Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Tole mi je malo trapasto, ker se na drzavni ravni spreminja po ponudniku. Tale sprostitev bi bila veliko bolj logicna ce bi delovalo po sistemu fransize, se pravi oni dobijo bencin po X, pol je pa na posameznem servisu kolk bo imel marze in koncno ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

@Boss, se polovicno strinjam, trosarine so navite u bozjo mater, in bi najprej to mogl spustit preden bi lahko dereguliral cene. Glede minusa, pa vsi vemo zakaj je 4miljarde minusa v 3/4 leta, pomoje ga ni junaka ki bi v tem casu pridelov kakrsenkoli plus, drugac pa tole ni tema za to ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

sem vidu ja. tale krozni zelo dobro pokaze koliko ljudje ne znajo vozit. Ene 2x na mesec se tam peljem, pa se nisem vidu da bi vsi "prisotni" pralino zapeljal skozi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej, ce mal drugac pogledas, 180EUR za 3 leta posodobitev, ali pa 240EUR (to je bilo oktobra 2018) za nadgradnjo na android auto, pa imas dozivljensko zemljevide (ali pa dokler google ne zaracuna)

Ko sem jaz kupu kartico, sem jo samo za to ker 40 napram 240 mi je blo bolj logicno, in tudi tistih parkrat ko rabim navigacijo mi je bilo to kul, ce bi mi pa takrat rekli na servisu da ker sem glih pri njih vzel avto, da mi pa dajo neki popust na nadgradnjo na android auto, bi pa verjetno takrat to vzel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Jaz sem obupal karkoli koga opozorit. Ker ce clovek ne opazi da nima luci, pol mu nekaj manjka. Vecinoma te zadeve jest itak vidim na avtocesti, in teli ljudje vozijo brez luci in 80. Kar mi je zanimivo, je da ne dojamejo da nimajo luci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

@boss, na avtocesti sem ze vse probal, da mu poblendam, pa pol oni samo mahajo zivcno nazaj, isto ce mu potrobim malo ko grem. Sem probal tudi ze da ko ga prehitim mu vklopim vse 4 da dvakrat utripne, pa tudi ne dojamejo. Mogoce ima Nejc prav, edino z 113 bi dojeli. 

Za genije pri vkljucevanju pa jest kar nogo na bremzo prpravm, ker slej al prej nekomu ne bo zneslo pa imam obcutek da bo treba fejst bremzat pol

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupiti rabljeno Mazdo 6 karavan do 22k??
Napisano

Sem bil parkrat tam pa moram povedat da so ?e kar pred nami, gospodarsko mislim, ljudje pa malo slab?e ?ivijo v povpre?ju. A pregovori ostajajo...

Sem delov tam 1 leto. Moram rect da place v mojem fohu so ble visje kot pri nas, cene so primerljive z ljubljano.

Je pa res da splosno povprecje je pa se vedno malo pod nasim (ceprov Praga ne vec)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Ja po kak?nih cestah pa se to vozi?? Ker pa? ni vseeno ali cel ?as vozi? 130, jajcari? v kolonah po hribih al pa cel ?as pospe?uje? med 50 in 90. Zdaj ko se vozim ve?inoma po AC pri 120km/h mam povpre?je med 6.3 in 6.5 z avtomatikom. Med jajcanjem po Ljubljani sem mel 8 - 9. Ni vse isto.

Tolk mam jest rocno z vozvnjo med 130 in 150

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Danes sem rdeco srecal na cesti. Res lepo izgleda dokler ne vidis od zadaj, tam pa meni ni vsec, plus to da je bila rdeca in te crne obrobe ne pasejo zraven

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Napis "otrok v avtu" je zato da ce se kaj zgodi, da ljudje ki pomagajo vejo, da je v avtu oseba ki si ni zmozna sama pomagati, t.j. se odpeti iz sedeza in sama it iz avta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.