Še enkrat bom napisal v tej temi, ker je bila govora o garanciji. Do letošnjega leta je imela mazda samo 3 leta garancije + 2 PROTI PLAČILU. In tako skupaj 5 let....
Ko dobiš izpisek iz digitalne servisne knjige ki ga omenja Janez, ti gor piše, če je garancija še veljavna in do kdaj - tako boš najlažje preveril, če je bila ob nakupu doplačana. V slo je bilo to kar samoumevno, bolj na severu pa pač ne.
Potem pa pejdi z VIN na en pooblaščen servis in jim daj za kavo, pa ti bodo pogledali, če je bilo kaj izven garancijsko popravljeno.
Party pooper... Thx Torej una rdeča bo januarja iz garancije. Spet: a po preteku furate k pelkotu al ne?
Exactly. Ampak točno ta profil mi trenutno odgovarja: anemični econobox pri nižjih obratih, in zabavna zoomy zadeva pri 5k+. Pri 4k odreže? Torej dizl?
No, to je to ja! Jasno ne do konca, potem bi pristali pri metalurgiji.
A veš, da to je prva izbira bila! Verjamem, da tribatni heroj leti ko šus. Ampak ima dva velika problema. Najprej, premajhen je. Zahteva je, da lahko dva downhill bicikla spravim v avto in opremo za več kot mesec oz. enega nerazstavljenega. Hodiva kdaj po čudnih krajih in ni šans, da jih imava zunaj obešene. M6 je enkrat res po šivih pokala ampak se je izšlo. Na manjše ne upam. 😕Drugi problem je pa, da punci ni interior všeč. Sicer pa hvala, podpišem! Sem imel že izbranega pa si premislil.
se je kdo imel priložnost voziti z R5 GT Turbo, 1.4 in 125km......to se skrije vsaka calibra in mislim da tudi civic 1.6vti.....jaz sem se imel priložnost, to je bil nori avto, ko smo šli na Ljubelj, je turobo ne da je oddajal vročino, žarel.....in to so bili se turobti, ko ga nisi smel takoj ugasniti,ampak voziti še nekaj 10km normalno, da se je zračno ohradil....res nor avto!!!....niso zastonj govorili da je to "potujoča truga"
Vozil od kolega turbačico. Švoh 20 let nazaj. Js sem imel takrat Uno turbo. Pa me je peljal scat vedno, razen po avtocesti je Uno letel prek 200km/h po števcu.
Oba zanimiva avta. Sem pa imel veliko več problemov z njim, kot kolega z R5 turbo. Pač italjan🤣
Mene pa ne vidijo več. Pri uveljavljanju garancije so bili sami izgovori in prelaganje odgovornosti. Med drugim so zgubili moje feltne, centrirat jih pa tudi očitno ne znajo. Pri servisu sem opazil, da filtra goriva in kabine sploh nista bila menjana, upam, da je bilo vsaj olje. Star napihnjen akumulator pa je po njihovem očitno OK. Direktor en dan obljublja na veliko, ves skesan, drug dan že ''pozabi'' nate in se zgovarja na sto in eno stvar. Znajo ti pa prodat, to pa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skoraj kot Beko bela tehnika
Sam da je zastonj pri Turkih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani