in gor so pnevmatike 195/65R15.
Najprej me zanima, ?e je 195/65R15 primerna kot zimska pnevmatika za petko ali bomo morali kupiti kak?no drugo dimenzijo? (no, v vsakem primeru bomo morali kupiti nove, ker so te bolj slabe)...
Kot drugo me zanima, ?e se dobijo verige za obe dimenziji hkrati? Da ne kupujem dveh kompletov verig. ?ena bi najraje kak?ne tipa "Click.clack and go", torej tiste, ki imajo avtomatske napenjalce.
Kot tretje me zanima, ?e se komu kje valjajo kak?ne dobre verige ?e povsem zapra?ene, pa ne ve, kam bi z njimi?
In lepo prosim, ne me spra?evati, kaj mi bodo verige, ?e imam zimske pnevmatike...
Premer oz. obseg se malenkostno razlikujeta - iz tega stali??a je pnevmatika primerna.
Preveri ?e v homologaciji, ?e je dimenzija homologirana si zmagal.
Po TEJ STRANI sode?, potrebuje? verige velikosti 90.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na embala?i je od tvojih dimenzij gor samo 205/50R17
Glede ?irine 195mm so navedene 195/80R14, 195/70R15 in 195/65R16
Za tvoje zimske gume je prava velikost 80: KLIK
Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani