Sem ?e na?el odgovor...4,2 l ?e se zamenja ?e oljni filter, druga?e 4 l...morem po?asi olje nabavit...kmalu bo 12.000 km, ko bom imel 18.000 se prijavim na servis...
Konec leta 2018 (okoli novembra) imam namen zamenjat (kupit) nov avto. Zanima me ali bo takrat ?e na voljo nova M3 (nova oblika z novimi Skyactive motorji) ali bo ?e potrebno po?akati do leta 2019.
Hvala! G120 bo ve? kot zadosti mo?na, samo navadit se je treba...
Poslano z mojega SM-T810 z uporabo Tapatalk
Se strinjam...meni je tudi zadosti pa poraba je super manj kot 120 sigurno ne bi imel, za Mazdo 3 je to optimalni motor, kar se porabe in performans ti?e, po mojem mnenju...
?estitam veliko varnih kilometrov. lepa je, ji pa?e bela barva. Kaj ima? 120 ali 165 konjev? Jaz sem s svojo prezadovoljen, tak u?itek jo je vozit ko noben avto do sedaj pa sem imel prej 508 ko, ki je bil res super avto, ampak je mazdo ve?ji u?itek vozit posebej med ovinke
Sem malo brskal po Nem?ki strani mazde in ugotovil, da ima oprema sports-line skoraj identi?no opremo kot na?a revolution a na ?alost pri nas ni avtomatskega pri?iganja dolgih in kratkih lu?i, kljub temu, da imamo spredaj kamero. Verjetno bi se to dalo kako odklenit, saj druga?e ni nekih razlik, verjetno je samo softwerska fora...v?asih to res pogre?am...
Jaz sem plati??a ?e dobil...vzel sem rial KODIAK graphite 16, plati??a so v ?ivo zelo lepa in se mi tudi zdi, da bodo lepo pasala na mojo eternal modro barvo ...pnevmatike pa vzamem dunlop wintersport 5...cena kompleta cca. 620 eur...
Evo sem naro?il lita plati??a, pnevmatike naro?im prihodnji teden...vzel bom DUNLOP wintersport 5 205/60/16 92H. V homologaciji sicer pi?e 92 V, samo pomoje je OK, ?e je H? Itak je H do 210 km/h. Se strinjate ali bi moral vzeti V?
Zdaj sem ?e bolj zmeden...nekako se nagibam k dvema pnevmatikama...vredestein SNOWTRAC 5 in pa SAVA ESKIMO HP2...prva je 78 eur druga pa cca. 67 eur...katere naj vzamem? ALi ima kdo izku?nje s to SAVO ali pa VREDESTEINOM? Sicer sta pa obe bolj novi...do konca meseca bom vzel...felge pa bom te http://rial.de/en/portfolios/kodiak-graphit/ samo ?e za gume se moram odlo?it...
Jaz bom zagotovo vzel lita plati??a rial ali alutec...cena nekje med 70 in 85 eur odvisno kateri model bom vzel. Letne imam 18 zimske pa bom vzel 16...imam ?e dvojne nagledane ali ?rna ali pa siva...ra?unam na ceno kompleta tam nekje okoli 600 eur +-50 eur
Katere zimske gume boste vzeli? Jaz bolj gledam pa manj vem katere bi vzel...najprej sem mislil KUMHO, pa sem na?el ene NEXEN, ki so zelo dobre pa stanejo 56 eur, hankook za 76 eur ali naj vzamem kar nokian za 82 WR D4 pa sre?no? Sploh ne vem...
Ja saj jaz sem bil tudi najprej prepri?an, da bom vzel limuzino...potem sem pa odprl prtlja?nik in me je skoraj kap. Enostavno preozka je odprtina. Brat ima novega c-elysee pa ima bistveno ve?jo odprtino kot mazda 3 limuzina, ?e bi bila tak?na potem bi bilo blizu...moral bi se tudi navaditi na odsotnost zadnjega brisalca...no sedaj mi ni ni? ?al, ker smo tudi na morje ?li BP, kar me je najbolj skrbelo . ?e pa ho?e 165 km verzijo potem pa itak limuzina odpade, ker nima te verzije :ne vem:
Ma potrebno je sprobati pa se odlo?it...meni se zdi da bi znal bit problem ?e z malo ve?jo nakupovalno vre?ko...ne vem mogo?e bi spremenil mnenje ?e bi va imel na testu par dni...se mi pa zadaj kombilimuzina bolj dopade pa ?e motilo bi me,da ne bi mogel obrisati zadnje ?ipe. To je moje mnenje,falit ne more? z nobeno verzijo trojke
Mi smo tudi trije, pa smo se odlo?ili za kombilimuzino in mi ni ?al. Nekako je prtlja?nik bolj uporaben (pri limuzini mi je bila preozka odprtina), tudi na morje ni bilo problemov s prostorom pa ?e kombilimuzina zadaj lep?e izgleda, ker ima dva vidna auspuha
Evo danes sem zamenjal ?arnice v avtomobilu za LED in je res veliko veliko lep?e . Ne vem zakaj mi je ostala ena ?isto majhna led lu?ka ,v paketu za trunk, ?eprav je zadaj samo ena kolikor jaz vem... Ne razumem zakaj ?e original ne dajo po celem avtu ledic noter ccccc, bolj premium zgleda. Druga?e ?e ?akam na led za tablico, ki bi jih naj dobil jutri., razmi?ljal sem ?e o LED za rikverc, ne vem pa kako je z ostalimi ali jih lahko zamenja? ali ne
daj mi nekaj pomagaj...zdaj sem na?el ?arnice za tablico, samo ne vem kako naj odstranim plasti?no za??ito, se bojim da kaj zlomim...ti si pa ?e odstranil, tako da ima? izku?nje
Ma ja sej razmi?ljam da sem ga usral da nisem te naro?il kot ti...zdj pa ne vem kje naj najdem za tablico...potrebujem 4x a ne? Naro?il sem si pa tudi pokrove ventil?kov z mazda znakom . Meu bi ?e kromirano za??ito zadnjega odbija?a pa pragov
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem ?e na?el odgovor...4,2 l ?e se zamenja ?e oljni filter, druga?e 4 l...morem po?asi olje nabavit...kmalu bo 12.000 km, ko bom imel 18.000 se prijavim na servis...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani