Skoči na vsebino
Gume
Napisano

kot ka?e bom nabavil 18" plati??a. Problem je pa pri gumah, oziroma njihova dimenzija. Original 215/45/18 ne mislim kupovat, ker so idioti dali najmanj raz?irjeno dimenzijo (isti k... sem imel pri Nissanu), torej bodo mo?ne dimenzije: 225/40/18 (najceneje, vendar 2% manj?i obseg), 235/40/18 (?e kar poceni, enak obseg kot original). Pri prvih me skrbi da so vseeno prenizke, koliko je pri nas max. odstopanje da ne potrebuje? ?telanja ?tevca? Pri ?ir?ih pa me skrbi da bosta pogonski sklop in podvozje preobremenjeni (pogosta menjava rok, stabijev..) Kak?en nasvet? I??em pa predvsem tiho gumo. V po?tev pridejo Fulda Sportscontrol, Vredestein UItrac Cent ali Sava Intensa UHP.

Prosim ne debatirat o povi?ani porabi itd, ker to mi je vse jasno :)

Prosim za nasvete.. Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Avtobus koncno spucal, srebrna barva je res hvalezna, namazal z mastjo vodila drsnih vrat, sem hotel se na tanko zadnje amortizerje ker jih poganja elektrika, pa so jih kvalitetni zascitili pred vodo in svinjarijo, ni treba :)

Naslov teme je kaj ste naredili na va?i mazdi in ne na va?em traktorju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

no pa se lahko ?e jaz mal pohvalim, da sem dobil te?ko do?akano (3 mesce in pol) Mazdo 3 (revolution CD150 sedan titanium grafit)... moram re?t, da sem se kar zaljubil v ta avto...

Brez slik ne verjamemo :). ?estitke..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.